İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
Bu pozisyonda açık faul vardı vermedi hakemTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
pes artık.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakim ilk yarim saat haric cok kötüydü,bu yüzden galibiyete bile fazla sevinemedim.
Mac 2-0 olunca bizimkiler maci kazandik zannetti ve ondan sonra hata üstüne hata yapildi.
Maci kazanmamiz kimseyi aldatmasin,eski hastaliklarimiz devam ediyor.
Alanzinho ve engin bu takimin oyuncusu olmadiklarini bir kez daha ortaya koydular.
Senol günes de bunlardan birisini disari alamayarak yine sasirtmaya devam etti.

Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Rakibin tek pozisyonu var abi...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNesine sevindin renkdas,ben ilk 30 disinda rakibi oynatan bir Trabzonspor gördüm.
Eger sivasli erman yakaladigi pozisyonda daha becerikli olsaydi puan kaybimiz kacinilmaz idi.
Takim sanki bütün enerjisini ilk yarim saat icin ayarlamis gibiydi,daha sonra tel tel döküldüler.
Ya bizim kaçırdıklarımız ?
O zaman da 6-1 olacaktı ?Hamiş
Yorum
-
Sivas'dan bi cacık olmayacağı gerçeği şöyle bir kenarda durmak kaydıyla ilk 45 dk'da futbola fazlasıyla doyduğumuzu söyleyebiliriz.Bu kadar doymuş bir adama wc ziyareti şart tabi.Eh, 2. yarıda oynadığımız futbolla da .ıçmış olduk!
8-0 bitmesi gereken maçta 3-1'i ıkına ıkına son 10 dk'da bulabildik işte..3 gol atabilmesi için 300 pozisyona girmesi gereken, en önemli oyuncuları Umutla Serkan olan bir Trabzonspor'dan bahsediyoruz.
Engin diye bir arkadaş var, halısahada kadroya almayacağım adam Trabzonspor'da ilk 11! Şenol Güneş'in dahiyane oyuncu kazanma çabaları. Bu şansı Göksu'ya versen mesela anlarım ama bu yaştan sonra Engin'i "adam etmek" bize mi düştü? Umarım Gabric bir an önce geri döner de bizi bu eziyetden kurtarır.
Artı olarak biri hocamıza söylemeli ki, 60'dan öncede değişiklik yapma hakkımız var ve son değişikliği 80'den sonra yapmak gibi bir zorunluluğumuz yok! Ölmeden önce "değişiklik özürlüsü" olmayan bir hoca görebilecek miyiz acaba?
Sonuç olarak stoper-ortasaha ve Gutierrez'in yanına kaliteli bir santrafor almadığımız sürece yapacağımız en iyi şey iki ileri bir geri.
Yorum
-
Gerçekten de çok haklısın.İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar El Rio ya neden bu kadar taktınız ? Adam burda iyi bir taraftar profili çizmek için Sabırla(!) her türlü tahriğe rağmen elinden geleni yaptı.. Zaten sonuç ne olursa olsun tebrik etmek için de buraya geleceğini söyledi. 31 yaşında bir abimiz o da lütfen yani. Biz aynı sabrı gösterebilirmiydik Sivasspor forumuna girseydik? Yazdığı her mesaja yapılan bir dalga geçme, alay etme. Tamam Genel olarak Sivassporu ve taraftarlarını hiç sevmeyiz ama lütfen bize insan gibi yaklaşanlara da ayıp etmeyelim. Büyüklüğümüze yakışır şekilde davranalım..
Tebrik etmeye gelsin bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletelim...
Yorum
-
Umut ile ilgili yazdıgın seyler cok dogru tebrik ediyorum seni..İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMükemmel bir ilk 30 dakika kaçan bir sürü gol ve atılan 2 gol. Yani Baktığınızda harika, gurur ve mutluluk veren bir tablo ama taraftar olarak takıma karşı o kadar güvensizleşmişiz ki ( misal ben) golü yedikten sonra eyvah dedim acaba bir kaza olur mu dedim. Şükür ki biz galip geldik. İnşallah ilk 30 dakikadaki ( saha şartlarına rağmen) oyun sadece Sivas'ın çok kötü olmasından dolayı değildir.
Tüm futbolculara ve teknik ekibe candan teşekkürler.
Son sözüm Umut'a karşı insaf kriterlerini İsrail'in Filistinlilere karşı olan insaf seviyesine düşürenlere. Lütfen artık bu anlamsız ve sevimsiz muhalefet ve aşağılamadan vazgeçin. Fena halde antipatik oluyorsunuz. Bu adamın gol kaçırmasına da razıyım ben yeter ki mücadele ederken ruhunu koysun - ki koyuyor zaten- sahaya. 1,5 yıl içerisinde Gökhan Ünal'ın bir tek maçını gösterebilir misiniz Umut'un mücadelesine %30 civarında yaklaştığı??

Largest ,Größte ,Plus grand ,Najveća ,최대 ,Maior ,Μεγαλύτερος ,...
Kısacası 'En Büyük' Trabzonspor...
Yorum
-
O kadar ezdik mi yaaİlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Iki takim arasi durumu iyi izah ediyor görüntü !

Yorum
-
haklı çıktımİlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba hayaller dünyasında yaşıyorsunuz hatta hayallerinde ötesi bi yerde...
biz 2 avans veriyoruz sivasa
Yorum
-
O parmak var ya o parmak.İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasılar 20 kişi gelmişler. Kötüşeylersöylediğim bir tanesi de parmak işareti yapıyor. Maçtan sonra konuşacağım.
Neyse.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Bence de Sivaslı arkadaş çok seviyeliydi gerçekten. Biz sadece bu kadar övdüğü bir futbolcunun hiçbir varlık gösterememesinden bahsediyoruz. Bizim Thomas Jun olayını yaşıyorlar heralde. Sivaslı arkadaşa seviyeli duruşundan dolayı ben de takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum...İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar El Rio ya neden bu kadar taktınız ? Adam burda iyi bir taraftar profili çizmek için Sabırla(!) her türlü tahriğe rağmen elinden geleni yaptı.. Zaten sonuç ne olursa olsun tebrik etmek için de buraya geleceğini söyledi. 31 yaşında bir abimiz o da lütfen yani. Biz aynı sabrı gösterebilirmiydik Sivasspor forumuna girseydik? Yazdığı her mesaja yapılan bir dalga geçme, alay etme. Tamam Genel olarak Sivassporu ve taraftarlarını hiç sevmeyiz ama lütfen bize insan gibi yaklaşanlara da ayıp etmeyelim. Büyüklüğümüze yakışır şekilde davranalım..
Tebrik etmeye gelsin bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletelim...
Yorum
-
Elrio diye bi sivaslı arkadaşımız foruma uye olmus yencez yencez diyodu da o muhabbetİlk olarak atf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bende katılıyorum nedir bu elrio üff....
Ama hala ortalarda gozukmuyor
Nedense ?? 
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum