Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen öyle zaten; ne yapıyor bu adam, zaten 3-1 galipsiniz maç bitmek üzere bırakta bir nefes alalım, ayıp değil mi yahu?
    Ben o hareketten bu anlamı çıkardım.
    Alanın yaptığı o preste topa herhangi bir müdahale olmayınca rakibi de rahatsız edemeyince o da böyle bir harekette bulunduğunu düşünüyorum. (alay edercesine bir hareket olarak gördüm şahsi kanaatim) yanlış düşünüyor olabilirim sadece öyle gördüm... saygılar.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yüz kere izlerim bu calimi
      Kim beklerdi Umut'dan böyle bir hareket...

Yorum

• İlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alanın yaptığı o preste topa herhangi bir müdahale olmayınca rakibi de rahatsız edemeyince o da böyle bir harekette bulunduğunu düşünüyorum. (alay edercesine bir hareket olarak gördüm şahsi kanaatim) yanlış düşünüyor olabilirim sadece öyle gördüm... saygılar.
        Aynı saygılar bende de sana kardeşim.
        Yanlız dikkatinden kaçan bir nokta var adamlar mağlup.

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynı saygılar bende de sana kardeşim.
          Yanlız dikkatinden kaçan bir nokta var adamlar mağlup.
          O da doğru işte yanlış düşünüyor olabilirim dedim ya o an bana öyle gelmiş

Yorum

• Ne garip değil mi 3 puana tüm haftam mutlu geçecek.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gürcan abi, Engin Baytar hakkindaki düsüncelerini ögrenebilirmiyim?
              Zor bir soru sordun Mehmet
              Gelişine sevindiğim ve istediğim bir oyuncuydu. Bu maçta faydalı ve takım oyunu oynadı. Futbol dışı agresifliği de yoktu. Defansif anlamda da iyi işler yaptı. Ama bence Engin bundan da fazlasını yapabilecek kapasitede.

Yorum

• golü yemeseydik daha güzel olacakdi ama genede güzel bir galibiyet oldu♥

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne garip değil mi 3 puana tüm haftam mutlu geçecek.
                  Duygular ortak (:
                  Çok güzel bir konuya değindin
                  Hamiş

Yorum

• Bence de Engin bundan fazlasini yapabilecek kapasitede bir oyuncu...bu takimin onun gibi futbolculara ihtiyaci var.

Yorum

• İyi oynadık bu ağır sahada.. Futbol adına ne gerekiyorsa yaptı takım, pas yaptı, pres yaptı ileriye dönük iyi sinyaller verdi takımımız...Biliyorum önümüzde bir kupa ve ondan sonra Diyarbakır maçları var ama ben bu maçlardan çok 4.haftada Bursa'da oynuyacağımız maçtaki performansımızı merak ediyorum ve o maçı sabırsızlıkla bekliyorum..Sanırım gerçek Trabzonspor'u 4. hafta maçında görücez.
                      Bmn|Bursa
                      Trabzonspor'lular Birliği
                      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• maç başlayınca bir barcelona maçı izliyorum sandım.kanat bindirmeleri verkaçlar paslasmalar derken ilk gol geldi.gole kadar baya gol kaçırdık.2.golden sonra biraz yavaşladık o ara gol yedik ama genel itibariyle ilk yarı çok güzeldi.değişikliklerde biraz geç kaldık gibime geldi ama lige galibiyetle başladık iyi oyun izledik ve bu soğuk kış gününde içimizi ısıttığı için takımımızı tebrik ediyorum.

Yorum

• Tüm renkdaşlarıma iyi geceler diliyorum... Ben yatıyorum

Yorum

• Gürcan sende benim gibi kafana göre mi işe gidiyorsun
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Sivasspor'un da hakkını verelim gerçekten çok kötü takımlar..

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sivasspor'un da hakkını verelim gerçekten çok kötü takımlar..
                                söylemezsem çatlarım
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X