Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman'ı yükseltmek için Umut'u Gökhan'ı batırmanın mantığını anlayamadım doğrusu ? Benimde takımda en çok sevdiğim oyuncu Colman'dır ancak Umut'a Gökhan'a(Yani Ts futbolcusuna) sanki bir düşmanmış gibi hakaret etmeyi ben hazmedemem.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sizin benim geldiği günden beri Cale'yi yetersiz bulduğumu, Yattara'nın en iyi döneminde bile oraya birini monte etmek gerektiğini savunduğumu fark etmeyip bu maçtan genelleme yaptığımı sanmanız da benim sorunum değil.

Hocanın dizlişi ile ilgili bir değerlendirme yaparsam, başına "bence" eklemeden bu işi yapmam. Bunun sonu yok çünkü. Bence Gabriç'i boş boş seyretti mesela. En az 3-4 pozisyonda Gabriç sol ayağının içiyle yerden kavisli top atamadı diye boş boş geri döndük. Bence kaleci konusunda anlamsız bir ısrar içerisinde mesela... Bence bunlar maçın seyrini önemli ölçüde değiştiren fahiş hatalar mesela... Bence etkisiz olduğunu düşündüğü ilacı başı ağrıyınca ilk iş olarak tercih etmesi (Alanzinho) bir güven sorunu doğuruyor mesela... Bunlar adama olan sempatimden, hatta Alanzinho'ya olan güvensizliğimden etkilenmeyen, nesnel düşüncelerim. Neyi demek istemiş olabileceğimi tahmin etmeye çalışmak yerine ne dediğimi anlamaya özen gösterirseniz gereksiz vakit kaybı yaşamayız.

Bir seri katilin tüm cinayetlerini çok iyi tasarladığını ve başarılı olduğunu söylemek onun yaptıklarını tasvip etmek demek değildir. bjk'nin oyun yapısıyla ilgilenmiyorum, beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Gördüğüm, adamların pragmatik bir kadro yapısı ile sahaya çıktıkları ve amaçlarına ulaştıkları gerçeği. Sanki adamın elinde Holosko-Delgado-Nihat vardı da korktuğu için defans ağırlıklı oynadı. bjk'nin kaç tane organize atakla üzerimize geldiğini sormak, seri katilin kaç kurbanına öldürmeden önce 1,5 iskender ısmarladığını sorgulamaya benziyor. Adamın amacı ile eylemi örtüşüyor diyoruz. Bu eylemini onayladığımız ya da saygı duyduğumuz anlamına gelmiyor. Defans ağırlıklı oynamayı tercih edip 4-5 pozisyon vermelerini başarısızlık olarak görüyor olabilirsiniz. Bence de öyle. Ama maçın en net kaçan pozisyonu da hala bjk'ya ait mesela...

Ben kendimi bildim bileli Trabzonspor'un kazanmak zorunda olduğu bir maçı kazandığını görmedim. Keşke Denizli gibi korkak, bjk gibi pısırık bir takımım olsaydı da 96'da ve -yanılmıyorsam- 2005'te fb'ye rezil olup galip gelseydik. Sezon boyunca 40 tane maç oynayıp birinde korkmuş görün yahu, ne olacak? 96'da Vanspor'u ezdik de ne oldu? Bu zıkkımın ölçme metodu bu olsaydı topu fazla tutana, ya da rakibi çok koşturana puan verilirdi. Çok zor birşey değil.

Son olarak, tekrar söylüyorum, bana ne bjk'den?

Ne dediğinizi anlamasam sorarım. Anlamadığım zaman ilk yaptığım şeydir.
      Neyse, konu çok basit;
      Bjk nin hin ya da cin hocasının planladığı gibi mi gitti maç yoksa Trabzonspor'un kontrolünde mi oynandı?
      Siz sonuç üzerinden gittiğinize göre haklısınız. Maçı değerlendirmek için 10 yıllık derbi maçları sonucu başlığına davet etmeniz de maçları sonuçlarına göre değerlendirdiğinizi zaten gösteriyor. Ben sizin gibi düşünmesem de "klasik skor yazarı" geyiğine girmeyeceğim. Kazanan haklıdır diyelim geçelim.
      Asıl sözünü ettiğim iyi oynayan bir takıma ve hocasına neden hakkını teslim etmiyorsunuz. Takdirleriniz de sonuca göre mi şekilleniyor?

Notlar:
      Sözlerinizden bir şey çıkarmaya çalıştığımı zannetmeniz, aslında o hataya sizin düştüğünüzü gösteriyor. Cale ve Yattara konusunda bir şey demedim ben. Sadece takımın iyi oyununu gözardı etmeyin ama eksiklerini de söyleyin anlamında bir ifadeydi. Bahsettiğim eksikler de kendi örneklerim idi. Ben de size daha dikkatli okuyun lütfen mi diyeyim.

Konuyla ilgisi olmamasına rağmen, Gabriç'in kötü oyunundan ziyade, bir çok defa boş pozisyonda ya da bire bir pozisyonda topla buluşabilmesi benim için oyunu doğru dizilişle oynadığımızı gösteriyor. Aynen gol pozisyonuna sokan bir oyun yapısının (forvet atamasa da) doğru olduğuna inandığım gibi. Üç sol açık alınmasına rağmen,sol çizgide oynayabilecek tek oyuncunun Gabriç olması ne hocanın ne de Gabriç'in suçu. Aynı şeyler sağ kanat için de geçerli. Forvet içinde.

Ayrıca gereksiz vakit kaybı gibi sözler hoş olmamış.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu arkadaş şu maç çıkmıyor bir türlü aklımdan!!

Nasıl kaçar o kadar pozisyon?!
        Gökhan ve Umut imkansızların adamıdır.
        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Demeçlerden kesitler...

Doktorlar: Yattara iyileşti, oynayabilir.
          ....
          Yattara oynar....
          ....
          Hoca : Bazen körlere yol göstermek gerekir.
          ....
          Bir yönetici : Hoca açıklama yaparken takımın menfaatlerini düşünmelidir. Böyle açıklama yapmamalı...
          ....
          Hoca : Yattara ve Engin'i kaybetmek istemiyorum. İyi oyuncular.
          ....
          Başkan : Yattara misyonunu tamamladı...
          ....
          Aynı "Bir yönetici"den bu konuda ses çıkmaz...

Zaten bu nasil yönetildigimizin kanitidir...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Başlık güncelliğini yitirmiştir.

Buradan devam edelim
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• bu hafta sonu oynayacagımız maçın kopyası bu
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X