Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O istatistik rakibin daha çok istemesinden kaynaklanmıyor.Top sürekli bizdeydi ve maç boyu topu koşturduk.Rakip de haliyle topun peşinden koşunca arada 15 km kadar bir fark oluştu.

+1967
    beyler artık bırakalım bu maçı!
    Biz oynadık biz hakettik ama son golü atamadık..
    Bu başlıklar ne kadar uzarsa o kadar kötü bizim için..
    Özellikle sesimizi kimseye duyuramadıktan sonra..
    One Team To RuLe Them aLL,
    One Team To Find Them,
    One Team BrinG Them aLL and in the DarKness,
    Bind Them!!!

Yorum

• Yahu arkadaş şu maç çıkmıyor bir türlü aklımdan!!

Nasıl kaçar o kadar pozisyon?!
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• kimse canını sıkmasın biz bu futbolu oynayalım bu şekilde sürekli ayağa oynamaya alışalım zamanlan herşey güzel olacaktır kimse kötü oynadık diyemez golüde colmanın hatasından yedik eğer o gol gelmeseydi biz bir şekilde o maçı alacaktır
        sadece biraz sabredelim yönetimimize teknik kadromuza ve oyuncularımıza güvenelim

Yorum

• evet colman o hatayı yapmasaydı eminim ki bu forvetlere rağmen bir veya daha fazla gol bulup maçı alacaktık ve maç sonundada beşiktaşı kendi yarısahasına hapsedip eze eze yendik diyecektik ama ne yazık ki bireysel bir hata sonumuzu getirdi
          "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
          (ALINTIDIR)

Yorum

• Son yillarda ic sahada oynadigimiz maclarda kahraman yaptigimiz bir suru kaleci var ve bunlar sezon boyunca diyer maclarda ayni basariyi gosteremiyorlar en son aklimda kalanlar ozden(denizlispor) oguzhan (konya) murat sahin ve mahmut (g.antepspor) hakan (bjk) vs dahada cogaltabiliriz gozden kacmayan bir gercek varki birazda bizimkiler nereye vuracaklarini belli ediyorlar karsikarsiya pozisyonlarda yerdeki toplari asirtma yerine hep kalecilere nisanliyorlar daha onceleri ve gunumuzdede cok iyi oynarken kacirdiklarimizdan sanra atamayana atarlar kurali aleyhimize herdaim yururlukte bulunmaya devam ediyor bjk macini televizyondan izlerken gs,li bir arkadas ilk devrenin sonlarina karsi bana donup bu maci bjk 2-0 alacak nedeni ise bu filmi daha oncede gordugunu boyle iyi oynarken gol atamayan takimlarin kederi hep ayni oluyor demisti tabi o arada bana saka yapiyor gibi gelmisti

Yorum

• Umarım devre arasından sonra . Bu oynadıgımız futbola fatıh tekkeyıde ekleyerek gollerle devam ederız
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Hem besiktasi hem galatasarayi yenebilirdik bu sene. serkan galasaray'a o golu atsaydi , besiktas macinda girdigimiz 10 net pozisyonun bir ikisini gole cevirebilseydik bugun belkide 24 puanla ikinci sirada olacaktik. dusundukce sinirim bozuluyor. Bu takima iyi bir forvet sart. Iyi bir forvetle yenemeyecegimiz takim yok bu ligde.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün oynanan bir maçta, takımımızın iyi oynayıp oynamadığına 10 yıllık derbi maçlarına bakarak karar vereceğiz demek. Suya yazmak bu olmalı..
                  Pes doğrusu..

Her maç kendi içinde değerlendirilir. Geçen sene istanbul'da oynadığımız 0-0 lık fb maçı, geçen sene yenildiğimiz bjk kupa maçı, ofsaytlar dan yediğimiz gollerle kaybettiğimiz maçlar hepsi sizin için, istatistiklere göre hak edilmiş mağlubiyetlerdi demek.

Takımın yetersiz demek için hak etmeyen rakibi övmeye gerek yok.

Hoca iyi bir dizilişle oynattı , değişiklikleri yerindeydi. İyi oynadık, ezdik, rezil ettik. Maç sonu tüm bjk takımı kalecisine koştu.
                  Ama buna rağmen takım gol vuruşlarında yetersiz, sol bekin hücuma katkısı yetersiz sağ kanat yetersiz diyebilirsiniz. Çok zor değil ..
                  Sizin benim geldiği günden beri Cale'yi yetersiz bulduğumu, Yattara'nın en iyi döneminde bile oraya birini monte etmek gerektiğini savunduğumu fark etmeyip bu maçtan genelleme yaptığımı sanmanız da benim sorunum değil.

Hocanın dizlişi ile ilgili bir değerlendirme yaparsam, başına "bence" eklemeden bu işi yapmam. Bunun sonu yok çünkü. Bence Gabriç'i boş boş seyretti mesela. En az 3-4 pozisyonda Gabriç sol ayağının içiyle yerden kavisli top atamadı diye boş boş geri döndük. Bence kaleci konusunda anlamsız bir ısrar içerisinde mesela... Bence bunlar maçın seyrini önemli ölçüde değiştiren fahiş hatalar mesela... Bence etkisiz olduğunu düşündüğü ilacı başı ağrıyınca ilk iş olarak tercih etmesi (Alanzinho) bir güven sorunu doğuruyor mesela... Bunlar adama olan sempatimden, hatta Alanzinho'ya olan güvensizliğimden etkilenmeyen, nesnel düşüncelerim. Neyi demek istemiş olabileceğimi tahmin etmeye çalışmak yerine ne dediğimi anlamaya özen gösterirseniz gereksiz vakit kaybı yaşamayız.

Bir seri katilin tüm cinayetlerini çok iyi tasarladığını ve başarılı olduğunu söylemek onun yaptıklarını tasvip etmek demek değildir. bjk'nin oyun yapısıyla ilgilenmiyorum, beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Gördüğüm, adamların pragmatik bir kadro yapısı ile sahaya çıktıkları ve amaçlarına ulaştıkları gerçeği. Sanki adamın elinde Holosko-Delgado-Nihat vardı da korktuğu için defans ağırlıklı oynadı. bjk'nin kaç tane organize atakla üzerimize geldiğini sormak, seri katilin kaç kurbanına öldürmeden önce 1,5 iskender ısmarladığını sorgulamaya benziyor. Adamın amacı ile eylemi örtüşüyor diyoruz. Bu eylemini onayladığımız ya da saygı duyduğumuz anlamına gelmiyor. Defans ağırlıklı oynamayı tercih edip 4-5 pozisyon vermelerini başarısızlık olarak görüyor olabilirsiniz. Bence de öyle. Ama maçın en net kaçan pozisyonu da hala bjk'ya ait mesela...

Ben kendimi bildim bileli Trabzonspor'un kazanmak zorunda olduğu bir maçı kazandığını görmedim. Keşke Denizli gibi korkak, bjk gibi pısırık bir takımım olsaydı da 96'da ve -yanılmıyorsam- 2005'te fb'ye rezil olup galip gelseydik. Sezon boyunca 40 tane maç oynayıp birinde korkmuş görün yahu, ne olacak? 96'da Vanspor'u ezdik de ne oldu? Bu zıkkımın ölçme metodu bu olsaydı topu fazla tutana, ya da rakibi çok koşturana puan verilirdi. Çok zor birşey değil.

Son olarak, tekrar söylüyorum, bana ne bjk'den?

Yorum

• Bu maçta yapılabilecek herşey yapılmıştır eldeki malzeme ile daha iyisi yapılamaz.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Maçın tekrarını verdi mi TRT 3 ?
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz bir gol atsaydık,çözülen BJK belkide bizi daha rahat yenecekti.

Bunuda düşünüyorum bazen.

Ama çok çirkindi BJK nin futbol anlayışı,yakışmadı.
                        Tamam şampiyonluğu aldınız bu hafta eyvallahda,kötü imajdı...

*

Gökhan-Umut yanyana olmasa okadar pozisyon üretemeyebiliriz de.Hani kazma diyoruz ya,o kazmalarla o pozisyon adedi ürüyor.
                        Bunuda düşünüyorum bazen..

Hani derler ya,10-0 bitecek maçtı falan.

Olmaz öyle.

Her maç önce 1-0 olmak zorunda

BJK'nın utanç futbolunu tepkiselde olsa alkışlayanlar,bugün kendilerine gelmişlerdir herhal.!
                        Ben rakibe hiç bakmama taraftarıyım her zaman hocam.

Aynı rakip bizi İnönü'de geçen yıl ezmişti futbol olarak ama 1-1 i korumayı başarmıştık ..
                        Rakip bazen iyi,bazen kötüdür ,bu bizim sorunumuz değil..

Ama hocam geçen yıl Fb-Ts(0-0)maçını izledikten sonra,

Ortalama on yaş zekası dersini alırdı ve ortalama on yaş zekası ,hiç bir şey bulamıyorsa mendil açardı,dilenirdi,çalardı,çırpardı:

-Üretebilen takımım var, ne olur Allah rızası için iyi bir bitirici..

Kirala Kayseri'nin Makakula'sı gibi..

Nonda'ya takım aradı Gs tam bir ay..

Tamam dindar adam takımı bozar,dinsizini al ama golcü al..

On yaş zekasından beklenebilecek bu performansı niye bizimkiler göstermedi bir Allah'ın kulu bana anlatsın..

Yalan söylesin yahu,yalana bile razıyım..

Bildiğiniz gibi değil sezon başından beri kafama takılmış,atamıyorum bir türlü..

Yorum

• Dakika 16 da İbrahim toraman forvet mevkisinde top almaya çalışıyor ise Trabzonspor forvetlerini kaale almıyordur.

Bu İbrahim toramanın lakayıtlığından değil Bizim Forvetlerimizin eksikliğindendir.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maçın tekrarını verdi mi TRT 3 ?
                            Yayın akışında dün gece 1.05 gece gösteriyordu.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Macin basinda yapilan üclü
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• bazılarıda colmana takmıss colmanın yaptıgını umut la gökhan her mac yapıyorr ne derseız dıyın colman bu takımın en iyisi en teknık adamı o kadar basit adamın durusu yeter umuta baktımı bana ameleyı anımsatıyo ama colmana baktım adammın topcu oldugunu anlıyorum bı top ınsannı ayagına bu kada mı yaksıırr orda onemlı olann o kacırılan gollerı atmakdıı ama bızım super ıkılımızz yıne kacırdııı haa bu ara son yapılan ıdmanda umut bulutun kaleye vurdugu sut 12 metrelık engelı aşıp catıya gitmişş habeırnız olsnnn
                                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X