Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MD'nin oynattığı futbolu görünce, ZD ile haksız yere dalga geçtiğimizi düşündüm bir an.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Trabzonspor:0 Maridnspor

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      MD'nin oynattığı futbolu görünce, ZD ile haksız yere dalga geçtiğimizi düşündüm bir an.
      mardinspor macinin ardindan diger yazilarimda da belirttigim üzere bizim mardinspor gibi takimlara bu ligde cok ihtiyacimiz var bu takimlar ve onun hocasi mustafa denizli gibi adamlar türk futboluna inanilmaz katkilar yapmaktadirlar. örnegin futbolun kendi yarisahalarinda oynan bir oyun oldugunu sanan mardinsporlularin verdigi ders bize cok önemlidir! Neymis futbol iki sahali bir oyun degilmis ve futbolda sans faktörü önemliymis. ya giererse diye vurmak futbolun ana kurallarindan biriymis ve dangalak kalecinizin gününde olmasi icin de günde 8 rekat namaz kilmak mardinspora ve mustafa dneizliye farz olmusmus.

ben yine de bu 22.yüzyilin futbulunu bizlere gösterme nezaketinde bulundugu icin denizliye ve mardinspora tesekkürü borc biliyorum.

Bir öneri: Trabzonspor mardinspor macinin basligini lütfen düzeltiniz. mardinspora besiktas muamelesi yaparak mardin halkina ve mardinsporun verdigi onurlu mücadeleye saygi gösteriniz. maridnspor muydu musspor muydu? neyse birtanesi iste.

Yasasin mardinspor umarim ligde kalirlar ve ligimize gecen hafta oldugu gibi renk katarlar. bu ligin böyle takimlara cok ciddi olarak ihtiyaci var..
      hayid arkadaslar sizde mardinspora destek verin.desteklerinizi esirgemeyiniz,desteklerinizde cimri davranmayiniz.
      En son cem arin tarafından düzenlendi; 10.11.2009, 02:12.

Yorum

• dünyada genelde maç sonunda takımın taraftarları rakibi iyi oynayarak futbolun güzelliklerini sahaya yansıtarak yendikleri ve güzel bir futbol seyri sundukları için alkışlarlar.

bizde ise tam tersi oldu.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Rakibin kalecisi bile 18 in içinde 5000 metre koşmuş...

Neredeyse Gabriç kadar koşmuş.....

Rakibin her oyuncusu karşısındaki bizim oyuncudan fazla koşmuş.... ( Ceyhun hariç) Yani Beşiktaş iyi oynamamış ama en azından koşmuş mücadele etmiş...

Maçı kazanmayı bizden fazla istemişler kazanmışlar özeti bu.....

Yoksa iyi oynamış gibi görüneni galip saymıyorlar.... Öyle olsaydı Harlem takımı var Nba de.. işleri şov yapmak her sene şampiyon olmaları gerekirdi....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• gollerden sonra digiturk iyiler mutlaka kazanır yazmadı sanırım,

şaşırdım açıkçası
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Tabi koşmak önemli ama rakibi topun peşinden koşturmak da önemli değil mi?
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rakibin kalecisi bile 18 in içinde 5000 metre koşmuş...

Rakibin her oyuncusu karşısındaki bizim oyuncudan fazla koşmuş.... ( Ceyhun hariç) Yani Beşiktaş iyi oynamamış ama en azından koşmuş mücadele etmiş...

Yoksa iyi oynamış gibi görüneni galip saymıyorlar.... Öyle olsaydı Harlem takımı var Nba de.. işleri şov yapmak her sene şampiyon olmaları gerekirdi....
                Beşiktaş'ın daha fazla koşmuş olmasının sebebi mücadelesinden ziyade topun sürekli bizde olmasından kaynaklanıyordu zannımca. Zira yaklaşık %20 daha fazla top bizde kalmış. Top bende ise rakip topu alabilmek için daha fazla koşmak zorundadır, buna kalecisi de dahil...

Maçı kazanmayı bizden fazla mı istemişler bilemem. Fakat Denizli'nin maç sonu yorumu gayet basitti. "İyi futbol oynamaya değil, 3 puan almaya çıktık ve başardık."
                Bu yorumdan sonra hafta içi Broos'un "en fazla izlediğimiz takım Beşiktaş" lafı geldi aklıma. Hocaya hak verdim, Beşiktaşı baskı altında tuttu, fakat gol atılamayınca işler tersine döndü.
                Sanırım Denizli de bizi izlemiş. En azından illaki gol yiyeceğimizi görmüş, sabırla ilk yarının bitmesini beklemiş...

Yorum

• Maçtan sonra karşılaştığımız Ali Gültiken "böyle kazansan ne olur ? ezildikçe ezildi Beşiktaş bu kadar korkaklıkla 3 puan almak olacak iş değil. O kadar basit ve klişe oldu ki Trabzonspor'un forvete ihtiyacı var demeye artık utanıyorum."
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçtan sonra karşılaştığımız Ali Gültiken "böyle kazansan ne olur ? ezildikçe ezildi Beşiktaş bu kadar korkaklıkla 3 puan almak olacak iş değil. O kadar basit ve klişe oldu ki Trabzonspor'un forvete ihtiyacı var demeye artık utanıyorum."
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fatura Hugo Broos'a kesildi

Hugo Broos'un açıklamalarını "Takımda huzuru bozdu" şeklinde yorumlayan yönetim, hocadan hesap soracak

Fatura Baroos'a

Suçlu aranıyor
                      Beşiktaş yenilgisinden sonra sıkıntılı bir döneme giren Trabzonspor'da suçlu aranıyor... Herkes yanlış transfer politikası nedeniyle yönetimi hatalı bulurken, idareciler teknik direktör Hugo Broos'un da başarısızlıkta payı olduğu inancında. Belçikalı hocanın saha dışında yaptığı açıklamaları yersiz bulan ve bunun takımı olumsuz yönde etkilediğini düşünen yönetim, Broos'tan hesap sormayı düşünüyor.

Neler yaşandı?
                      İşte Broos'un yaptığı hatalar: 1- Yattara için "Bu takıma güç katacak" demişti ama sakatlığı geçmesine rağmen Gineli'yi derbide kadroya almadı. 2- Kalede Sylva inadından vazgeçmedi. 3- Alanzinho'yu düşünmediğini söyledi. Derbide kurtarıcı diye sahaya sürdü. 4- Oyuncuların özel hayatıyla ilgilenmedi. 5- Tjikuzu'yu resmen sildi. 6- İdeal kadroyu bulamadı. Avrupa'da ve ligde hüsran yaşattı.
                      Cevat KOL

Fotomaç Şu Broos''un ismini öğrenemedi gitti ya
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu başlığa daha yazmayacaktım aslında. Ama ben suya yazı yazamıyorum, yazılanı da okuyamıyorum. O yüzden, bu başlıkta aynı görüşü paylaşamadığımız arkadaşları "1996 - 2009 Yillari arasi BJK, FB ve GS ile Oynadigimiz Maclarin Sonuclari" başlığında da görmeyi arzuluyorum.

Yorum

• Demeçlerden kesitler...

Doktorlar: Yattara iyileşti, oynayabilir.
                          ....
                          Yattara oynar....
                          ....
                          Hoca : Bazen körlere yol göstermek gerekir.
                          ....
                          Bir yönetici : Hoca açıklama yaparken takımın menfaatlerini düşünmelidir. Böyle açıklama yapmamalı...
                          ....
                          Hoca : Yattara ve Engin'i kaybetmek istemiyorum. İyi oyuncular.
                          ....
                          Başkan : Yattara misyonunu tamamladı...
                          ....
                          Aynı "Bir yönetici"den bu konuda ses çıkmaz...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu başlığa daha yazmayacaktım aslında. Ama ben suya yazı yazamıyorum, yazılanı da okuyamıyorum. O yüzden, bu başlıkta aynı görüşü paylaşamadığımız arkadaşları "1996 - 2009 Yillari arasi BJK, FB ve GS ile Oynadigimiz Maclarin Sonuclari" başlığında da görmeyi arzuluyorum.
                            Bugün oynanan bir maçta, takımımızın iyi oynayıp oynamadığına 10 yıllık derbi maçlarına bakarak karar vereceğiz demek. Suya yazmak bu olmalı..
                            Pes doğrusu..

Her maç kendi içinde değerlendirilir. Geçen sene istanbul'da oynadığımız 0-0 lık fb maçı, geçen sene yenildiğimiz bjk kupa maçı, ofsaytlar dan yediğimiz gollerle kaybettiğimiz maçlar hepsi sizin için, istatistiklere göre hak edilmiş mağlubiyetlerdi demek.

Takımın yetersiz demek için hak etmeyen rakibi övmeye gerek yok.

Hoca iyi bir dizilişle oynattı , değişiklikleri yerindeydi. İyi oynadık, ezdik, rezil ettik. Maç sonu tüm bjk takımı kalecisine koştu.
                            Ama buna rağmen takım gol vuruşlarında yetersiz, sol bekin hücuma katkısı yetersiz sağ kanat yetersiz diyebilirsiniz. Çok zor değil ..

Yorum

• bu saaten sonra puan kaybına tahamülümüz olmamalı..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rakibin kalecisi bile 18 in içinde 5000 metre koşmuş...

O istatistik rakibin daha çok istemesinden kaynaklanmıyor.Top sürekli bizdeydi ve maç boyu topu koşturduk.Rakip de haliyle topun peşinden koşunca arada 15 km kadar bir fark oluştu.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X