Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birsey olmaz dedikleri "Yöneticiler " olsa gerek.
    Futbolcularin cogunu kendisi aldirdi da.
    Evet, yöneticiler...daha dogrusu yönetim anlayisi.
    Trabzon'daki, belki Türkiye'deki yönetim anlayisi.
    Bu Trabzon'da cok daha yogun.
    Bu anlayisin farkli bir yönetimle degisecegine de pek inanmiyorum.
    Isimler önemli degil,...cünkü disardaki sesler farkli gelmiyor.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saygı duyarım. Çoğu yorumunuzda doğru söylediniz haklısınız sanırım sadece bundan sonra ne olacak konusunda ayrı düşüyoruz yönetim ve istikrar konusunda. Sağlık olsun.
      Canım istikrar ne biliyor musun?
      Mancester,Barca,Real,Arsenal,İnter,
      Türkiye'de Fenerbahçe,Galatasaray,
      Dünyada Brezilya

Dikkat edersen hep iyi takımları yazdım.Çünki diğerleri figüran çünki istikrar denen şey hep iyi takımlarda hep futbol kültürü ve sistemi olan takımlarda oluyor..
      ha bizde yok muydu evet vardı ama bitti...

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökhan ünal şunu anla ki;

bize offside olmadığının farkında bile olmayan adam değil, offside bile olsa golü atacak sonra farkında olacak adam lazım...

büyük takımın küçük oyuncusu, dön küçük takımınaaa !..
        gökhan ünalin aklı başka yerde. bir türlü maça adepte olamıyor.

Yorum

• Hadin eyvallah...Gürcan abi, Şenol abi, Olcay abi ve diğerleri...Hata ettiysek affola...İrfan abi öyle görünüyor ki derbi kazanamayacağız formanı gönderiyorum...Şu adresini özelden atıver
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• valla dilim varmıyor ama sıradan takım oldu olucaz yani...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak edbyttt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tüküreyim aklına..o zaman bize aklı başında yönetici ve teknik kadro lazım en başta bunları görecek..
              Bordo Mavi

Yorum

• yapıcak birşey yok,bjk avni aker'e geldi hiç top falan oynamadan avucumuzun içinden 3 puanı aldı gitti.umut'un girdiği pozisyonlara nobre ya da bobo girseydi en az 2'sini atardı,umut bulut'a muazzam küfürler ettik.takıma lanet okuduk,yönetimi istifaya çağırdık.

eeeee,ne olduk şimdi?haftaya kasımpaşa maçında yine atkılarla yerimizdeyiz.

ben uşak'ta okuyorum ve son 3-4 gündür uşaktaki renkdaşları biraraya toplayıp maçı birlikte izlemek için insanüstü çaba sarfettim."bize heryer trabzon" felsefesinden yola çıkarak uşaktaki beşiktaşlıların mekanına gittik,yaklaşık 100 beşiktaşlıya karşı 15 trabzonsporlu maçımızı izledik.normal şartlarda beşiktaş maçlarında o mekana rakip takım taraftarı alınmaz ama o mekanda 4 senelik mazimiz olunca sağolsunlar bize bi güzellik yaptılar.bi de yenebilseydik ne de güzel olcaktı.
                Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• İlk olarak edbyttt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizde maalesef demokratik olmak yaramıyor..Despot biri olacak(ama bu kesinlikle MAY değil) Önüne düşen topa vururken devrilen futbolcuya ceza verecek..Diyecek ki,Arkadaş bu para benim değil Trabzonsporun parası bende sadece temsilciyim sana 2 trilyon verdiysek o kaleye giden topu çel diye,o önüne düşen topu kaleye gönder diye ,o ortayı yap diye her maçta rakip takımdan daha fazla koş diye ha koşmuyorsan her işini iyi yapamayan adam gibi sanada ceza veririm..
                  Despot olacaksın bunlar ancak bundan anlar..

Yorum

• İlk olarak _BlackSea_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla dilim varmıyor ama sıradan takım oldu olucaz yani...
                    Asla,...yanliz bu takimin renkleri, bu forma o kadar özel ki, bazen bu formayi giyen siradan futbolculari görmek zor geliyor bize.

Yorum

• Erdal'ım hata olur mu iyi ki varsınız da acılı saatlerde dertleşiyoruz. Çok kırgındım futbola bu gece. Bir kez de biz kötü oynayıp kazansak şu derbileri.
                      Sana da iyi geceler..

Yorum

• Erdal Abi, diyorsun ya bu yöneticilerden cacık olmaz, Allah'ını seversen bana yönetici olmak isteyen, üniversite mezunu, kariyerli, taraftar arasında popüler 10 tane değil 5 isim say. Paraları pulları olmasın, hatta kredi kart borçlarını kulüp ödesin. Yarın kongre olsa seçim kazanabilecek 5 akıllı isim say. Var mı sence?

Yorum

• bu takımda alanzinho oynayamıyorsa hiç kimse oynayamaz kardeşim!!!

Yorum

• İlk olarak Can AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Canım istikrar ne biliyor musun?
                            Mancester,Barca,Real,Arsenal,İnter,
                            Türkiye'de Fenerbahçe,Galatasaray,
                            Dünyada Brezilya

Dikkat edersen hep iyi takımları yazdım.Çünki diğerleri figüran çünki istikrar denen şey hep iyi takımlarda hep futbol kültürü ve sistemi olan takımlarda oluyor..
                            ha bizde yok muydu evet vardı ama bitti...
                            İşte bizde o iyi takımlardan olmak için, belli bir futbol kültürü olsun, sistemli bir takım olsun diye yönetimde ve hocada istikrar olmasını istiyorum kendi adıma.

Size ve herkese iyi geceler diliyorum.

Yorum

• bize bi adet aziz yıldırım lazım ....acı ama gerçek...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İrfan abi öyle görünüyor ki derbi kazanamayacağız formanı gönderiyorum...Şu adresini özelden atıver
                                Eyvallah Erdal .
                                Ben de Onur ve Alanzinho gibi hasret kaldim formama...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X