Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 12. Hafta Maçı | Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takım 5-7 arası gider gelir bu sene

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Engin'in bu kulupte ne işi var biri bana izah etsin lütfen.
      Kaliteli topçu olduğu içindir...
      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak sosyalci08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gökhan hariç tüm takımı tebrık edıyorummm
        Kaleciyi de ekle ona

Yorum

• Son olarak Şunu sÖyluyorum
          bugÜn sahada koŞup mÜcadele eden futbolcularin hepsİne helal olsun
          2. GolÜ yİyene kadar destek veren taraftara helal olsun
          2. Golden sonra beŞİktaŞi alkiŞlayan taraftara yaziklar olsun
          ben sevİnmek İÇİn deĞİl aciyi tatliyi paylaŞmak İÇİn tuttum
          ve Şu dÜnyaya yİne gelsem yİne gÖnlÜmÜ sana verİrİm trabzonum
          yaŞattiĞin ve yaŞatamadiĞin duygularin hepsİ İÇİn Çok teŞekkÜrler...

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sahada çok iyi bir Trabzonspor vardı. Kimse bunu inkar edemez.

Umut, Selçuk, Ceyhun, Egemen harika oynadılar.

Ama olmadı yine. Yine olmadı.

Ne yapılacak artık kestiremiyorum.

Ama ben sahadaki futboldan memnunum. Oyuncuların performansından memnunum.

Takım olarak hareket etmekten memnunum.

Hakan belki onlarca top çıkarmadı ama tam 3 tane % 100'lük gol kurtardı.

Takım olarak iyi seviyeye geliyoruz. Ama bu şanssızlık yüzünden yine her şeyi heba edeceğiz anlaşılan.
            Saha içerisinde yapılacak daha fazla bişey yok.

Bu şekilde ilk defa puan kaybetmiyoruz.Bu kadar golün kacması şansızlıkla izah edilemez.Bunun tek sorumlusuda forvetler olamaz.

İki kanatta tek çalışan isim Tayfun'du.

Yabancılarımız şampiyonluğa oynabilecek kalitede değiller malasef.

Yorum

• istanbul saltanatını 6 kere yıkan; müzesi sayısız kupa ile dolu, şaibesiz ve alın teri ile alınmış şampiyonlukların takımı, ey ruh nerdesin... yazıklar olsun...

Yorum

• Yaa bu ne ya bizim taraftarımız her maçtan sonra birilerini göndermeye amma da meraklı. Yeter artık yahu. 25 yıldır bunu yapıyoruz elimize ne geçti??? Şu maçtan sonra bile oyuncuları teker teker eleştiriyorsunuz tamam eleştirin de bu takım hatasız oynayamaz hatasız oyuncu olmaz zaten öyle olsa barcelona olurduk dimi? Trabzonsporu böyle kabullenin demiyorum ama yavaş yavaş olacak bu işler ama OLACAK. Tabi futboldan çok anlayan taraftarımız müsaade ederse!!!!

Yorum

• Bir nebze insafı olan adam, susar klavyeyi elinden bırakır.

Sabır sabır da bir yere kadar yahu.

Hepimiz aynı maçı izledik!
                  "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                  Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence güzel oybadik. cok iyidik! olmadi iste!
                    Güzel bir futbol oynadık. Bana göre çok şanssızdık. Mutlak gol pozesyonlarından sonuç alamadık. Ernst'in golü sürpriz gibi geldi. Biz üstüne gol bulamayınca sonlara doğru iyicene ilerde kalabalık yaparak kontradan golü yedik.
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gecen sezonun şampiyonu
                      kaleye ilk şutu gol oluyor
                      maç bittikten sonra sanki şampiyon olmuş gibi seviniyorlar
                      neymiş taktikmiş
                      biz böyle maç kazansak ben takımıma daha çok kızarım
                      bu takım en büyük problemi ne futbolcular ne de teknik heyet
                      bu takım YÖNETİLMİYOR
                      Geçen yılda bu Beşiktaş böyle oynayarak şampiyon oldu. Mustafa Denizli Fenerbahçe'yide böyle şampiyon yaptı.

Katı defans anlayışı, kuru bir futbol. Lucescu da böyleydi. Hem Galatasaray'ı hem Beşiktaş'ı şampiyon yaptı.

Birileri kendini iyi oynadık diye kandırmaya devam etsin Fener, Galatasaray, Beşiktaş şampiyon olsun.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beni koy o sahaya bende yüreğimi ortaya koyarım gol atamadıktan sonra braveheart gelsin elimizde ne var ...
                        biz önce ne istedıgımızı bılmelıyız. sahada 90 dakıka ne yaptıgı bellı olmayan gokhan mı ?? 90 dk boyunca bıkmadan usanmadan onca eleştiriye rağmen mücadelesını, kazanma hırsını elınden bırakmayan umut mu ?
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Bir takımda birazda futbol şansı olacak o şans nedense hep rakibe gülüyo birde bize karşı oynayan kaleciler hep hayatının maçını çıkarıyo anlamadım gitti çıldırıcam ya oynayan biz yiyen biz.
                          HayaT karşılaşTıgın Fırtınılarla degil GeMiyi liMana getirip getirpmeiginle ilgilenir...

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Defansla boğuştu, etkili şutlar çıkardı. Ayağında top tuttu.
                            İki tane iyi şutunu kaleci zorlukla çıkardı.
                            Kazanmak için çabaladı.
                            Bence harika oynadı.
                            O İki şutu hemen hemen her futbolcu o durumda çekebilirdi dümdüz vurdu ..
                            Bide öbür taraftan bakalım aşırtmaya çalıştığı pozisyon ..
                            Çok rahat bir pozisyonda kalecinin üstüne vurduğu kafa topu 1..
                            Ve sağdan gelen ortada yine ıskaladığı kafa topu 2..
                            Banko gol olabilecek 3 pozisyon ve 3ünde de sonuç hüsran istediği kadar koşsun boğuşsun vursun kırsın gol atamadıktan sonra neyimize yarayacak ki bunlar bizim bi forvet oyuncusunun görevi nedir abi yapmayın Allah aşkına 20 tane şut çektik bugün kaleye ve hiç birisi gol olmadı bu şanssızlıktır tamam ama iğneyi biraz da kendimize batırıcaz ..
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güzel bir futbol oynadık. Bana göre çok şanssızdık. Mutlak gol pozesyonlarından sonuç alamadık. Ernst'in golü sürpriz gibi geldi. Biz üstüne gol bulamayınca sonlara doğru iyicene ilerde kalabalık yaparak kontradan golü yedik.
                              Şanssız değildik BECERİKSİZ'dik..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetim istifa sanki sadri şener girip gol atıcaktı of ya allahım ya
                                Aynı başkan yazın dalga geçiyordu Tekke yaşlı diye.Asbaşkan 5 forvetimizi var diye hava atıyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X