burcak gecmişin olumsuzluklarına takılma ben sonderece titiz biriyim ne gördüysem onu sizlerle paylaşıyorum ürünlerde biçim desen kalite dizayn olarak güsterilen ürünler yapılırsa süper bir sezon olacak.
burcak gecmişin olumsuzluklarına takılma ben sonderece titiz biriyim ne gördüysem onu sizlerle paylaşıyorum ürünlerde biçim desen kalite dizayn olarak güsterilen ürünler yapılırsa süper bir sezon olacak.
niyazi abi 15 mayıs 1 haziran demiş ürünlerin piyasaya çıkması için ankaraya gelmesi de bi müddet alır sen acele etme istersen niyazi abi bide xl ürünler çoğalsın hep l hep l zayıflayamıyoruz da
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
niyazi abi 15 mayıs 1 haziran demiş ürünlerin piyasaya çıkması için ankaraya gelmesi de bi müddet alır sen acele etme istersen niyazi abi bide xl ürünler çoğalsın hep l hep l zayıflayamıyoruz da
Biraz ipucu almak için yahu.Yoksa okudum bende tarihleri
ürünlerin fotoğraf ve dökümanlarını şu anda yayınlama imkanımız yok bendede birkaçtanesinin çektiğim resimleri var tamamı yok neden derseniz malum şarjımız bitti olmadık yerde. ürünlerin dağılımı ve ankaraya ulaşması konusunda hiçbir sıkıntı olmayacak merak etmeyin.
Yorum