Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• istediğin atkın hazır seni bekliyor uğrayınca alırsın

Yorum

• oldu saol abi.. pzts, olmadı salı ordayım

Yorum

• Abi kaptanlık pazubandı var mı????
        61. kez soruyorum

Yorum

• bu yukarıdaki damalı atkıyı canlı olarak gördüm gerçekten çok güzel yarın erken geçebilirsem alırım tsclup kaça kadar açık niyazi abi
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• TS CLUP da taraftara sunulması için bazı masa üstü objeleri gibi çalışmalarım var bu konu için kimlerle görüşmem gerekiyor e-mail ile ulaşabilirsiniz e-mail : erolcolak61@hotmail.com şimdiden teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu yukarıdaki damalı atkıyı canlı olarak gördüm gerçekten çok güzel yarın erken geçebilirsem alırım tsclup kaça kadar açık niyazi abi
              ben aldım bugün 2 tane görmüştüm 1'ini aldım.. belki başkada vardır niyazi abinin elinde.. ama gerçekten güzel

Yorum

• İlk olarak boztepeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi kaptanlık pazubandı var mı????
                61. kez soruyorum
                TS Club niyazi abinin adına cevap veriyorum şu an oradayım pazu bandı yok ama yeni sezonda olabilir.

Yorum

• erol 61 bu tür ürünlerle ilgili bağlantıları ts glub trabzon pazarlama departmanları ile görüşmen gerekiyor.

Yorum

• 8 kupamızın ve onu kazandıranların onuruna yarın saat 15 de ts club da horon ve kolbastı Şov düzenlesek fener in kaybettiği kupanın İnadına kızılayı salayalım ne dersinİz sİzleri beklİyorum.
                    En son TsclubAnkara tarafından düzenlendi; 05.05.2010, 22:22.

Yorum

• ................

Yorum

• Niyazi Abi kupa tişörtlerinden gelince bana bir tane ayırır mısın
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TS Club niyazi abinin adına cevap veriyorum şu an oradayım pazu bandı yok ama yeni sezonda olabilir.
                          Sonunda sesimizi duyan oldueyw saolasın
                          Büyük bi eksiklik bence gurbette o kadar futbolcu yetişiyor amatörde olsa oynayan TRABZONlular düşünülmeli...

Yorum

• ankarada olan herkesi şu anda ts club ankaraya bekliyoruz...

horon kolbasti burda...
                            Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              erol 61 bu tür ürünlerle ilgili bağlantıları ts glub trabzon pazarlama departmanları ile görüşmen gerekiyor.
                              teşekkürler

Yorum

• kupa tşötleri gelmeye başladı ilk parti bugü sabah saat 9 00 da geldi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X