Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• memlekete giderken Ankara'ya uğruyoruz.gezmeye çıkarım uğrarım belki o yüzden
    tam adresi bilen biri yazarsa harika olur
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• hadi yaa açılmadımı daha
      YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Ben gitmeden açılsa bari. Biraz alış-veriş yapar öyle giderim bodruma
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İpucu vereyim arkadaşlar Ankarada soysal iş hanında ayakkabıcı olan bir dükkan 15 gün içerisinde boşaltılıyor ve 20 gün içerisinde mağazamıza kavuşuyoruz.
          20 Temmuz da satışa başlanacak.

1 Ağustos tarihinde de resmi açılış yapılacak.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Baya erkenmiş tarih.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• BMN Ankara üyeleri, formalarını almak için Ts Club'ın açılmasını merakla bekliyor...
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bugun yeni açılacak magazımızın yerini gördüm.Şuan ayakkabıcı olan dükkanın şimdki sahibide Rize Çamlıhemşinliymiş.Mağazamızın biraz yukarısında fenerium, az ilerisindede gs store ve kartal yuvası var ama çok şanslıyız ki yeri çok güzel.Önünde geniş bir alan var kolbastı ve horon oynamaya müsait.Hatta komşu mağazalarda katılacaklarmış horona takımımız galip geldiği zamanlar
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugun yeni açılacak magazımızın yerini gördüm.Şuan ayakkabıcı olan dükkanın şimdki sahibide Rize Çamlıhemşinliymiş.Mağazamızın biraz yukarısında fenerium, az ilerisindede gs store ve kartal yuvası var ama çok şanslıyız ki yeri çok güzel.Önünde geniş bir alan var kolbastı ve horon oynamaya müsait.Hatta komşu mağazalarda katılacaklarmış horona takımımız galip geldiği zamanlar
                  Mağazanın içi büyük mü Mustafa Ağbi ?

Yorum

• hele bi açılsında hiç çıkmıcam ordan
                    YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ankara'da yaşayan renkdaşlarımız adına çok sevindim
                      Giderek büyüyoruz...
                      Doğru söylüyorsun.. bir ara sanki bir şehrin takımıymışçasına politikalar izlendi. Ancak şu anda Türkiyenin takımı olduğunu belli ediyor.. Unutmayalım bu takımın Trabzonda 500.000 taraftarı varsa Trabzon dışında 2.500.000 taraftarı var. Yönetimin bunun farkında olması çok sevindirici

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BMN Ankara üyeleri, formalarını almak için Ts Club'ın açılmasını merakla bekliyor...
                        Hakkaten bekliyoruz. Ben Parçalı Formadan alacam.

Yorum

• Mağazanın fotoğrafını çekmek için izin istedim ama nednse izin alamadım.

Gizlice çekmekte olmaz diye kaldık fotoğrafsız.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ankarada nerede açılıyor adressssssssssssssssssss

Yorum

• İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankarada nerede açılıyor adressssssssssssssssssss
                              Soysal Pasajı'nda (veya Soysal İşhanı) . Kızılay Gima'nın karşısında .

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mağazanın içi büyük mü Mustafa Ağbi ?
                                İçini gezmedim ama çok büyük degil.
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X