Ben gitmeden açılsa bari. Biraz alış-veriş yapar öyle giderim bodruma
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
İpucu vereyim arkadaşlar Ankarada soysal iş hanında ayakkabıcı olan bir dükkan 15 gün içerisinde boşaltılıyor ve 20 gün içerisinde mağazamıza kavuşuyoruz.
Bugun yeni açılacak magazımızın yerini gördüm.Şuan ayakkabıcı olan dükkanın şimdki sahibide Rize Çamlıhemşinliymiş.Mağazamızın biraz yukarısında fenerium, az ilerisindede gs store ve kartal yuvası var ama çok şanslıyız ki yeri çok güzel.Önünde geniş bir alan var kolbastı ve horon oynamaya müsait.Hatta komşu mağazalarda katılacaklarmış horona takımımız galip geldiği zamanlar
Bugun yeni açılacak magazımızın yerini gördüm.Şuan ayakkabıcı olan dükkanın şimdki sahibide Rize Çamlıhemşinliymiş.Mağazamızın biraz yukarısında fenerium, az ilerisindede gs store ve kartal yuvası var ama çok şanslıyız ki yeri çok güzel.Önünde geniş bir alan var kolbastı ve horon oynamaya müsait.Hatta komşu mağazalarda katılacaklarmış horona takımımız galip geldiği zamanlar
Ankara'da yaşayan renkdaşlarımız adına çok sevindim
Giderek büyüyoruz...
Doğru söylüyorsun.. bir ara sanki bir şehrin takımıymışçasına politikalar izlendi. Ancak şu anda Türkiyenin takımı olduğunu belli ediyor.. Unutmayalım bu takımın Trabzonda 500.000 taraftarı varsa Trabzon dışında 2.500.000 taraftarı var. Yönetimin bunun farkında olması çok sevindirici
Yorum