Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resimler için teşekkürler.

Yorum

• Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Yorum

• Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Yorum

• çok güzeldi tji ve onurdan imza aldım ama beraber resim çektiremedim sadece tek resimşlerini çekebildim
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Vay bizim Coban ekspresciler de ordaymis helal
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• hayırlı olsun güzel mağazaya benziyr.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                  A Love..Lİke No Other

Yorum

• Ts Club artık Başkent'te

Bordo-Mavililer'in lisanslı ürünlerini satan Ts Club'ın Ankara'daki ilk şubesi dün açıldı.

Kızılay’daki Soysal Pasajı’nda açılan mağazanın açılış törenine yönetim kurulu üyeleri, futbolculardan da maç kadrosunda yer almayan kaleci Onur Kıvrak ve Razundura Tjikuzu katıldı. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, Trabzonspor Kartlar’a da yoğun talep gösterildi.

www.fanatik.com.tr
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• OOooo cok güzel görüntüler bunlar
                      Acilis hayirli ve ugurlu olsun, ve fotoraflar icin de cok tsk ederim
                      #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                      Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• güzel bir açılıştı...bize yakışanı yaptık yine :artz

gelenlerin ayağına sağlık ayrıca açılıştan beni haberdar eden sevgili çoban ekspres tayfasına ve özellilke mehmet fırat a teşekkürler :P
                        *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Melâl'cim yeni halin çok has olmuş. Tekrar geçmiş olsun diyeyim,aman maşallah.

Estetuk güzeli.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• paa.. estetik yok Dursuncum reca ederim

ayrıca teşekkürler.. keşke sen de aramızda olabilseydin
                            *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• İlk olarak melâl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              güzel bir açılıştı...bize yakışanı yaptık yine :artz

gelenlerin ayağına sağlık ayrıca açılıştan beni haberdar eden sevgili çoban ekspres tayfasına ve özellilke mehmet fırat a teşekkürler :P
                              Rica ederim Melâl.

Yorum

• arkadaşlar hayırlı olsun resmi açılıştan önce defalarca geldiğim ts cluba ayağımın kırık olduğundan ve eskişehirde olduğumdan dolayı katılamadım...ama sürekli ordayım bu arada alçıyı da çıkardık ayaktan...halı sahacılar kırdım ulan ayaklarınızı bekleyin beni
                                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X