Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS-012 A-B LCR PANTOLON LACİ arkadaşa almak için Trabzonda gitmediğimiz mağaza kalmadı beden sadece xl kalmıştı.

1 hafta içinde Gelecek dediler.

3 hafta sonra bir daha gittik geldi ama dağıtım yapılmadı mağazalara dediler.

5 saat sonra bir daha gittik gelmicek o üründen daha onun yerine başka ürün geldi dediler.

İşte bu zihniyet yüzünden mağazalarımız sıkıntıya giriyor.

Mağazalara ürün yollamıyorlar.

Acaba Ankarada bu üründen var mı.

Merak ettim
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ürünlerimizden bazıları hala yok bazıları depoya geldi bugün yarın kargoyu bekliyorum.

Yorum

• salı ve çarşamba günü ts glap ankara bakırköy ist. mecidiyeköy mağazaları ile birlikte trabzonda sorunlarımızla ilgili yetkililerle olumlu görüşmeler yapıldı yeni sezonda süpriz ürünlerle karşınızda olacağımızın müjdesini aldık.

Yorum

• eşofman altları tüm bedenleri ile birlikte gelecek.

Yorum

• Abi ürünler gelirse resimlerini buraya ekler msin ?

Birde Ankara TSClup için Facebook da bir grup açar mısın abi.

Daha rahat takip etme şansımız olur.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ürünler gelirse resimlerini buraya ekler msin ?

tamam recep, hallederiz fotoğraf ve grubu...
              Bordo Mavi

Yorum

Abi ürünler gelirse resimlerini buraya ekler msin ?

Facebook grubu ne zamandır benimde aklımdada açmak için Niyazi Abinin yanına gidemedim bi.
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Facebook grubu ne zamandır benimde aklımdada açmak için Niyazi Abinin yanına gidemedim bi.
                  grubu açtım..fotoğrafları da ürünler gelince, çekip koyaırz hem buraya hem gruba
                  Bordo Mavi

Yorum

• Faik bütün arkadaşlarına da davet yoll kardeşim, herkes birbirine derken büyür gideriz.

Önemli olan bu dükkanlarımızın kapanmaması. Ne gerekiyorsa yapalım.

Yorum

Faik bütün arkadaşlarına da davet yoll kardeşim, herkes birbirine derken büyür gideriz.

Önemli olan bu dükkanlarımızın kapanmaması. Ne gerekiyorsa yapalım.
                      tmm recep..şu anda fazla zamanım olmadığı için az kişiye davet gönderdim.akşama ilgili tüm arkadaşlara gönderecem grup daveti..
                      Bordo Mavi

Yorum

• bende dün ataşehirdeki ts clup a gittim.girmemle çıkmam bir oldu mağazada forma harici düoğru birşey yok
                        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• arkadaşlar yeni ürünler konusunda tüm hazırlıklar son sürat devam ediyormuş ürün çeşitliliği konusunda patlama olabilir. olumlu yönde. çift tarafli montun büyük bedenleri üretildi ve mağazalara ulaştı duyurulur.

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar yeni ürünler konusunda tüm hazırlıklar son sürat devam ediyormuş ürün çeşitliliği konusunda patlama olabilir. olumlu yönde. çift tarafli montun büyük bedenleri üretildi ve mağazalara ulaştı duyurulur.
                            niyazi abi yazlık ürünler hakkında gelişme var mı?
                            Bordo Mavi

Yorum

• Abi yaz geldi

Yorum

• faik yazlık ürünlerle ilgili henüz bir gelişme yok yakın zamanda bir haraket bekliyoruz recep kardeşim önümüzde daha çoook kışlar var sen şimdiden hazırlığını yap. İŞİN ŞAKASI SELAMLAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X