Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vay be, levent kızıl denilen şahıs ne arıyor orada? trabzonda bu tür canlıların rahat rahat dolaşabilmesi de ayrı bir garipliktir
    Miili maç dolayısıyla Trabzon'daydı..milli takımın kamp yaptığı Zorlu otel de müzenin tam karşısında..ordan gelmiştir..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Camiamıza hayırlı olsun...

Yorum

• hayirli olsun insallah sezon sonunda sampiyonluk kupasi törenindede kullanilir.

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun camiamıza
          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Bugün gittim gördüm yeni müzemizi.Olağanüstü olmuş desem yeridir.Hele o 7. şampiyonluk kupasını yeri yokmu aldı götürdü beni.

Yorum

• - Hayırlı olsun , bunu yapıp düşünenlere çok teşekkürler
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hayırlı olsun, güzel gözüküyor

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İnşallah bu yıl alacağımız şampiyonluk kupası ile müzenin bir başka anlamı daha olacak .

Yorum

• Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Gerçekten çok güzel olmuş. İnş. en kısa zamanda görmek nasip olur.
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar daha gitmediğim için merak ettim ... inşallah martta gelecem ozaman gezecem ... bu resimdeki bilgilerin ingilizcesi varmı acaba ayrıca türkçe olan her yazının ingilizcesi olması lazım ...

NE OLUR VAR DEYİN !!!!! LÜTFEN !!!!

ozaman müze tamamdır diyecem ...
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Zamanla eksiklikler giderilecektir. Şampiyonluk dışında yeni kupalar için de yer ayırmışlardır umarım. Geçen sene süper kupanın minik gümüş ürününü çıkarmışlardı. TS Clublarda kupalar veya müze hatırası ile ilgili içinde tarihi başarılarıları anlatan ürün ve kitap satışları da olur umarım.

Hayırlı olsun, yeniden.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 7. Şampiyonluk Kupası çok yakışacak.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Müze iyi güzel ama bugünki haliyle eksiklikler çok fazla.Kupaların çoğunda bilgi falan yokü birçok farklı branşta kupalar var ama nerde nasıl kazanılmışlar en ufak bir açıklama bile yok.

Eski müzede yabancı takımların flamaları da vardı, onları da en kısa zamanda güzelce yerleştirirlerse çok güzel olur.
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 12.02.2011, 14:07.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar daha gitmediğim için merak ettim ... inşallah martta gelecem ozaman gezecem ... bu resimdeki bilgilerin ingilizcesi varmı acaba ayrıca türkçe olan her yazının ingilizcesi olması lazım ...

NE OLUR VAR DEYİN !!!!! LÜTFEN !!!!

ozaman müze tamamdır diyecem ...
                              Müze, Milli maç dolayısıyla şehrimizdeki misafirlerin de katılması amacıyla acele açıldı. Eksikleri var. Zamanla çok daha iyi olacak. Şu an bırakın İngilizceyi, kupaların yanlarında bile Türkçe açıklama yok. İleride çok güzel olacak.
                              En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 11.02.2011, 14:13.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Hayırlı olsun, tez zamanda yetersiz kalsın inşallah.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim