Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• arka taraflara ayna yerleştirselermiş daha iyi olurmuş, marketlerdeki süt ürünleri reyonlarına koyuyorlar çok gözüküyor öyle yapsalar çok kupamızın olduğu görünürdü

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arka taraflara ayna yerleştirselermiş daha iyi olurmuş, marketlerdeki süt ürünleri reyonlarına koyuyorlar çok gözüküyor öyle yapsalar çok kupamızın olduğu görünürdü
        Amaç ne ? Kendini kandırmak mı ?

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Amaç ne ? Kendini kandırmak mı ?
          avrupada takımlar böyle yaparlar. müzelerini ziyaret eden rakip takım ve taraftarlarının gözünü korkutmak için. bizde böyle yapıp rakip taraftarların dizlerini titretirdik ürkütürdük

Yorum

avrupada takımlar böyle yaparlar. müzelerini ziyaret eden rakip takım ve taraftarlarının gözünü korkutmak için. bizde böyle yapıp rakip taraftarların dizlerini titretirdik ürkütürdük
            Kimler yapıyormuş ? Bu kendini kandırmak ve karşındakini afedersiniz ama salak zannetmek gibi bişedir. Bu kadar basit...

Yorum

arka taraflara ayna yerleştirselermiş daha iyi olurmuş, marketlerdeki süt ürünleri reyonlarına koyuyorlar çok gözüküyor öyle yapsalar çok kupamızın olduğu görünürdü
              az mı kupamız
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ben bugün gezdim müzemizi.

Eski müzeyi de gezen biri olarak yeni müzemiz ile eski müzemiz arasında muzzam ve ileri dönük bir fark olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Daha iyisi olabilir miydi? Evet olabilirdi. ama her zaman daha iyisi olabilir.

Dolayısıyla geldiğimiz bu noktada emeği olanları alkışlıyor, takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.

ancak en büyük takdir ve teşekkür efsane başkanımız Şamil Ekinci'ye...

Yorum

• giriş paralı mı? önüne gelen herkes girebiliyor mu?

aklıma nuri albayrak geldi, şimdi o olsaydı giriş 10 tl yazardı kapıya

Yorum

• Hayırlı olsun...

Sene sonunda 7. şampiyonlukla süsleriz inşallah..

Yorum

• Hayırlı olsun.

Eski müzeye gezerken farklı bir ruh haletine bürünüyordum. Bakalım, yeni müzede neler hissedeceğiz.

Efsane başkanın adını müzeye veren yönetimimizi de tebrik ediyorum.

Yorum

• artık faz oldu şampiyonluk bize
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Hayirli olsun...
                          Ins. 7. sampiyonluk kupasinin yerini bu sezon sonu doldururuz....

Bi kac resim gördüm muazzam bi calisma olmus, ins. Trabzona gidince yakindan inceleme firsati bulurum...

Yorum

• hayırlı olsun genel anlamda güzel bir müze olmuş.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bugün gittim güzel yapılmış allah için. eksikleri çok düzelecektir.

Yorum

• TS müzesinin parası TFF’den!
                                Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nin yapım masrafını karşılıksız olarak Türkiye Futbol Federasyonunun verdiğini duyduk.
                                TFF, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’a tam 500 bin TL göndermiş.
                                TFF Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye-Güney Kore milli maçı nedeniyle geçtiğimiz hafta Trabzon’a gelmişlerdi.
                                Başkan Özgener ve yönetim kurulu üyeleri Şamil Ekinci Müzesinin açılışına da katıldılar.
                                Başkan Özgener, müze açılışından sonra büyük bir jest yaparak tesis yapım bedeli adı altında Trabzonspor’a karşılıksız olarak tam 500 bin TL gönderdi.
                                Federasyon Başkanı bununla da yetinmedi ayrıca ileride almak kaydıyla kulübe ekstra bir milyon lira daha gönderdi.
                                Son günlerde bazı basın yayın organlarında Futbol Federasyonu yönetimindeki Trabzonlu üye Süleyman Atal’a yönelik eleştiriler vardı.
                                TFF Başkanı Özgener’in bir kalemde TS’ye toplam 1.5 milyon lira göndermesinde işte bu üyenin, Süleyman Atal’ın da önemli rolü vardı.
                                Tebrikler Özgener, tebrikler Atal!
                                Saygılarımla,
                                Adem Hotaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim