Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş....Emeği geçen herkese teşekkürler....bu başlıkla ilgili değil belki ama söylemek istiyorum şu binaya örtülen kocaman bayrakları klüpten istesek vermezmi Trabzon'daki kardeşler her maç açarlar stadda güzel bir görüntü olur....maç başlarken stadın 4 tarafındada bu bayraklar açılabilir....

Yorum

• Tebrikler. Gerekli bir adımdı
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fotograflara baktim, burasi gercekten bir harabeymis, en az bir kac yilda bitirebilirler burasini.
        zaman göreceli bir kavram tabi.....
        LAZ mütahit diye bir kavram var

Yorum

• eski müze de güzel olan sadece kupalar dı
          şimdi hem müze hem kupalar güzel
          BMN KOCAELİ

Yorum

• Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Ayrıca 7. kupanın yeride hazırlanmış
            Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• Yav şu valiyi bi tek benmi hamiye benzetiyorum
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bu müzenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkürler... Daha iyisi her zaman vardır ama daha iyisi yapılana kadar en iyisi şimdilik budur... Ses sistemi var mı acaba? ne bileyim şöyle müzeyi dolaşırken birden bire hoporlorlerden ''şampiyoooooonnn, Trabzoooon'' sesleriyle müzeyi dolaşanlar şok olsa; ya da Olimpic Lyon, Barcelona, Aston Villa v.s. maçlarının gollerdeki spikerlerin ses kayıtlarını birden duysak, irkilsek, silkenip kendimize gelsek nasıl olur acaba?Orhan 90, orhan 90 ... off Lyon of, ne maçtı?
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yav şu valiyi bi tek benmi hamiye benzetiyorum
                  Koskoca Trabzon Valisine şu vali demek biraz yakışıksız oldu.

Andırıyor. Vali bey sağolsun her futbol/basketbol maçına gelir. Trabzonspor için yapılan her türlü organizasyonda yer alır. Bizim ödül törenimizi de 2 yıldır ihmal etmiyor, sağolsunlar.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Aynı şeyi düşündüm yazmaya geliyordum. Mesela girişte taraftarların coşkulu tezahuratları, kupayı kaldıranların coşkulu demeçleri, sözleri karşılasa misafirleri. Arka fondan fırtına sesi, marşlar çok hoş bir ambians yaratabilir
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Koskoca Trabzon Valisine şu vali demek biraz yakışıksız oldu.

Andırıyor. Vali bey sağolsun her futbol/basketbol maçına gelir. Trabzonspor için yapılan her türlü organizasyonda yer alır. Bizim ödül törenimizi de 2 yıldır ihmal etmiyor, sağolsunlar.
                      Eski Vali'yi çok seviyordumda buna pek kanım ısınmadı belki ondan demişimdir Gördükçe fenerli olduğu ve yöneticilerini yemekte ağırladı aklıma geliyor.Trabzonsporumuz derken hiç samimi gelmiyor bana yinede desteği için teşekkürler sayın Vali
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Ses sistemide yerlestirmek lazim yukarda arkadaslarin yazdigi gibi...Müthis olur...

Ama su an müze gercekten güzel oldu bence..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• müzenin dışına dicek yok muhteşem.. ama iç diyaznı beğenmedim tabi değiştirilebilecek bişey sonuçta tekrar dizayn edilebilir.. daha olgun çizgilerle donatılabilirdi

Yorum

• Şamil Ekinci ismi yaşayacak ya, dahası yok.

Hayırlı, uğurlu olsun. Çok yakıştı.

Lig Kupalarının olduğu alanın geniş tutulduğu iyi olmuş
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu müzenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkürler... Daha iyisi her zaman vardır ama daha iyisi yapılana kadar en iyisi şimdilik budur... Ses sistemi var mı acaba? ne bileyim şöyle müzeyi dolaşırken birden bire hoporlorlerden ''şampiyoooooonnn, Trabzoooon'' sesleriyle müzeyi dolaşanlar şok olsa; ya da Olimpic Lyon, Barcelona, Aston Villa v.s. maçlarının gollerdeki spikerlerin ses kayıtlarını birden duysak, irkilsek, silkenip kendimize gelsek nasıl olur acaba?Orhan 90, orhan 90 ... off Lyon of, ne maçtı?

Ahmet Abi,ben oturur ağlarım o maçların kayıtları yayınlanırken,kimse terkedemez orayi..Hey gidi günler heyy...

Bknz:Bir gol gelir mi dersiniz,bir şans anı,bir kafa vuruşu,bir gol..Küçük Orhannnnnn
                              En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 17:06.

Yorum

• İnşallah bir gün görmek bize de nasip olur.
                                En son Oruç tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 17:23.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim