Eskide kalmayı bırakın artık yeni başarılar yeni güzellikler şart :P
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi
Daraltma
X
-
bak birtek sende memnun kal diye onu da hemen yapi verdiler.İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesari yesil yerine bordo mavi isik niye yapmadilar

Daha begenmedigin birsey varsa hemen söylüyelim düzeltsinler
Yorum
-
Emeği geçenlere teşekkürler, mükemmel bir iş çıkarılmış. Bugüne yetiştirmek için atlanan bazı ayrıntıların da ilavesiyle çok daha güzel bir hal alacak müzemiz.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Cok güzel gözüküyor, hayirli olsun.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Giris paralimi? Saka bir yana büyüklügümüze yakisir muhtesem birsey oldu. Yapanlarin elleri dert görmesin.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
benim ne yazıkki hoşuma gitmedi.. soğuk bir havası var.. bordo mavi renkler hemen hemen hiç yer bulmamış iç mimaride. Küçük kupaların da açıklamaları yok gördüğüm kadarıyla..En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 09.02.2011, 22:59.
Yorum
-
Açılıştaydık Uğurtan, Mustafa Önal, Hilal ve Ebru ile. Yanımızda da 4 tane Koreli arkadaş vardı. Levent Kızıl'ı bir an Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel sandım, sonra farkettim ki Levent Kızıl'mış. Mahmut Özgener ile de yanyana geldik, sabrımızı koruduk herşeye rağmen.
Müze güzel olmuş. Ben beğendim. Hele ki şampiyonluk köşesi çok iyi düşünülmüş. 7. kupamızın yeri boş.
Efsane başkanımız Şamil Ekinci ile de hatıra fotoğrafı çektirip sağlıklı ömür dileklerinde bulunduk.

En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 09.02.2011, 23:49.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Bize çok yakıştı. Emeği olan yöneticilerimizin ellerine sağlık.
Çok hoş bir dış cephe. İçi çok şık.
Gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışlar...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Kişisel yorumlar (yok şurası şöyle olsaydı, yok burası böyle olsaydı) hariç, genelde yapılan yorumlardan ve çekilen resimlerden gördüğüm kadarıyla ismiyle, heybetiyle güzel ve anlamlı bir müzeye nihayet kavuştuk. Emeği geçenlere çok teşekkürler. Bizim gibi mazisi kupalarla dolu kulübe böyle bir müze yakışırdı. En kısa zamanda ziyaret etmek dileğiyle...En son tayfa_61>34 tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 00:26.''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)
Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum