Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emeği geçenlere teşekkürler. İnşallah yakın zamanda orada 7'yi de görebiliriz.
    Hayırlı olsun.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Sağ köşedeki Koreli'ye dikkat.

Nerdeyse dünyaya teknoloji ihraç ediyorsunuz bi parmak hesabını yapamıyorsunuz.
      Temel eğitim almadığınız nasılda belli.

Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Gurur duymamak mümkün değil gerçekten.
        Şahane bir müzemiz oldu.
        Fikir babasından bitimine kadar emek verenlere taraftar olarak minnettarım.
        Şimdi "o" yerin dolmasını bekliyoruz.
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• [QUOTE=Külünkoğlu;1917434315]Sağ köşedeki Koreli'ye dikkat.

ççççççççççççççççççççççç
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başta kulübümüz olmak üzere emeği geçen herkese çok çoook teşekkürler...

Trabzon'a gittiğimde ilk iş müzeyi ziyaret etmek olacak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koskoca Trabzon Valisine şu vali demek biraz yakışıksız oldu.

Andırıyor. Vali bey sağolsun her futbol/basketbol maçına gelir. Trabzonspor için yapılan her türlü organizasyonda yer alır. Bizim ödül törenimizi de 2 yıldır ihmal etmiyor, sağolsunlar.
              ayrıca sayın pek muhterem vali eski bir fenerbahçe üyesidir

Yorum

• vay be, levent kızıl denilen şahıs ne arıyor orada? trabzonda bu tür canlıların rahat rahat dolaşabilmesi de ayrı bir garipliktir

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sağ köşedeki Koreli'ye dikkat.

Ya şöyle dersek abi? Adamlar teknolojik olarak o kadar ilerideler ki, parmak hesabını olayını çoktan unutmuşlar. Dün akşam yemekte boynumdaki Trabzonspor fularını bu arkadaşa hediye ettim. Kendisi TS Club'da bulamamıştı. Arkadaş Samsung'da çalışıyor.
                  En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 21:30.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ayrıca sayın pek muhterem vali eski bir fenerbahçe üyesidir
                    Evet öyledir ama benim valimiz ve Trabzonspor için yazdıklarım da realitedir.

İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    vay be, levent kızıl denilen şahıs ne arıyor orada? trabzonda bu tür canlıların rahat rahat dolaşabilmesi de ayrı bir garipliktir
                    Ne yapsaydık peki? Dövse miydik şehrimizdeki bir misafiri? Milli maç günü. Kulübümüzün davetlisi olarak müze açılışımızda.

Yorum

• Stadin acilisina tekrar gelirler ozaman döveriz
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 21:55.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• skandal üstüne skandal, sorduğuma pişman oldum birde bizim kulüp davet etmiş bravo vallahi pes yorumsuz... cem papilayıda çağırsalarmış, gökçekleri de çağırsalarmış madem bu kadar mı düştük yani? yazıklar olsun o canlıları oraya çağıranlara, yönetim iyice gözümden düştü şu yaka silktiğimiz nuri albayrak bile bunlardan daha tutarlıdır

kalecimiz Onur hakkında neler neler söyleyen koyu fenerli trabzonspor düşmanı acuna bile forma verildiğini bile gördük bu yaştan sonra, varsınlar ne halleri varsa görsünler bu kulübün iyice çivisini çıkartmışlar gayrı bu sene şampiyon olamayalım defteri kapatıyorum zati

şampiyonluğun kaçtığını görsem bu kadar kırılmazdım...
                        En son muharrematasoy tarafından düzenlendi; 10.02.2011, 22:21.

Yorum

• Ne desek boş.

Yorum

• Emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel olmuş...
                            Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• evet ne desek boş ne yazık ki...

Ben şahsen Yılmaz Özdilleri, Aksal Yavuzları, Erdoğan Arıkanları görmek isterdim, ama ne kadar uğursuz tiğnetsiz azılı Trabzon düşmanı varsa onlar cirit atıyor. Bu kulübün bir duruşu, çizgisi var ve o yüzden adı Trabzonspor, o yüzden Trabzonsporluyum. Sırf şu Trabzonspor düşmanı, halk düşmanı, emek düşmanı, güce tapıcı zihniyete karşı verdiği onurlu mücadele için Trabzonsporluyum, onlarla aynı çatı altında bulunması ters geliyor.

Bu takım Mehmet Tan, Kazım Koyuncu ve adını sayamadığım nice güzel aydınlık insanların kulübü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim