Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dergiye abone olmak

Arkadaşlar, dergiyi bayiden almak bir taktiktir.Arkadaşım da bahsetti. Dediklerine iştirak ederek ekleme yapmak istiyorum: Dergiyi bayiden aldiginizda, sokakta, otobuste, metroda, çay bahcesinde her nerede ise derginin reklamını yapmis olursunuz.
    Bayi satsa da satmasa da her ay o dergiyi bulunduracak. ama sen dergiyi bayiden aldiginda, gonullu reklamini yapmis olursun ki ben de derginin surekli bayiden alinmasi taraftariyim. Abonede dogrudan eve isyerine gelen dergi kapali devre yayim gibi...

Trabzonspor Dergisi sadece futbola degil Trabzon kulturune de yer vermek zorunda... Yani dergi Trabzonspor kadar Trabzon da kokmalı. Onceden biliyorsunuz, ressam, şair, yazar, sanatci pek cok kisiyi dergiye tasidik. Boyle yazilar, devam edecek

Yorum

• bende katılıyorum mesela dershaneye getiriyordum fenerliler bile okuyordu

Yorum

• Trabzonspor dergisi maçtan önce ve sonra Trabzonsporun soyunma odalarına inip ne zaman iki kare resim çekecek çok merak ediyorum.

Yorum

• Sevgili Lazanist; sen de bizi iyi taniyorsun ve bu konudaki cabami da bilirsin. bazi seyleri kiramadik maalesef... Olsen ile soylesi yaptik bu ay cikacak. hem de Fenerbahce stadinda ve randevu almadan yaninan gittik bizi kabul etti. Ayni sekilde, Sota ile mactan bir gun once hem de kamptayken hem de hocalari Van Gaal'in 'Otele hicbir gazeteci istemiyorum' talimatina ragmen... Yabancilar boyle konulara daha esnek yaklasiyor. Ayni durum bizim takımda olamiyor. Birakin kamp gunlerini, izin gunlerinde biile ne zorluklar yasiyoruz. Futbolcuyla soyunma odasinda soylesi yapalim dedim... Mac oncesi ve sonrasi soyunma odasina girelim dedim... kamplard odalarda cok anilar var. bunlardan yazabildigimizi yazalım dedim. İnsaallah olacak...
          Lazanist, sen bir öncülük yap, kulübü telefon, faks, e-mail trafiğine al. Dergide soyunma odası, kamp fotolari daha ozel fotolar istiyoruz de istersen..

ne dersin

Yorum

• evet yönetime bir çok konuda bu konuda olduğu gibi baskı yapılmalı

Yorum

• dergide pek çok basım hatası var. bu arda dergide denizli maçında hasan, beytullah ve fatih tribündeymiş fotolarını gördüm.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Trabzonspor Dergisi - Ekim 2006 Sayısı

6 Ekim'de dergiyi temin ettim. Kapağında, Ersen Martin'in Gökdeniz'i sırtına aldığı kare var. Dergide, Ersen Martin, İbrahim Baturoğlu, Mustafa Keçeli ve Lary Olsen geniş bir ropörtaj yapılmış. Diğer bölümler ise standart.

Küçük bir ayrıntıyı ilave etmek istiyorum. Derginin editörü Atilla Bölükbaşı aynı zamanda da fotoğraf sanatçısıdır. Fotoğraf arşivinin genişliğini bildiğim için, tarih bölümüne çeşitli karelerle büyük faydası olacaktır.

Dikkatimi çeken bir başka konuysa, Lary Olsen ile ropörtajı gerçekleştirenin Aytekin AKAY olması. Geçen sayıda Berat'ın serzenişini birileri duymuş olacak.

Buayki sayıdan aktaracaklarım bunlar. Resmi siteyi düzenleyeni tanıyan varsa, söyleyinde bir zahmet bu yazdıklarımı copy paste yapıp, resmi sitedeki Eylül sayısı yerine Ekim sayısını koysun. Bu işten para kazanıyorlarsa, bari işlerini yaparak kazansınlar.

Yorum

• hala daha resmi sitede dergi hakkında bir bilgi yok

Yorum

• dergi elime geçti ve bu ayki dergiyi çok beğendim hep böyle olsun

Yorum

• çıktığı günden buyana bir sayısını bile kaçırmadan aldığım derginin ekim sayısınıda aldım herzamanki gibi yine çok güzel olmuş emeği geçenlerin hepsine teşekkürler
                      Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• dergi gerçekten güzel olmuş. dergide yine siteden arkadaşların fotolarını görmek güzel oldu. onur ve beytu galatasaray maçında . hasan beytu ve fatih denizli maçında dergimiz tarafından objektiflere takılmış
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Bu dergide 2 tane resmim çıkmış.Fotoğraflar BJK maçında çekilmiş.

Yorum

• trabzona 1 hafta sonra gelir artıuk...
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• aytekin akayın eli değdikten sonra dergide bir kıprdanma olacağını bekliyordum ama bu kadar da erken olacağını sanmıyordum
                              ne dersiniz trabzonsporlular camianın en iyi kalemi yavam yavaş geliyor mu ne?

yazılarını da okumak isteriz aytekin beyin
                              sadece röportajla olmaz
                              bi de yeni ön plana çıkmayan ama birer değer olan trabzonluları araştırıp bulup bize tanıştırmanızı bekliyoruz

Yorum

• gerçekten bu ayki dergi süperdi her yerini okudum tek satırına kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim