Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''Trabzonspor Dergisi Ağustos Sayısı'' adlı başlığı ''Trabzonspor Dergisi'' olarak değiştiriyorum. Dergimiz ile ilgili tüm öneri ve şikayetlerimizi bu başlıktan aktaracağız. Her yeni ay yeni bir başlık açılmayacak.

Dergi hakkında yapılan değerli eleştirilerin bu yeni düzen ile korunacağını düşünüyorum.

Yorum

• Dergimizin dizgisi çok kötü. Ayrıca röportajlar sanki ilkokul çocuğunun yaptığı röportajlar gibi yada kullanılan dil çok basit. Her ay elime dergiyi aldığımda sadece resimlere bakıyorum. Okumaya değer pek bir şey bulamıyorum. Derginin daha okunabilir hale getirilmesini isterim.
      Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• dergi aboneliğimi yenilemek için 45 ytl yi yatırıp perşembe günü kargoyla trabzona yolladım . bu sabah elime ağustos sayısı geldi. bu kadar çabuk geleceğini düşünmemiştim.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• trabzonsporumuza en güzeli yakisir....dizayn benimde hosuma gitmedi ama düzeltilecegine inaniyorum

Yorum

• Trabzonspor forması alalım.
            Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Song ve Selçuk Trabzonspor Dergisi’ne konuştu
              Takımımızın oyuncularından Rigobert Song ve Selçuk İnan Trabzonspor Dergisi’nin eylül sayısına önemli açıklamalar yaptılar.

Song Türkiye’nin artık ikinci vatanı olduğunu belirterek, Selçuk, şampiyonluk yaşamadan Trabzonspor’dan ayrılmaya niyetinin olmadığını vurguladı.

Dergimizin bayilerde yer alan eylül sayısında görkemli organizasyonlarla kutlan 41. yıl etkinlikleri, takımımızın oynadığı maçlar, birbirinden güzel fotoğraflar ve bütün detaylarıyla ekibimizle ilgili her şey okuyucularımıza ulaşacak.

Birçok önemli konunun yer aldığı ve 5 YTL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle eylül sayısıyla da okuyucuların ellerinden düşmeyecek.

Yeni Sezonun ilk Dergisi ve Ne Fikstür var ne de bir Poster...
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• geçen ay fikstür posteri verildi en kısa zamanda almaya çalışacam

Yorum

• evet gecen ay vardi...süper dev bir poster fikstürlü......
                  En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 00:34. Sebep: link yasak

Yorum

• bende 12 aylık üye oldum bugün netten. desteğe sonuna kadar devam. daha önce parça parça aylık alıyordum. artık her ay evimde
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Dergi elime yeni geçti, nedendir bilinmez bu ayki dergiyi alır almaz daha bir sıcak kucakladım sanki dergide de giderek birşeyler rayına oturacak gibi...daha fazla basketbol haberi de olacağı düşünülürse içerik bu sene çok zengin olacak...

Yorum

• Hemen almak lazım..

Ve ayın 17si

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ben bulamıyorum...nereye gitsem kalmadı diyo...
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Bizim tokat da Ağustos ayı dergisi satılmadığı için geri iade edilecekken tam olayın üstüne geldim. Sıgara alcaktım bayıden. Dedim bayiye "bu dergi neden diğer dergilerin arkasında duruyor? kim görecekte alacak bunu.?" Dergiyi aldım tabiii iade ettirirmiyim hiç.

Eylül ayı dergisi ayın ayın onbeşinde bayiye gelmiş iki adet olarak. dergilerin ikisinide en öne ve yan yana koydurdum standa. Dergilerin ikiside bugün satılmış

Bayiyede talimatı verdim" Birdaha bu dergilerin diğer dergilerin altında yer almasını istemiyorum. Yoksa şapkaları değişiriz sizinle" diye.

Yorum

• 4 sene öncesine kadar kuşe kağıda posterler verilliyodu şimdi verilmiyo verseler çok ii olur

kamil abi helal olsun sana hep öndeyiz artık

futbolcu posteri istiyorum derginin içinde
                              En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 00:35. Sebep: ardarda 3 mesaj
                              anti serdar bali

Yorum

• abi yaa cd versinler şöle belgesel falan eski maçlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim