arkadaşlar bugün dergiyi aldım ama bir sayfası tam bir hayal kırıklığı..bir yetikin TRABZONSPOR lunun yanında iki tane ufak çocuk GAYSE forması giymiş valla hiç yakıştıramadım.bunun için gerekli tepkiyi vermeliyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
hakkaten ya..ben de bugün aldım ne alaka o resim şimdi??renklerin kardeşliği(!) mi yapmışlar????
bunun dışında yeni sayı gayet ii bence...kapağı daha kalın ve sert yapmışlar daha karizma olmuş
(allahım bende nerelere takılıom!!!
)
içerik olarak fazla bir yenilik yok ama!!daha ilgi çekici hale getirmek lazım...
Yorum
-
büyütülecek birşey yok bence, eskiden ne güzel herkes içiçe oturup seyredermiş maçları ama ne zamanki gazetelerde futbolun yerini yöneticiler aldı, işte kirlendi bu oyun ve sizler ve de kısmen bizler-belli bir yaşın üstünde olanlar- bu kirlenmişliğin içinde bazı değerlerimizi yitirdik, sporu spor yapan içindeki mücadele gücünde yatar ve içinde sevgi olmadan paylaşım olmadan hiçbir şey denemez yapılan o olaya.. eskiden kim olursa olsun desteklerdim yabancılara karşı oynanan maçlarda, çünkü..... ya şu halime bak ya çünkü diyerek açıklama yapmak zorunda kalıyorum.. çünküsü yoktu kardeşim biz TÜRKTÜK onlarda yabancı tamam mı...şimdi avrupaya hangi türktakımı çıksa yabancılara karşı yenilseler diye dua eder hale geldim... neydi beni değiştiren diye sorabiliyorum ben ama sizin bu soruyu sorma şansınız pek yok yeni nesil çünkü siz bu sporu kirli yanıyla tanıdınız hep.. inşallah birgün güneş açarda da güzel yanını görürsünüz.. saygı ve sevgiyle kalınTrabZonguldaklı...
Yorum
-
iki tane çoçuk ya duruyorlar orda, yani onu orada görenler hemen fikir mi değiştiricekler gayseli olalım diye-küçük taraftarlarımız için diyorum, büyüklerimiz herhalde bu yaştan sonra pek kanmazlar(!)- şöyle düşünün o formalı çoçuklar dergimizin kanatları altına sığınmış öylece duruyorlar, gayse nin dergisinde trabzonspor formalı çoçuklar görsek tepkiniz ne olurdu hemen cevap vermeyin sakinleşip öyle cevap verin..TrabZonguldaklı...
Yorum
-
tabii ki hiç bi yetişkin onlara bakıp gayseli olalım demeyecek...ama sayfada dikkat ederseniz öyle bir sevgi ki ibaresi yer almış!!bu başlığın altında ve aralarından biri tslu olan 4yetişkinin yanında o formaları giymiş iki çocuğun resminin oraya konması çok da doğru diil...bu küçük bişi gibi görünebilir ama işin özünde başka şeyler yatıo..bu,tslu ailelerin küçük çocuklarının başka takımı tutmasında bi sakınca yokmuş gibi bi izlenim verio..bu resmin ts dergisinde yer alması da(dediğiniz gibi ii niyetli dahi olsa)bir lakaytlığın simgesi bence..çok mu ince düşünüorum bilmem ama daha çok taraftara ihtiyacımız varken çok basit de olsa böle hatalar yapılmamalı dikkat edilmeli..sayfaya bir daha bakın..aynı resmin yanındaki resimde yüzlerini bordo-maviye boyamış üç küçük kız var..siz hangi resmi tercih edersiniz??İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki tane çoçuk ya duruyorlar orda, yani onu orada görenler hemen fikir mi değiştiricekler gayseli olalım diye-küçük taraftarlarımız için diyorum, büyüklerimiz herhalde bu yaştan sonra pek kanmazlar(!)- şöyle düşünün o formalı çoçuklar dergimizin kanatları altına sığınmış öylece duruyorlar, gayse nin dergisinde trabzonspor formalı çoçuklar görsek tepkiniz ne olurdu hemen cevap vermeyin sakinleşip öyle cevap verin..
(bu arada şu konuda çok haklısınız,biz hakikaten de çok kirli bir futbol ortamında yetişioruz...umarım bu bigün değişir...ilginize teşekkürler)En son Gamze tarafından düzenlendi; 04.08.2006, 10:28.
Yorum
-
senden önce bu konuyu başka bir arkadaş daha yukarıda biryerde dile getirdi açtım 86. sayfayı rengi bozuk çıktı dedi baktım hani sayfanın dizaynında bir sorun var zannetim değilmiş bir daha baktım resimlerde öyle mide bulundırıcı birşey yok, sonra deyince iki küçük sarı kırmızılı formalı çoçuğun fotoğrafı o zaman görebildim, bu durum benim için hiçbir tehlike ve lakayıtlık arz etmiyor.yani ne amaçla bakarsan onu görürsün tercih yapmak zorunluluğu hissetmedim açıkcası ama tercih söz konusu olursa tabiki bordomaviyi tercih ederim kaldıki benimde yukarıda birmesajım daha var bilmem okudunmu yeni doğan bebişimin bordomavi zıbınlığı ile çekilmiş fotoların gönderdim dergiye ama yayınlanmamış kısmet yılmayacağım tekrar göndereceğim her seferinde..saygı ve sevgiyleTrabZonguldaklı...
Yorum
-
Erdinç öle hemen yayınlamazlar en az 2sayıyı bekle ben bekledim çünkü sen daha yeni yolladın belkide baskı işi bitmişti ellerine ulaştğında ama tekrar tekrar yolla sen.İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenden önce bu konuyu başka bir arkadaş daha yukarıda biryerde dile getirdi açtım 86. sayfayı rengi bozuk çıktı dedi baktım hani sayfanın dizaynında bir sorun var zannetim değilmiş bir daha baktım resimlerde öyle mide bulundırıcı birşey yok, sonra deyince iki küçük sarı kırmızılı formalı çoçuğun fotoğrafı o zaman görebildim, bu durum benim için hiçbir tehlike ve lakayıtlık arz etmiyor.yani ne amaçla bakarsan onu görürsün tercih yapmak zorunluluğu hissetmedim açıkcası ama tercih söz konusu olursa tabiki bordomaviyi tercih ederim kaldıki benimde yukarıda birmesajım daha var bilmem okudunmu yeni doğan bebişimin bordomavi zıbınlığı ile çekilmiş fotoların gönderdim dergiye ama yayınlanmamış kısmet yılmayacağım tekrar göndereceğim her seferinde..saygı ve sevgiyleİçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
ben sizin ts luluğunuza yönelik hiçbişey sölemedim sölemem haddim de diil zaten..böle bi ima da yapmadım..ama siz sanki öle anladınız..tabii ki sizin mesajınzı da gördüm gayet de hoş bişey..ortada tsluluğu tartışmıoruz...sadece ben sizden farklı düşünüorum ve bunun gerekçesini anlattım o kadar...siz öyle gördünüz ben böyle..şunda uzlaşalım...ortak amacımız ts'un iyiliği...(karşılıklı atışıoz gibi oldu da ondan söylüom ortam yumuşasın!!!
)
Yorum
-
eyvallah..İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla inan hiçbir şekilde kendimi atışmanın içinde hissetmedim o konuda için rahat olsun, doğrudur böyle olmalı ama sporun güzelliğini unutmadan trabzonsporlu olmalı..
Yorum
-
dergi için daha iyi olabilir değil olmalı.bu sayıda kampın hergünü eski sayılarda o ayki maçlar anlatılarak sayfalar doldurulmuş.tamam olmasın değil olsun, ama ne bilim futbolla ilgili daha çok şey olabilir.mesela sporcu sakatlanmaları neden olmus nasıl duzelır falan,futbol kuralları yanlış bildiğimiz kurallar yai içerik zengişleştirilebilir.gerçi şimdi birileri çıkıp """ zamandan""" bahsedecek ama kacıncı sayı oldu artık tecrube edılmesı lazım.tama bız ıcerıge bakmadan ts muza katkı ıcın aldık.(ben yıllık uyeyım) ama daha dolu bır dergı olsa daha fazla satılır bence.
gs lı cocuklara gelınce bende orada olmalarını ıstemezdım.daha dogrusu olmamalı ıdı.renglerın kardesliği muhabbetı cıktı basımıza sımdıde.
ne kardeşliği böle kardeş mi olur. aklı selimler neyse ama minik bir taraftar bunu okusa şöyle düşünür """" haaa gs bizim dostumuz """ ve sempati duyabilir ilerdede belki onu tumaya baslar. tamam diğer takımlara düşmanlık yapılmasın ama dostluk kardeşlik bunlar 3 eziklerin silahı.onlar yaralı parmağa . . . mezler.
bir olayı sizle paylaşayım.fenerli bir tanıdığım dün dergiye göz attı,yahu dedi fenere hiç küfür ,saldırı yok dedi şaşkın şaşkın.bende hava mı bastım tabii,bizde öle şey olmaz biz TRABZONSPORLUYUZ.
Yorum
-
tekrar gönderdim valla yayınlanıncaya kadar devamİlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdinç öle hemen yayınlamazlar en az 2sayıyı bekle ben bekledim çünkü sen daha yeni yolladın belkide baskı işi bitmişti ellerine ulaştğında ama tekrar tekrar yolla sen.
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
walla o fenerli şaşırmakta çok haklı eğer kendi dergilerini takip ediosa...ben fbli bi sınf arkadaşımla yarışıo gibiydim..her ayın başında ikimizde kendi dergilerimizi getirioduk okula...tabi o dergiyi de inceleyebiliodum..adamlar öle bi havaya girmiş ki anlatamam...karikatür sayfaları vardı şeref fakirlerinin içinde herkesle dalga geçmişler..alay etmiş herifler..her ay üç dört sayfa karikatür içi bol alay laf atma vb. dolu..uyuz oluodum yaw..bende tıpkı senin gibi gururlana gururlana işte 'benim dergim seviye görsün gözünüz' diodum..bizim kimseyle işimiz yok..onlar boş işlerin adamı...bırakalım ne halleri varsa görsünler!!
Yorum
-
dergiye mizah bölümü eklemişler ama ben pek gülmedim.ünlü eski futbolcularımızın bant karikatürleri var.fikir olarak çok iyi ancak çizimler ve espriler berbat.bide mani gibi bişi koymuşlar.okudum okudum sıkıntı bastı.
dergi yönetimi el değiştirsede içerikde bir değişiklik yok."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
Bahsettiğin arkadaş benim sanırım, bence bir vurdumduymazlık, aymazlık ve lakaytlık içeriyor. Bunun sana göre öyle olup olmadığını söylemek için satırlar dolusu yazmana gerek yoktu. Bana göre o görmek istemediğim renkler kimin üzerinde olursa olsun çok farklı anlamlar taşıyor ve yine bana göre her sayısını aldığımda askerde gelen mektup gibi heyecan duyduğum "Trabzonspor Dergisi" farklı anlamlar taşıyor. Bir şeyler demeye çalışıyorsun ama bu parazitli frenkansa hiç gerek yok.İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenden önce bu konuyu başka bir arkadaş daha yukarıda biryerde dile getirdi açtım 86. sayfayı rengi bozuk çıktı dedi baktım hani sayfanın dizaynında bir sorun var zannetim değilmiş bir daha baktım resimlerde öyle mide bulundırıcı birşey yok, sonra deyince iki küçük sarı kırmızılı formalı çoçuğun fotoğrafı o zaman görebildim, bu durum benim için hiçbir tehlike ve lakayıtlık arz etmiyor.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum