Dergim hala gelmedi ama beni pes ettiremezsiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
Dregim ayın 20 snde teslim edilmiş.Bizden kaynaklanan bir durum varmış.Bu mesajımdan dolayı özür dilerim ama ayın 20 side erken bir tarih değil.İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDergim hala gelmedi ama beni pes ettiremezsiniz
Yorum
-
İsmimi bilmiyormusunda Lazanist diysın.Lazanist diyosun neden en başında küçük harfle başlayıp sonradan büyüğe geçiyorsn.Hep arızasın kardeşim.İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelAZANİST kardeşim bu dergiye abonelik için Gadaylamı görüşmemiz gerek acaba
Birde bu dergiye abone olmak için kiminle görüşmek gerektiğini hala bilmiyorsan buralarda ne işin var.
:meşale2:
En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 26.08.2009, 10:47.
Yorum
-
Derginiz gelmiş, hatta dağıtıcı kargo tarafından not bırakılmış, buna rağmen dönüş yapmadığınız için iade olarak geri gelmiş... Derginiz şuan kargoda iade yapılmak üzere bekliyor... Yeniden size yönlendirdik... Daha önce de bazı arkadaşlarımız bu yönde sorun yaşadıklarını söylediler ve onları da araştırdığımızda benzer sebeplerle karşılaştık...İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDergim hala gelmedi. Dağıtıcı firma ile ilgili bir sorun mu var acaba ?
Buraya "Dergim gelmedi" gibi ifadeler kullanmak, abone olmak isteyen arkadaşlarımızı olumsuz etkileyebiliyor... Bu nedenle önce dergi departmanıyla irtibata geçseniz sorununuz daha erken çözüme ulaşacak...
İyi günler...Trabzonspor Dergisi...
Yorum
-
Bu derginin stantlarını (hemde onlarca) önümüzdeki hafta oynanacak ibb maçından saatlerce önce olimpiyat stadının etrafında görmek istiyorum...
Stantlara gönüllü aranıyorsa işte tsira işte bmn...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
çok mantıklı ama bizimkiler malesef pazarlama konusunda baya bir beceriksizler.İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu derginin stantlarını (hemde onlarca) önümüzdeki hafta oynanacak ibb maçından saatlerce önce olimpiyat stadının etrafında görmek istiyorum...
Stantlara gönüllü aranıyorsa işte tsira işte bmn...Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
ne yaziyorduki ?İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle75. sayfa olması lazım.
O safyadaki son satırların Resmi Dergimizde yayınlanmasına vesile olanları Allah'a havale ediyorum !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum