Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dergim hala gelmedi ama beni pes ettiremezsiniz

Yorum

• dergiyi bugün aldım güzeldi

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dergim hala gelmedi ama beni pes ettiremezsiniz
        Dregim ayın 20 snde teslim edilmiş.Bizden kaynaklanan bir durum varmış.Bu mesajımdan dolayı özür dilerim ama ayın 20 side erken bir tarih değil.

Yorum

• Süleyman abi benim dergim'de ayın 20'sinde geldi.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• lAZANİST kardeşim bu dergiye abonelik için Gadaylamı görüşmemiz gerek acaba
            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lAZANİST kardeşim bu dergiye abonelik için Gadaylamı görüşmemiz gerek acaba
              İsmimi bilmiyormusunda Lazanist diysın.Lazanist diyosun neden en başında küçük harfle başlayıp sonradan büyüğe geçiyorsn.Hep arızasın kardeşim.

Birde bu dergiye abone olmak için kiminle görüşmek gerektiğini hala bilmiyorsan buralarda ne işin var.:meşale2:
              En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 26.08.2009, 10:47.

Yorum

• Dergim hala gelmedi. Dağıtıcı firma ile ilgili bir sorun mu var acaba ?
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dergim hala gelmedi. Dağıtıcı firma ile ilgili bir sorun mu var acaba ?
                  Derginiz gelmiş, hatta dağıtıcı kargo tarafından not bırakılmış, buna rağmen dönüş yapmadığınız için iade olarak geri gelmiş... Derginiz şuan kargoda iade yapılmak üzere bekliyor... Yeniden size yönlendirdik... Daha önce de bazı arkadaşlarımız bu yönde sorun yaşadıklarını söylediler ve onları da araştırdığımızda benzer sebeplerle karşılaştık...
                  Buraya "Dergim gelmedi" gibi ifadeler kullanmak, abone olmak isteyen arkadaşlarımızı olumsuz etkileyebiliyor... Bu nedenle önce dergi departmanıyla irtibata geçseniz sorununuz daha erken çözüme ulaşacak...
                  İyi günler...
                  Trabzonspor Dergisi...

Yorum

• Bu derginin stantlarını (hemde onlarca) önümüzdeki hafta oynanacak ibb maçından saatlerce önce olimpiyat stadının etrafında görmek istiyorum...

Stantlara gönüllü aranıyorsa işte tsira işte bmn...
                    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu derginin stantlarını (hemde onlarca) önümüzdeki hafta oynanacak ibb maçından saatlerce önce olimpiyat stadının etrafında görmek istiyorum...

Stantlara gönüllü aranıyorsa işte tsira işte bmn...
                      çok mantıklı ama bizimkiler malesef pazarlama konusunda baya bir beceriksizler.
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yine mi yok dergimiz?
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 75. sayfa olması lazım.
                          O safyadaki son satırların Resmi Dergimizde yayınlanmasına vesile olanları Allah'a havale ediyorum !

Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• ???????????????

Yorum

• Geçen ay 20sinde geldi dergi. Bu ay bakalım kaçında gelicek. Aboneyim dergiye bakalım artık.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                75. sayfa olması lazım.
                                O safyadaki son satırların Resmi Dergimizde yayınlanmasına vesile olanları Allah'a havale ediyorum !

ne yaziyorduki ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim