Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yavru kaplan ismi beni de rahatsız etti

Trabzonla Trabzonsporla hiç bağdaşmayan bir kelime daha yaratıcı olabilirlerdi her zamanki gibi kolaya kaçmışlar
    Bordomavi.net

Yorum

• Yavru Kaplana takıldık derginin içeriğini unuttuk

Kapak konusunda yeterince yorum yazılmış ama derginin içeriği, konu zenginliği çok güzel olmuş.Taraftar köşesinde BMN-Kuşadası olarak yaptığımız ziyarete yer vermişler.

Emeği geçen herkeze teşekkür ederiz.
      BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnternet verdim siparişi.3-4 içinde alırım heralde.
        Dergi siparişini Cuma verdim hala gelmedi ve sitede siparişiniz hazırlanıyor yazıyo.Alt tarafı bir dergi gönderecekler.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Dergi az önce elime geçti. Yavru Kaplan bölümü çok hoş olmuş. İsmi dışında tabi

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Minik fırtınalar. Trabzon'da kaplan gören bana haber versin.
            kaya tutum bu sözünü
            ben daha almadım dergiyi en kısa zamnada alacağım. 10 gün içinde aidatımı yatırcam bir yandan da dergiye abone olacağım kombine yoğunluğunun azalmasını bekliyorum açıkçası.

MİNİK FIRTINALAR . FIRTINANIN ÇOÇUKLARI DAHA hoş olabilirdi.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Sabırla dergimi bekliyorum.

Yorum

• dergimi bugün aldım yavru kaplan olayı gereksiz isimde kötü içeriğide iyi olmamış

Yorum

• Dil bilgisi hataları şaka gibi...

''Selçuk Ve Egemen'de Bordo - Mavi''

''Ceyhun ve Yakup'ta İmzaladı''

Herhangi bir yerde bağlaç olan -de ekinin yanlış yazılmasını anlarım da, Trabzonspor dergisinde bu hatanın bu kadar göze batacak şekilde yapılmasını kabul edemiyorum.

Hiç mi kontrol edilmiyor bu sayfalar ?

Ve iki hata da kocaman puntolarla yazılmış olan başlıklarda mevcut!

Yorum

• Kaplan ve Yavru Kaplan'ı sonuna kadar destekliyorum.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnternet verdim siparişi.3-4 içinde alırım heralde.
                      Nerdeyse bidaha ki sayı çıkacak hala göndermediler.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• ben de 13,06,2008 tarıhınde basvurdum ızmırde oturuyorum hala dergım gelmedı ne zaman gelır arkadaslar bılen yok sanırım

Yorum

• Haziran bitçek benim dergim hala gelmedi.

Yorum

• Ergun Ata'nın ''Sevginiz Trabzonspora zarar vermesin'' yazısı çok keyifli. Ne yapıp edip bu dergide sürekli yazması sağlanmalı.

Ersun Yanal ve Sadri Şener konuşmalarını heranında kombine kartlara gerekli destek verilmesiyle alakalı vurgular yapıyorlar.Umarım hayal kırıklığına uğramamışlardır.

Bu arada çocuk bölümü ismi için Yavru Kaplan olmasın demiştik ama olmuş bile

Yorum

• İlk olarak 35deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de 13,06,2008 tarıhınde basvurdum ızmırde oturuyorum hala dergım gelmedı ne zaman gelır arkadaslar bılen yok sanırım
                              simdi mail attım 10 dakıka gecmedı telefon geldı kargo adresı bulamamıs trabzona gerı donmus tekrar yollayacaklarmıs yanı problem cozuldu

ilgıli mail adresı Trabzonspor Dergisi abonelik ve görüşleriniz ile ilgili :dergi@trabzonspor.org.tr

telefon ıse : 05059637024

sorununuzu dıle getırın sagolsunlar yardımcı oluyorlar

Yorum

• bu derı ıstanbulda nerde var ben demın gırdım istiklalde bı yere bulamdım okdar cok dergı var ama bızm dergı yok nerden alabılrım
                                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim