Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes eleştiriyor
    Geçmiş sayılara baktım da çok fazla bir fark yok arada. O zaman nasılsa şimdi de aynı derginin geriye gittiğini düşünmüyorum üstüne koyup daha da kaliteli hala gelemdi sadece. Bazı basım hataları olabilir gayet normal bunlar. Herşeyi eleştirecem diye bu kadar kastırmayın yahu, komik oluyorsunuz.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Faruk'a katılıyorum. Eleştirilecek yönleri muhakkak var ama bu kadarını haketmiyor bence.

Üyelere ve bayilere çok geç ulaşmasını eleştirelim.
      Arka tarafta yer alan karikatürleri eleştirelim. (Son sayıda yok)
      Bazı sayfalardaki beyaz boşlukları da eleştirelim.

Yalnız, daha önceden çok eleştirdiğim "kapak ve sayfa kalitesi" gün geçtikçe iyileşiyor. Daha rahat okunur hale geldiğini söyleyebilirim.

Eleştireleri normal ölçüde yaptığımız sürece bence dergi daha iyi hale gelecektir.

@Gürkan abi

Bahsettiğin durum benim elimdeki dergide yok.
      En son Kaya tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 17:00.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Dergi başlığına uygun iletiler gönderelim.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• bu nasıl iştir yahu

daha nisan sayısı elime geçmedi...

hem pes hemde oha....

yahu yazacağım bir şeyler...

ayıp olacak ama...

Yorum

• @Kaya

Bendekinin sayfalarında vardı o sorun.

Yorum

• Haftasonu derby maçında Atilla bey ile görüştük. Burayi takip ettigini , buradan çikan ilginç fikirleri degerlendirdiklerini bir kez daha söylediler.

Eleştiri yaparken empatili bakarsak olaylara daha yararli olur. Eleştiri yapmak , muhalefet demek değildir. Bence bu yönetim mantiğiyla dergi çok iyi gidiyor. Tabiki çok daha iyi olabilir. Fakat öncelikle Yönetimin bu işle ilgilenmesi lazim. TsCluplardan sonra dergiye sira gelecek diye korkuyorum...

( Atilla Bey ; Gökdeniz Röportajini bekliyoruz )
              Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
              Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Dergi elime ulaştı basım hatası yok, gayet zengin bir içerik olmuş, derginin biraz fiyakalı bir dizayna ihtiyacı var. Göze de hoş gelmeli. Ayrıca Çanakkale ziyeretimizi de işlemişler.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Derginin bulmaca bölümünü zevkle çözüyorum.
                  keyif adamı ..

Yorum

• Lütfedip Şehremini civarlarına yollarlarsa bizde okuruz.Editörün yüzüne söyledim sorunumu orda çok gs'li var diyo.Gel de çıldırma.

Yorum

• Bu nasıl bir ciddiyetsizlik. Hiç bir özenti yok. Son derece basit bir kapat tasarımı. Tasarım bile demek istemiyorum.

Temmuz 2003 den beri kapak tasarımı berbat.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lütfedip Şehremini civarlarına yollarlarsa bizde okuruz.Editörün yüzüne söyledim sorunumu orda çok gs'li var diyo.Gel de çıldırma.
                        Akdeniz Caddesi'ndeki Fem Dersanesi'nin önündeki bayide var.
                        keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dergi elime ulaştı basım hatası yok, gayet zengin bir içerik olmuş, derginin biraz fiyakalı bir dizayna ihtiyacı var. Göze de hoş gelmeli. Ayrıca Çanakkale ziyeretimizi de işlemişler.
                          1 tane vardı oda bana denk geldi galiba.şansa bak.

Yorum

• Dergiyi bu ay güzel.En azından geçen aya göre.Ama yine maç bölümünde kalecimiz siyah beyaz.Her ay aynı hata.Kontrol eden olmuyor mu hiç?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• dergi bugün elime geçti dergiyi okudum ben uyaı beğenmedim bence bu ay güzel değildi konular kısaydı hele şampiyonluklarımızın anlatıldığı bölüm çok kısa olmuş ama yinede her ay olduğu gibi aldık dergimizi

Yorum

• bugün 25.05 ve dergi hala elime geçmedi, kulübü aradım size döneceğiz dediler dönmediler..sonra tekrar aradım ve az sonra Trabzondan kargo firmasından biri aradı ve bir yanlışlık olmuş en kısa sürede size ulaşacak dedi..ben de bu ay sonuna yetişsin bari dedim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim