Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sonra neden dergiye abone sayısı az deniyor. baksanıza ayın sonu gelmiş dergi yeni ulaşıyor abonelere. bazılarına halen ulaşmamış bile.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• dergi bugün elime geçti....içerik konusunda eski sayılara göre gerileme var, fakat kağıt kalitesi ilk defa eski sayılardaki seviyeye ulaşmış..

Yorum

• Haziran-Temmuz sayısı hala yok.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• haziran temmuz sayısı temmuzda çıkmıyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum

Yorum

• Trabzonspor Dergisi | Haziran/Temmuz - Sayı:45

haziran temmuz dergimiz çıkmıştır arkadaşlar

Yorum

• Dergide neler var ??????
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ÇOK ŞÜKÜR.....

kita kampanyamız için ayın 14 ünde haziran sayısını aradık ama daha yeni çıkmış... bunada şükür ben temmuzda çıkacağını zannediyordum....

ALLAH ını seven birisi bu konuya el atsın....

Fbnin dergisi ayın 1 inde Trabzonda

ama Trabzonun dergisi ayın 22 sinde geliyor....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Faik o sorun dağıtım şirketlerinde mi kaynaklanıyor yoksa dergimizi çıkaranlardan mı ? Dergimizin içeriğinde özellikle son sayılarda belirgin bir düzelme var. Eleştiriler gelecektir mutlaka ama çözüm önerilerinizi ve içeriğinde neler olması gerektiğini de bi zahmet yazsınlar arkadaşlarımız. Eğer imkanları varsa da diğer dergileri de kolaçan etsinler. ücretini de unutmadan..
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• bu ayki sayı elime bir hafta içinde geçer umarım . ben de son sayılarda içeriğin düzeldiğini düşünmekle birlikte derginin zamanında teslim edileceğine olan inancımı yitirmiş bulunuyorum. Aylardan beri telefon edip derginin elimize ulaşmadığını, geç geldiğini söylüyoruz...aramazsak hiçbir şey olmuyor....olacağı da yok..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Faik o sorun dağıtım şirketlerinde mi kaynaklanıyor yoksa dergimizi çıkaranlardan mı ? Dergimizin içeriğinde özellikle son sayılarda belirgin bir düzelme var. Eleştiriler gelecektir mutlaka ama çözüm önerilerinizi ve içeriğinde neler olması gerektiğini de bi zahmet yazsınlar arkadaşlarımız. Eğer imkanları varsa da diğer dergileri de kolaçan etsinler. ücretini de unutmadan..
                      Abicim eksik gördüğümüz yerleri söylüyoruz. Derginin Genel Yayın Yönetmeni Atilla Alp Beyde zaten bu forumu okuyor söylediklerimizi dikkate alıyor.

Yalnız dağıtım konusu onu aşar. Birilerinin bu konuya özen göstermesi lazım...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haziran temmuz dergimiz çıkmıştır arkadaşlar

Harika
                        Inşallah yakında postada alacağım

Yorum

• yine adam gibi bi poster yok
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kitap kampanyamız resmi sitemizde çıkmamıştı ama dergimizde yer aldı.

Kapağın parlaklığı baya hoş duruyor. Sanırım bundan dolayı biraz daha kalın olmuş.

Bu da Kocaeli Üniversitesi'ndeki Trabzonspor'luların oluşumu.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Hay adına kurban bu derginin

Trabzonspor Dergisi olmadan ay(lar) geçer mi?

Ne! Almadın mı daha? Çok ayıp! Hemen hemen hemen!

Elbette ki daha iyi olsun diye eleştiriyoruz; ama az-çok ne kadar olursa olsun, iyileşmeleri de göz ardı etmeyelim. Dergimizin her sayıda yerinde saymadığını ve hatta daha iyi olduğunu görüyoruz.
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Özellikle şampiyonluklarımızın anlatıldığı bölümü mutlaka okuyun hatta elinize kalemi alıp altını bile çizebilirsiniz.Örn:gs ile maçımızda güzel bir futbol ile onları mağlup ediyoruz ve o dönem avrupa da gs ile karşılacak takımın hocası "Tanrıya çok şükür rakibimiz Trabzonspor değilmiş"diyor.Sunay Akın ın bir sayfa yazısı var bunu da çok beğendim özellikle bu nitelikteki bir şair-yazar ın belirli aralıklarla (gönlümüz her ay istemektedir) dergide yazmasını isteriz.Bmn ile ilgili kitap kampanyası ve diğer haberlerde iyiydi.Her zaman ki gibi derginin en kötü yanı malesef bayilere ulaştırılması.Çok geç kalınıyor.Bayilerle söz düellosu haline geldi artık Trabzonspor takım mı diyen bile oldu!!!Bir başkası sadece sen soruyorsun gelmedi dedi,5 dk içinde başka bayiden dergiyi buldumve adamın önüne getirdim Poster konusunda eski futbolcularımızın posteri verilebilir diye düşünüyorum...
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim