Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet abi benimki tam o hesap olmuş dergi tesislerde basılıyo benim evde havaalanında ama ne hikmetse dergi bana o ay içerisinde gelmiyo nasıl iş anlamadım ama vardır bi bildikleri...

gazete bayilerinden dergiyi alma fikrin bencede çok yerinde abi ama o trabzon için pek geçerli deyil diye düşündüğüm için ben abone oldum onuda okuduğum yok...
    ki bunu anladıkları için dergiyi geç gönderiyolar diye düşünmeye başladım...
    sorma neden...
    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Trabzonspor Dergisi | Mayıs - Sayı:44

Heyecan yok, merakla bekliyoruz. İyi veya kötü, sonuçta elime Trabzonspor'la alakalı bir derginin geçmesi beni memnun ediyor. Umarım ileride içeriği daha da zenginleşir ve ulaşımı iyileştirilir.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• her geçen ay bekleme heycenım eksildi.şu başlıkları görmesem aklıma gelmeyecek. bir an önce çizgisini bulurda heyecenla bekleriz...

Yorum

• Bu ay ki sayıyı en sonunda bayiye geldi.Dergi geldi mi sorusundan sıkılnış ki en sonunda dergi geldi" diyerek dergiyi verdi.
          İçerisinde:
          Tolga Zengin
          Aynur Samat
          Ahmet Suat Özyazıcı
          Serdar Bali
          Serdar Şahin
          Ali Kemal Başaran
          röportajları var.
          32 sayfanın büyük kısmı Çanakkale'ye yapılan ziyarete ayrılmış
          Diğer sayı da başlayacak şampiyonlukların anlatılacağı yazı dizisinin girişi yapılmış.
          Karadeniz oyunları ve Kemeraltı anlatılmış.
          Dergiyi tam okuyamadım Tolga ve Ahmet Suat Özyazıcı röportajlarına bakabildim.O da otobüste.
          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
          Sizler var ya .....

Yorum

• inşallah adam gibi büyük boy bir posdter verirler 2 yıldır en az 20 tane mail attım poster poster diye bir cevap yok
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• poster 2 ay da bir verilecekmiş.
              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
              Sizler var ya .....

Yorum

• 10 mayıs dergi bayilere yeni geldi,ilgili kişilere duyurulur.Poster isteyen arkadaş var yukarıda malesef bu ayki sayıda poster yok.bizim ümitlerimizde boşa gitti.Zaten verilen posterlerde ya 2 taraflı oluyor ya da en küçük boyutlarda oluyor.Neyse en azından okuyabilecek bir dergimiz geçte olsa çıkıyor!
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Dergi resmen bedava. Gecen sene de 5 Liraydi, bu sene de. Bir paket sigara parasi.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• her ay aldığımız gibi bu aydada alacağız bütün Trabzonsporlular dergimizi almalı

Yorum

• Dergimiz aylık ne kadar satılıyor? bilen varsa cevaplarsa memnun olurum
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Su dergiye insan biraz daha önem verir, ayiptir. Dizaynini daha düzgün yap, en azindan kapagini etkileyici yap da herkesin ilgisini ceksin, alsin söyle biaz karistirsin icini.

Kulübün gelmis oldugu nokta, her katmana oldugu gibi dergiye de yansiyor. Zevksiz, özensiz, kendisini okutmayan bir dergi.

Bu takimin bütün görünürlügünü, albenisini yok ettik. Gerci geldigimiz noktanin bir aynasi olmasi acisindan ibretle izlenmesi gereken bir dergidir. Kaya'nin dedigi dogru olsa da, ben her elime alisimda üzülüyorum bu kadar kalitesiz bir dergimiz oldugu icin.
                        Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Bugün kapağa baktım, şok oldum.. Derginin içeriğinde kiminle ilgili haberler varsa hepsinin ismini yazmışlar al alta..Tolga'nın da kocama bir fotoğrafı, al sana kapak.. YUH artık..

İnsan iç kısımdaki röportajların çarpıcı cümlelerini ön plana çıkarır, çarpıcı konuları işler kapakta.. Nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Bu şartlar altına dergiyi çıkarmak bile büyük bir iş.Kızmamak lazım adamlara

Yorum

• dergi az önce elime geçti.

dizaynını , içeriğini geçtim sayfaların kenarları kesilmemişti. gazete ekinde verilen bulmaca gazeteleri gibi yapraklar birbirine bitişik. bunu da gördüm iyi oldu. ciltlemeden gelseydi ben ciltletirdim.

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu şartlar altına dergiyi çıkarmak bile büyük bir iş.Kızmamak lazım adamlara
                                Yatıp Kalkıp Dua ediyorum Elimize Geçmesede
                                Çoğu zaman bir şeye benzemesede Hala bir Dergimiz var bu yönetim yapısıyla
                                Yarabbim ne büyüksün !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim