Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Tir?i Istanbul Güngören?de!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak EBRU tarafından gönderildi
    bencede ts clup çok pahali disarda ayni ürün daha ucuz ama yinede trabzonspor'a biraz olsun katki saglayabilmek için ts cluptan alisveris yapiyoruz.yönetimin en kisa zamanda bu konuyla ilgilenmesi gerekiyor.fbnin orjinal formasi 29 milyon bizimkiler 45 milyondan basliyor.

burada pahali ucuz olayina girmemeliyiz.bizim formalarimiz kappa daha kaliteli tabiki pahali olacak.ne olursa olsun bütçemize göre birseyler almaliyiz.mesela ben bayrak,anahtarlik ve süeter aldim 50 ytl tuttu.bütçem kadar aldim.ocakta da kazak almayi düsünüyorum.

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

burada pahali ucuz olayina girmemeliyiz.bizim formalarimiz kappa daha kaliteli tabiki pahali olacak.ne olursa olsun bütçemize göre birseyler almaliyiz.mesela ben bayrak,anahtarlik ve süeter aldim 50 ytl tuttu.bütçem kadar aldim.ocakta da kazak almayi düsünüyorum.

Selçuk su çok aradigimiz çubuklu forma gelmistir umarim,uzun kollunun da satisa çikmis olmasi lazim.

Aylardir gurbet ellerde formasiz dolasiyoruz...

Yorum

evet atay baskan iste görsün parali baskan inssanin içindeki düsünce önemliolan parasi olan daga çok olsun diye yedi durdu neyse

atay baskan sagolasin önce telefon hatti simdi tir yakinzamanda sirket olusumuz birde tv miz geliyor budur ya bunlari diyoruz amna en önemli yaptigi is

CAMIA IÇINDE BIRLIK BÜTÜNLÜGÜ SAGLAMIS OLMASIDIR.
        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak Duman61 tarafından gönderildi
          İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

Selçuk su çok aradigimiz çubuklu forma gelmistir umarim,uzun kollunun da satisa çikmis olmasi lazim.

Aylardir gurbet ellerde formasiz dolasiyoruz...

internetteki tsclub da yok.üzgünüm gardasim.bu arada ümit karan haberi de gazetelerde çikti.is yaparmi acaba[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

selçuk abi sen yapma ben taha ümit cimbomla arasinda pürüz ciktini duyduhumda aklima geldi böyle bir haber çikaracaklari palavra yapmazismis o adam.
            GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

Mobil Magazamiz Yola Çikti
              Trabzonsporumuzun lisansli ürünlerinin satisini gerçeklestirecek olan Ts Club Mobil Magazamiz ilk turuna Karadeniz Bölgesi?nde çikiyor.

Taraftarlarimiz, TIR?imizda ürünlerimizi satin almanin yani sira Trabzonspor?a üye olma sansina da sahip olacaklar.

<DIV align=center></DIV>Samsun, Ordu ve Giresun?da satis yapacak olan Ts Club Mobil Magazamizin programi söyle;

25.12.2004-26.12.2004 Samsun ( Belediye Karsisi )
              27.12.2004-28.12.2004 Ordu ( Belediye Karsisi )
              29.12.2004-30.12.2004 Giresun ( Belediye Karsisi )

Bilgi için: 444 1967 nolu çagri merkezimizi arayabilirsiniz.

<CENTER>
              </CENTER>

Yorum

Trabzonsporumuza ait ürünlerinen kisa zamanda arttirilmasi gerekiyor,ayrica fazla talep edilecegi kesin olan ürünler için de gerekli stok saglanmali.O kadar arayip sordurmama ragmen, hala çubuklu formayi bulamadim.

Ürün çesitliligi açisindan,özellikle bayanlarin alisveris tutkusu göz önünde tutulmalidir. Biz erkeklerin de onlari mutlu edebilmek için, en çok yaptigimiz islerden biri olan, hediye alma gönül alma iliskisi,Trabzonspor yönetimi tarafindan iyi degerlendirilmelidir.

Kappa'nin disaridaki herhangi bir magazasina gittigimizde, hem bayan hem de erkek giyimi için çok fazla çesit oldugunu görüyoruz.Peki nedensatisa çikardigimiz ürünlerdeayni çesitliligi yaratmiyoruz. Böylelikle disaridan alacagimizakendi ürünlerimizdenalabiliriz, çok kisitli olan gelirlerimize debiraz olsun katkida bulunmus oluruz.

Bu arada önümüz yilbasi,esine,dostuna ,arkadasina,ailesine,kiz/erkek arkadasina hediye almayi düsünen arkadaslarimiz,almadan önce imkanlari varsaTS Clup/mobil magazalarimiza bir ugrasinlar.Belki zevklerine uygun bir seyler bulabilirler.

Ürün çesitliligi konusunda da ilgili yöneticilerimizin gerekli çalismayi baslatmasini umut ediyorum...

Yorum

eger bu bir baslangicsa hayirlisi olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

insallah taraftar istekli olur. yoksa bu tir benzin ve çalisan isçi parasini zor karsilar.

Yorum

KUZEY YILDIZI isminde parfüm çikartmislardi 3 yil kullandim, ISTANBUL'da herkes bu parfümümü AVrupa zannediyordu,TRABZONSPOR parfümü deyince sasiriyorlardi, ama ne yazikki MAYIS 2004 tarihindeki GS maçi sadece 2 adet parfüm kaldigini ve devaminin olmadigini ögrendim, onun yerine deoderont verelim dediler,güldüm, 3 yil kullandigim ve arkadaslarima hediye olarak getirdigim parfüm tarihe karisti, niye beni bu parfüme alisdirdiniz? sonrada tarihe gömdünüz?Devamlilik yok,Ben Kimya mühendisiyim bu parfümün özelligi vardi. Ama degerlendiremediler. 10 milyondu-15 milyon yaptilar son 2 sinide 25-30 milyona çikarttilar.sonundada yok ettiler.BEN KUZEY YILDIZI PARFÜMÜMÜ geri istiyorum. TS kulüp duy sesimizi. ( daha önce TS kulübe yazdim cevap vermediler)

Saygilarimla

TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
                        <T>
                        <TR>
                        <TD vAlign=top>TIR Samsun sokaklarinda</TD></TR></T></TABLE>

LISANSLI ürünleri pazarlayan promosyon TIRI tura Samsun'dan basladi. Satis sorumlusu Serhat Bakkal, amaçlarinin Trabzonspor'u taraftarlari ile kucaklastirmak oldugunu söyledi. Bordo- mavililerin ürünlerinin satildigi TIR'in içinde 350 lisansli ürün bulunuyor. Ayakkabi boyasi 1,5 milyon ile en ucuz, esofmanlar ise 50 milyon lirayla en pahali ürün.

bu haber dogrumudur samsundaki arkadaslar bir açiklama yapsin esofmanlar 50 milyonmu? eger öyleyse istanbuldaki magazalarda neden 150 milyon.

Yorum

fatsa jandarma komando bölügünden selamlar .TIR ISI IYI OLMUS TA BOS BOS GEZMESIN,GÖRDÜGÜMÜZ YERDE BOS BIRAKMAYALIM!!! bi ara fatsaya yollayin
                          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

BOSNAYADA ugrasa burda cok taliplisi var
                            Bizans Dusmani

Yorum

tIr Giresun Ordu Samsuna geLecek ama istanbuL veya bursaya Ne Zaman gelecek veya geLecekmi?

Yorum

İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildi
                                tIr Giresun Ordu Samsuna geLecek ama istanbuL veya bursaya Ne Zaman gelecek veya geLecekmi?

Ayrintili bilgiyi yeni açilan 444 1967 nolu hattimizdan ögrenebilirisin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim