Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Tir?i Istanbul Güngören?de!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><T>
    <T>
    <TR>
    <TD vAlign=top>TIR Samsun sokaklarinda</TD></TR></T></T></TABLE>

LISANSLI ürünleri pazarlayan promosyon TIRI tura Samsun'dan basladi. Satis sorumlusu Serhat Bakkal, amaçlarinin Trabzonspor'u taraftarlari ile kucaklastirmak oldugunu söyledi. Bordo- mavililerin ürünlerinin satildigi TIR'in içinde 350 lisansli ürün bulunuyor. Ayakkabi boyasi 1,5 milyon ile en ucuz, esofmanlar ise 50 milyon lirayla en pahali ürün.

bu haber dogrumudur samsundaki arkadaslar bir açiklama yapsin esofmanlar 50 milyonmu? eger öyleyse istanbuldaki magazalarda neden 150 milyon.

Yorum

çok iyi ama ne zaman izmire gelecek simdiden sabisizlanmaya basladim

Yorum

Samsun'da baya ilgi varmis. Samsun'daki arkadaslardan giden olmadi mi. Firsati olan resim felan da çekerse güzel olur...
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

2 gun once Giresuna gittim bugunTrabzona geri dondum Tiri orda gordum 3tane atki aldim ciktim...Giresunda Tira ILGI COK BUYUK insanlar dolup tasiyordu buda beni sevindirdi tabiii...
          İnsan ol evlat!

Yorum

IZMIT E NE ZAMAN GELECEK BILEN VARMI_?[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            BMN KOCAELİ

Yorum

Haydi Giresunlu gönüldaslarimiz millet alemin kralini görsün Edited by: ahmetturk
              Yeni bir stad istiyoruz...
              Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

Tir Samsun'da 2 gün kaldi iki günde 6 milyar ciro yapti.. Ordu ve Giresun'da ne kadar ciro yaptigi henüz açiklanmadi... Üzücü olan Trabzon meydanda 2, 3 gün durmasina ragmen 600 milyon ciro yapmasi... Disardaki taraftar daha çok ilgi gösteriyor. Trabzon'da 2 , 3 tane Ts Club oldugu için Tir pek ilgi görmemis olabilir..
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

bu tir ne zaman sakarya ya gelecek ya ben bi organize olup öyle gitmeyi düsünüyorum
                  Azrail pesimi birak
                  Ben ölecek adam degilim

Yorum

Çok mutlu oldum valla Zonguldaka gelsede Forma alsam hemen..
                    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Çagri merkezimizi(444 1967) arayarak tirin bulundugunuz sehire ne zaman gelecegi konusunda bilgi alabilirsiniz.

Yorum

ARKADASLAR TUM TRABZONSPOR CAMIASINA TIR ARACIMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN.YANLIZ BURDA BIZLERE DUSEN GOREV TIRIN BULUNDUGUMUZ SEHRE GELDIGI ANDAN ITIBAREN BUTCEMIZIN ELVERDIGI MIKTAR KADARI ILE,KULUBE KATKI AÇISINDAN ALIS VERIS YAPMAK.EZIKLERE KARSI TRABZONUN YANLIZ OLMADIGINI DOSTA DÜSMANA GÖSTERMELIYIZ.
                        EKL

Yorum

Evet arkada$lar bu TIR i$i iyi gidiyo galiba

ama duydugum kadari ile TRABZONda 1 haftada 600 milion yapmi$lar

samsunda ise 3 gunde 4 milliar ya$mi$lar

TRABZONdaki arkada$larimin uyanmasi lazim

hem benim gibi gurbetteki arkada$lar siz de TRABZONSPORumuza katkida bulunmak istiyorsaniz www.trabzonspor.com.tr da cok enteresan $eyler var bi ugrayin.(korkmadan ali$ veri$ yapabilirsiniz ben size garanti veriyorum)
                          en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

ankaraya ne zaman geliyo

Yorum

Eger yanlis hatirlamiyorsam Trabzon' da 7 tane Ts Club magazasi var. Trabzon' da is yapmamasinin nedeni bu olsa gerek. Trabzon' da zaten herkesin elinin altinda var ürünler. Bence önemli olan diger illerde yapicaa satis ve dahada önemlisi kulübe kazandirilacak üye sayisi.
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

in$allah oledir Golge oyunu

en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim