Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Tir?i Istanbul Güngören?de!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Tüm Trabzonspor camiasina hayirli,ugurlu olsun...

Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
    Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

444 1967 den sonra

2.ci olumlu icraat [img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: CeSS
      Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Bundan sonra daha olumlu projeler arkasindan gelecek insallah. Camia olarak gururlunacagiz, ama bu gururu burudan alisveris yapmakla ve 100.000 üye kampanyasina destek olmakla daha güzel yasamaliyiz. Hele üye kartini aldiktan sonra hissedilen gururu tüm dostlarin yasamasini temenni ediyorum.
        TRABZONSPOR\'LU DOGDUK, TRABZONSPOR\'LU ÖLECEGIZ...

Yorum

hayirli olsun tum trabzonsporlulra
          Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

Çok güzel gidiyoruzvalla [img]smileys/smiley4.gif[/img]Arda arda güzel haberler ohh ohhhh.!!! L-M^ arkadasiminda dedii gibi 444 1967 bizler için büyük bir sans. Vede evet T C [img]smileys/smiley36.gif[/img]Geçenlerde CNNTürk' te ( her nasil olmussa hayret.!!! ) Trabzonspor taraftar olusumlariiyla ilgili bir haber gözüme çarptiydi, orada diyorduki '' Türkiye' deki en yaratici taraftar guruplari belki de Trabzon' dan çikiyor '' [img]smileys/smiley1.gif[/img]Sonrada basliyor gruplarin isimlerini saymaya felan. TC diince aklima geldide yaziim dedüm [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

İlk olarak OmeR tarafından gönderildi
              Bundan sonra daha olumlu projeler arkasindan gelecek insallah. Camia olarak gururlunacagiz, ama bu gururu burudan alisveris yapmakla ve 100.000 üye kampanyasina destek olmakla daha güzel yasamaliyiz. Hele üye kartini aldiktan sonra hissedilen gururu tüm dostlarin yasamasini temenni ediyorum.

Yorum

% 100 destek...

Yorum

Hayirli ugurlu olsun güzel bir gelisme.
                  keyif adamı ..

Yorum

gercek sampiyonada bu yakisir zaten. ne diyeyim. yanliz buradan bireyi dile getirmek istiyorum. balikesirde fazla karadenizli ve trabzonsporlu yok. ama olan kismida bu tira ulasmak isteyecektir. bizlerde bu tira ulasmak ve alisveris yapmak istiyoruz yetkililere duyrulur.

Yorum

ilk önce 4441967 sonra bu tir valla çok güzel ne diyelim

hayirli olsun

Yorum

TS TIRI TRABZON BELEDIYESININ ONUNDE...

GÜZEL OLMUS GURUR DUYDUK!..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Hayirli olsun, atilan adimlar ardi ardina hizli hizli geliyor. Allah devamini getirir insallah. Bu TIR'i bütün deplasmanlara bekliyoruz. Insallah ihmal etmezler.

Yönetimimizin bu adimlarina destek olmaya devam. Sonuna kadar, hep birlikte!
                          <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

oncelikle hayirli olsun in$allah kazancli olur

buTIR avrupaya da cikacak mi?
                            en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

helal olsun Baskan'a ve bunu birlikteyaptigi yönetime, gerçekten çok güzel olmus...daha nice projelere, taraftar-yönetim-futbolcu ve teknik kadro el ele, hep birlikte daha güzel günlere...

Yorum

bu tir BÜTÜN DEPLASMAN MAÇLARINA GIDECEK ARKADASLAR ONCE DE TÜM KARADENIZI DOLASACAK!!!..

gazetede yaziyoooooooooooooooooooor!
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim