Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Tir?i Istanbul Güngören?de!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Biraz geç kalindi ama hayirli olsun.Ts Clup ürünlerinin satisinin yayginlastirmasi hem taraftar için hem de klüp için iyi olacak.Olabildigince farkli sehirlere yayilirsa oralardaki(benim gibi) taraftarlar ihya olur. Üniversitelerin gezilmesi de etkili olur inancindayim.Edited by: erhananil
    -------ANIL ERHAN-------

Yorum

arkadaslar benim bildigim trabzonda iki yerde TS club var biri sadri sener binasinin içinde biri de stadin altinda.yani 7 tane yok.[img]smileys/smiley4.gif[/img]ikincisi ben 150-200 milyona forma oldugunu sanmiyorum.resmi siteye de bakarsaniz formalar 50-80 milyon arasi olmasi lazim.üçüncüncüsü boyner magazalari bizim ürünlerimizi satiyor ancak biraz pahali 60 milyona resmi sitede satilan kazak orda 80 milyon alirken fiyatini arastirin.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Çok ama çok önemli bir olay gelir getirmesinin yaninda popularitemizi de arttiracaktir.. Görenler aaa Trabzonspor'un da Tiri varmis diyeceklerdir.. Ilgiyi devamli taze tutacaktir...
        Elveda sair ceketli çocuk,
        Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
        Denizin çocugu...

Yorum

Trabzon Merkez Ts Club
          Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak(Garanti Bankasi Arasi) Trabzon
          Tel: 0 462 326 20 77 - Fax: 0 462 326 60 87

Trabzon Stadyum Ts Club
          H.Avni Aker Stadyumu yol tarafi tribün alti Trabzon
          Tel: 0 462 223 61 68

Trabzon Havalimani Ts Club
          Iç-Dis Hatlar Giden Yolcu Salonu Içi Trabzon
          Tel: 0 462 325 67 53
          Elveda sair ceketli çocuk,
          Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
          Denizin çocugu...

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
            arkadaslar benim bildigim trabzonda iki yerde TS club var biri sadri sener binasinin içinde biri de stadin altinda.yani 7 tane yok.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Benim bildiim 7 taneydi. Yinede yanilmis olabileceimi düsünerekten 444 1967' ye tel açtim.Trabzon' da 7 tane Ts Club magazamiz varmis[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

İlk olarak lazandozlu tarafından gönderildi

IZMIT E NE ZAMAN GELECEK BILEN VARMI_?[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

İlk olarak erhananil tarafından gönderildi
                Yahu ne kadar geç baslatilmis bir uygulama.Özellikle Trabzonsporyum larin[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ha bu yumlar fenere has bi kere arkadasim. Yum mum yada store felan diil bizimkiler Ts Club. Brakalim bu eziklerin yumlarini yada storelerini bize uyarlamayidakendi ürettiimiz deerlerle sahip çikalim.!!!
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Bi tir la olacak is degil...Izmir de bile trabzonspor formasi almak icin spor giyim magazalarina siparis veriyoruz,,olacak is degil koskoca izmie e bir magaza trabzonspor degil anadolu takimlarinin urunlerinin satilacagi bir magaza acamayacak kadar garibanmiyiz...ya havleeee.....
                  Asla Yanliz Yürümeyeceksin..
                  Istanbul Emperyalizmine Son...
                  ATAM IZINDEYIZ

Yorum

İlk olarak erolizm tarafından gönderildi
                    Bi tir la olacak is degil...Izmir de bile trabzonspor formasi almak icin spor giyim magazalarina siparis veriyoruz,,olacak is degil koskoca izmie e bir magaza trabzonspor degil anadolu takimlarinin urunlerinin satilacagi bir magaza acamayacak kadar garibanmiyiz...ya havleeee.....

erol kardesim dogru diyorsun da bu tip magazalarin (maalesef bizim kulübümüz için) sürekliligi olamiyor.tamam sen gittin forma aldin...mesela her forma degistiginde gidip yeni forma alirmisin veya her sene degisik bir kazak veya t-shirt ??? olay kendi içinde dönmüyor yani...

Yorum

Sadece forma ve t-shirt degil tabii ki...ist. takimlarinin actigi magazalara sanki sadece kendi taraftarlari mi gidiyor...40-50 cesit ürünleri var...adamlar kulup renklerini kullanarak o kadar cesit ürün cikarmislar.En azindan büyük sehirlere acilacak magaza(örnegin izmir konakta bir magaza)gayet guzel isler...

Asla Yanliz Yürümeyeceksin..
                      Istanbul Emperyalizmine Son...
                      ATAM IZINDEYIZ

Yorum

ts club tiri pzt den beri istanbul kartal cevizli tesislerinde....

gerci su anda bizlerin takimdaki oyunculara, teknik direktore, yonetime,birbirimize, acimasiz elestiri ve hakaret etme gibi daha onemli islerimiz var ama sadece belki ilgilenen olur diye yazdim sadece.

tek ricam ts club tiri istanbulda diye topici degistirebilir mi veya yeni topic acilabilir mi???
                        HERSEY YALAN OLSA BILE
                        EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

ankarada gördügüm tirda ürün çesidi yoktu. burdadada degisiklik olucagini sanmiyorum. resmi sitede bile düzgün ürün yok.

adamlar sabunundan parfümüne jölesinden kolonyasina kadar satiyor.

Yorum

walla sana katiliyorum özgür artik bizim tirimizada yeni güncellemeler yapilmali hatta tek tira degil ürün çesitlerine de yenilikler getirilmeli degilmi ....
                            zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

Arkadaslar bizim armali lisansli futbol topumuz varmi sitede göremedim...

Ibrahim abi benden önce davranmissin sabah ise giderken gördüm bende tiri[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

satilan tek kaliteli ürün kappa ürünleri onlarinda çesidi az. diger ürünlerin çesidi ve kalitesi arttirilmali.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim