Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Tir?i Istanbul Güngören?de!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bende duydum bütün deplasman maçalrina gidecekmis evet güzel olur ama biz izmirde hala uyuyoruz bir sey yapmadan takimimia sahip çikamiyoruz

SEYYAH ALI

Yorum

tirimiz hayirli olsunda insaallah fiyatlar el yakmaz

Yorum

bende neden bizim yok diye uzuluyordum.iyiki olmus
        BEKIR ( BEN BUYUM İŞTE GERİSİ HİKAYE)

Yorum

sivasada bekliyorum
          BEKIR ( BEN BUYUM İŞTE GERİSİ HİKAYE)

Yorum

Bu TRABZONSPORUMUZUN kurumsallasmasina en büyük örneklerden biridir...HAYIRLI OLSUN...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Tir gerçekten olumlu bir adim. Ama satis için kredi karti ve yine kredi kartina taksitlendirme imkani getirirlerse satislarda artis olur.

Yazin Trabzon'da ki magazada taksitlendirme olmadigini ögrenmistim. Umarim bu sisteme geçerler. Eger böyle olursa bir forma alan ikinciyi de almak ister.

Yorum

TRABZONSPOR'umayakisan;4441967 ve TS Clup Tir projelerini-sürekliligi bekleyerek- cani gönülden destekliyor, emegi geçen herkese binlerce tesekkür ediyorum.

Yönetim ilk adimlari atti simdi sira bizlerde. Bu projelere ilgimizi yüksek oranda tutar isek, inaniyorum ki yeni projeler çok daha kisa zamanda aktiflesecektir...
                Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır...

Yorum

Tir Projesinin çok faydali olacagi inancindayim. Trabzonspor'umuzun her deplasmanina gitmesi gerekiyor bu tirin. Bu sayede max. kazanç elde edebiliriz. Ayrica deplasman haricinde Türkiye'nin belli basli bölgelerine de gitmesi gerekecektir.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

Hersey tabii ki çok güzel gidiyor ama bunlarin basarili olmasi için taraftarin bu yapilanlara ilgi göstermesi lazim. Yani tamamen duygusal açidan [img]smileys/smiley2.gif[/img]Tabii yönetimimizin de bu duygusallik olayinda ki duygusallik boyutunu biraz ayarlamasi lazim. Çünkü hakikaten biraz fazla duygusal vede herkesin gücü buna yetmiyor.
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

MEYDAN DA ETKINLIKLERINI SÜRDÜRÜYOR
                      KALKINMA/TRABZON \'MURAT\'

Yorum

bu tir marasada ugrasa yav
                        Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                        Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                        Mustafa Korkmaz

Yorum

Aslinda çok iyi bir sey en azindan geçtigi yerlerde sempatimizi arttiracaktir.. o yönden gayet iyi bir tesbit... Insallah benzin parasini çikartir !
                          Elveda sair ceketli çocuk,
                          Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
                          Denizin çocugu...

Yorum

tir olayigerçekten çok güzel, TS ürünlerine ulasamayan çok sayida taraftar var. ama sadece tebrik edip güzel olmus demek yetmiyor. bu tür faaliyetlerin artmasi içinhepimiz elimizden geldigince destek olmaliyiz. belki küçük ürünler alarak yada baska harcamalarimizdan kisarak ama bir sekilde alis-verislerimizi TS CLUP'lardan yapmaliyiz.

bu arada bu güzel tiri TRABZONSPORumuza hediye eden ÇETIN NUHOGLU'NA TESEKKÜR ETMEYI DE UNUTMAYALIM.
                            Fanatik Pacci

Yorum

walla önce 444 1967 ardindan TIR süper olmus.ve kurumsallasma da basliyo süper gidiyoruz bence..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

ancak suda varki ts clubda satilan hersey pahali hele kappa markali ürünler bejeka,febe,gesenin ürünlerinden bile pahali....insallah sürümü düsünüp indirmislerdir fiyatlari....[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

bencede ts clup çok pahali disarda ayni ürün daha ucuz ama yinede trabzonspor'a biraz olsun katki saglayabilmek için ts cluptan alisveris yapiyoruz.yönetimin en kisa zamanda bu konuyla ilgilenmesi gerekiyor.fbnin orjinal formasi 29 milyon bizimkiler 45 milyondan basliyor.
                                TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim