Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gece Yolcuları'ndan Takımımıza Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan Konak abimizin bir marşı var ama bence pek başarılı değil...
    Ben duymadım..albümlerinde yer vermiş mi?
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Dur ünal onu bulacağım....Arıyorum şimdi...

Buldum ünal resmi sitemizde varmış....aşağıdaki linkte ama siteye üye olman lazım....

En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 14:32.

Yorum

• Merak ettim şimdi..tamam
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dur ünal onu bulacağım....Arıyorum şimdi...

Buldum ünal resmi sitemizde varmış....aşağıdaki linkte ama siteye üye olman lazım....

http://www.trabzonspor.com/images/ma...nsporMars3.zip
          Kaç yılında yazılmış acaba?
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ünal marş eski.....2000 den öncedir herhalde....

Yorum

• bence cok modern oldu bu gece yolcularının marsı yanııyı ama bzızm karadenız ınsanına kemnce lazım mesela rahmetlı tarfatarımız kazım koyuncunun parsacı onceden o calıyodu harıka bence o olması lazım zaten nurıs gıttıkten sonra sadrı baba tekrr kazım koyuncuya donus yapmıstı
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Yakında marşın kralı gelecek... Çalışıyoruz....

Yorum

• Bence bu hava yakalanmışken daha modern sanatçılarla, saha tanınmışlarıyla ve daha coşturucu,orijinal parçalarla yeni bir albüm çıkarılmalı. Bu sene herkes alır bence.

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yakında marşın kralı gelecek... Çalışıyoruz....
                    Ne dersun. Biraz daha bilgi versen. Dört gözle bekliyoruz.
                    BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• ben samsunluyum trabzonu bir kere gördüm o da 3. lige terfi maçlarını izlemeye geldiimde bi kaç sene önce oda... Trabzondan bi akrabam da yok samsunda samsunlularda trabzonluları pek sevmez açıkçası ama nedendir bilmem uy aha diye bi şarkı var o şarkı çaldığında aramızda halısaha maçlarında fln arkadaşlar calarlar ben yapamayacağım hareketleri yapıyorum ayaklarım yerden kesilio hıı ama madem büyük kulüp olcaz dünya tanıcak türkiyede diğer illerden bursalı doğan cocuk trabzonu tutucak diyosak abartıya kaçmadan popüler müzikle yöresel ezgileri harmanlamak gerek ki yenilerbeğensin eskiler sevinsin

Yorum

• ya Kazım Koyuncunun '' Oy Trabzon Trabzon Yaşa Şanınla Yaşa '' Çok güzeldi duyunca benim bilesahaya atlıyasım geliyodu
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• aslında türkiye klubü olma yolunda bazı şeylerde değişiklik olabılr. marşlarımızda bunlardadır. gece yolcularının marşı şöyle özetlenebılırki sözlerde beni harekete geçiren bi mana duygu bulamadım müzikte klasık marş müziği. stadda gollerımızden sonra (ki inşallah bu sene çok dinleriz) orada takımını desteklemeye gıden kişi kazım koyuncunun veya fuat sakanın veya volkan konakın sesini müziğini duymak ister.

bunu bize kimsenin çok görüceğini sanmıyorum. ayrıca bu sene rakıp takımın kalesi bizim en çok ilgileneceğimiz konu olmalıdır ve inanıyoruzki olacaktır. FIRTUNA BU SENE ÇOK ESİCEK!!!
                          KARADENİZ FİRTUNASI

Yorum

• Tekrar söylüyorum yeni marsi hic begenmedim, Kazim Koyuncu'nun anisina onun yaptigi marslar kullanilmali bence, hala israr ediyorum. Ayrica Karadeniz müzigini sadece Karadenizliler dinlemiyor. Müzik kaliteli olunca herkes begenir.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• fenere özenti olmuş ben bir kere dinlemeye başladım daha bitmeden kapattım.bu gece yolcuları bize uymaz daaa...

Yorum

• valla kimin yaptığını bilmiyorum ama 95-96 senesinde bir albüm çıkmıştı trabzon için. şarkılardan birinin sözünde "arçil pası veriyi, şota golü atıyi" diordu. o albümü bulabilecek biri varsa çok müteşekkir olurum. şu ana kadar dinlediğim en güzel şarkılar o kasetteydi...
                                Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
                                Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim