Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gece Yolcuları'ndan Takımımıza Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gece Yolcuları'ndan Takımımıza Marş

Gece Yolcuları Grubu'nun 40. Yıl Marşı trübünleri coşturacak
    Gece Yolcuları Grubu'nun kulübümüzün 40. Kuruluş Yıl dönümü için yaptığı 40. Yıl Marşı trübünleri coşturacak.

İlk kez İntertoto Kupası 3. Turu'ndaki Otelul Galati maçında çalınan marş büyük beğeni topladı.

Gece Yolcuları Marş Version-1

Gece Yolcuları Marş Version-2

linkler resmi sitemizden alıntıdır

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
    En son bordobluex tarafından düzenlendi; 10.01.2008, 23:59.

Erdem, milletde sinir tavan yapmış sen marşdan bahsediyorsun

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdem, milletde sinir tavan yapmış sen marşdan bahsediyorsun
      valla öyle selman abi girecekler şimdi

Yorum

bu marşları yapan grup babalarının hayrına bu işi yapmamıştır.mutlaka belli bir fiyat karşılığı yapmışlardır.

oysa ki hem beş kuruş ödemeden hemde çok çok daha güzel çalışmaları Volkan Konak Veya Fuat Saka gibi kendi müzisyenlerimiz yapardı.ama gidip fb ye de marş yapan bi grupla anlaşmışlar.şaşmamak lazım
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İnsan biraz özgün olur, kala kala gece yolcularının marşlarına mı kaldık? ısmarlama şeylere karnımız tok....unutulur gider....

Yorum

Abi birşeylerden de hoşnut olalım.. Marşlar güzel.. İlla herşey kendi yöremizde olacak değil yaa.. Bu kadar bağnaz olmayalım.. Bence marş güzel..

Yorum

Ohh be...Müzik konuşalım hadi.Futboldan hayır yok.

Klasik bir marş ama olması gerektiği gibi coşkulu,kulağa hoş geliyor.Sözlerin içi boş, ''Uyy Aha'' ile karşılaştırılamaz bile.Lakin ben yine de beğendim.Hiç yoktan iyidir.

Yorum

Ali ark. katılıyorum hep kemençeyle olmaz
                böyle marşlar yaptırmanın özenti olduğunu kesinlikle düşünmüyorum...!

Yorum

85 dakkaa destegin karsılıgı amele bi takıma elenmekmiş..Allah belanızı versin..Marsınızda sizin olsun.....Ama Erdem emegın için Tskler Keske zahmet etmesydin..Bunlara degmez..
                  perdere la trebisonda
                  @miractopal

Yorum

Marş ı dinledim tamamen Fenerbahçe 100. yıl marşının etkisinde kalınrak hazırlanmış bir marş

Yorum

Ne marşı ya bi gidin Allah aşkına zaten kafam acaip bozuk Takım iyileştide Marşımız eksik kaldı söleyinde Ziya % Nuri için bi marş yapsın Hadi hayırlısı...
                      En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 28.07.2007, 23:14.
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Marş ı dinledim tamamen Fenerbahçe 100. yıl marşının etkisinde kalınrak hazırlanmış bir marş
                        zaten gece yolcularıda fanatik fenerli bir grup ve geçen sene fb için bedava!! şarkı yaptılar acaba bizimkiler ne kadar verdi??

Yorum

ölüm marşı yapsınlar bari ancak o paklar bizi bu saatten sonra

Yorum

Bence gayet hoş bir marş olmuş...

Yorum

Kendi adıma konuşacak olursam "beğenmedim". Ama farklılık güzeldir. İşin içine febe ve paranın girmiş olması da bir o kadar yaralayıcı.

Bugün maçta galiba golden sonra bu marş çalmış. Kazım'ın marşının suyu mu çıktı?!
                              En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 29.07.2007, 21:41.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim