Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gece Yolcuları'ndan Takımımıza Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence trabzonsporumuz yapılmış her şey güzel... bence kötü değildi marşlar
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• gece yolcularinin marsi Superrrrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• Ben bu marsi hala begenerek dinliyorum.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• kazım koyuncunu yaptıgı marslar daha güzel bence

Yorum

• İlk olarak emre_ATO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abiler ayıp oluyo ama..
            bahsettiğiniz grubun 3 tane elemanı trabzon-çaykaralı..ve bu şarkı maddi bi karşılık talep edilmeden yapıldı..bilen bilmeyen herkez atıp tutmuş..sizin burda sahip çıktığınız onca sanatçı bu takım için bişe yapmazken bu adamlar çıktı yaptı..kaç rock grubu,piyasada popüler müzik yapan kaç insan tanıyonuz takımları için tarzının dışına çıkan.. bahsettiğiniz adamlardan daha çok değer vermiş bu insanlar size..uğraşıp emek verip parça yapmışlar..
            rafet el roman denmiş..o adam paralarla oynarken aklına trabzonspormu gelir..neden gelsinki
            gelenlere böyle haksızlık etmeyelim bari..
            bide fener marşı yapılan gruptan trabzon marşı çıktı diye eleştirmişsiniz..adamların mesleği bu..kaç kişi burda ekmeğinden fedakarlık yaparki..ve grupta sadece solist fenerbahçeli
            yenliğe açık değiliz..kemencesiz,tulumsuz marş olmaz demişler..sarkının sonarını bi daha dinleyin tulum var..ve bi rock grubundan daha fazlasını beklemeyin..biz bi çoğumuz maç izleyip gol kacınca küfretmekten başka bişe yapmıyoruz..bide yapanları eleştiriyoruz
            özellikle son kısma katılıyorum. ne güzel dile getirmişsin.
            Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• Ya bu sarkı cok da ıyı degıl ama en azından farklılık kattı o kadar 41. Yıl marslarımız mukkemmel
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu marşları yapan grup babalarının hayrına bu işi yapmamıştır.mutlaka belli bir fiyat karşılığı yapmışlardır.

oysa ki hem beş kuruş ödemeden hemde çok çok daha güzel çalışmaları Volkan Konak Veya Fuat Saka gibi kendi müzisyenlerimiz yapardı.ama gidip fb ye de marş yapan bi grupla anlaşmışlar.şaşmamak lazım
                ya galiba aralarından biri tsli diye duydum o yüzden yazdılar doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama öyleymiş
                .....................................

Yorum

• İlk olarak emre_ATO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abiler ayıp oluyo ama..
                  bahsettiğiniz grubun 3 tane elemanı trabzon-çaykaralı..ve bu şarkı maddi bi karşılık talep edilmeden yapıldı..bilen bilmeyen herkez atıp tutmuş..sizin burda sahip çıktığınız onca sanatçı bu takım için bişe yapmazken bu adamlar çıktı yaptı..kaç rock grubu,piyasada popüler müzik yapan kaç insan tanıyonuz takımları için tarzının dışına çıkan.. bahsettiğiniz adamlardan daha çok değer vermiş bu insanlar size..uğraşıp emek verip parça yapmışlar..
                  rafet el roman denmiş..o adam paralarla oynarken aklına trabzonspormu gelir..neden gelsinki
                  gelenlere böyle haksızlık etmeyelim bari..
                  bide fener marşı yapılan gruptan trabzon marşı çıktı diye eleştirmişsiniz..adamların mesleği bu..kaç kişi burda ekmeğinden fedakarlık yaparki..ve grupta sadece solist fenerbahçeli
                  yenliğe açık değiliz..kemencesiz,tulumsuz marş olmaz demişler..sarkının sonarını bi daha dinleyin tulum var..ve bi rock grubundan daha fazlasını beklemeyin..biz bi çoğumuz maç izleyip gol kacınca küfretmekten başka bişe yapmıyoruz..bide yapanları eleştiriyoruz
                  gerçekten sana katılıyorum çok doğru şeyler söylüyosun şarkınında para karşılığı olduğunuda zannetmiyorum vede ben şarkıyı çok beğendim
                  .....................................

Yorum

• Bu güne kadar Trabzonspor için yapılan bence en güzel marş. diğerleri marş havasında değil. Marş havasında olan ve söylenenler içinde ençok beğendiğim.
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bence bu parça süper bayağı dinledim ve sevdim...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• gerçekten güzel olmuş,tezahurat olarak kullanabilinecek sözleri var.
                        ilk defa dinledim,ekleyene ve söyleyenlere teşekkürler.
                        Şenol Güneş
                        Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• marş güzel ama illa kemençe falan olmalı çünkü en yerlinin yerlisi çalgımız

Yorum

• abartildigi kadar kötü degil herhalde szon kötü oldugundan millet begenmedi ama gayet güzel

Yorum

• Nuri Albayrak'ın tek tük doğru işlerinden bir tanesi.

Gerçekten marş gibi olan marşlarımızın birisi.

Yorum

• bir rock grubum vardı, uzun süre davul çaldım. çok az da olsa anlarım diyeyim bu işlerden...

bir türküyü evde dinlemekle araçta dinlemek arasında bile çok fark olur, hatta mekana özel yazılır bazı şarkılar. en iyi yol şarkıları filan deriz mesela. ganzilistv hep 2 steps from hell isimli şirketin şarkılarını kullanır çünkü onlar film, oyun vb için gaza getirmek adına yazılır.

kemençe diye tutturan arkadaşlar bunun bir marş olduğunu anlamalı, bunu stadyumda 30bin kişi ile söylerseniz anlarsınız nasıl güçlü olduğunu. bence fuat saka'nın ilk albumunden alıp "karadeniz bordo mavi" diye değiştirdiği şarkıdan sonra en gaza getirici çalışma bu olmuş.

ama diyorsanız ki "biz avni aker'de golden sonra bile 30 bin kişi ile organize goooool diye bağıramıyoruz, nerede kaldı marş söylemek..."
                                e haklısınız siz de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim