Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gece Yolcuları'ndan Takımımıza Marş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene için farklı bir marş yaptırmak gerekir diye düşünüyorum İçten ve başarımıza arkadan rüzgar katacak bir marş.. Rafet El Roman fanatik bir Trabzonsporludur rica edilse bence asla hayır demez..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Yaaa bu marşa bile karşı çıkanlar var aramızda ne imiş kemençe falan yokmuş...Yaa kemeçe ile marş mı olur...Kemençe ile olsa olsa türkü olur...Ondan da trabzonspora bayaaa yapılmış...Öyle bir konu var multimedia bölümünde...Bu marş cidden marş gibi marştır...Ben çok beğendim...Her gün de son ses dinlerim....

Yorum

• bu kadarınada pes yaaa..!

dar dusunen kucuk kafaların bu takımın buyuklugune yakısmadıgını uzulerek bildirmek isterim kımse kusura bakmasın kımseye karsı nıyetım assagılamak kucuk gormek degildir ama bukadarınada pes ..! yapılan seyleri elestirmek yada kucuk gormek yerine daha ıyısını yapıp ortaya koydugumuzda kımse bıze hayır demez ayrıca bu takım buyuk bır takımsa herseyi kemenceden, tulumdan vs olusacak dıye bır kaide yok ıstanbulda yasayan bır ınsan kemence sevmeybılır yani trabzonsporu tutan herkez kemence sevmek zorundadır dıye bir kaide olamaz.

ayrıca geceyolcuları gurubunda fanatik trabzonsporlu arkadaslarımız var bu ınsanların yaptıgı muzık budur ve hıslerınıde bu sekılde dile getirmişlerdir begenmeyen arkadaslar veya renkdaşların eleştirmek yerine dinlememeleri ve susmaları yeterlı bır eylem olacakdır.

ayrıca ben şahsım adına yıllardır ses, seslendirme, production işleri ile ugraşan bir insan olarak yapılmış bu çalışmalarıda cok begndım bu sacma yorumlardan yola cıkarak birileride - eyy kazım koyuncu ve volkan konak sizler bazı sarkılarınızda kemence tulum vs kullanmıyorsunuz sızın yaptıgınızda muzıkmı dıyormusunuz ???? hayır demıyorsunuzdur dıyorsanız zaaten soylenecek soz yok demekdir uzun lafın kısası marş guzel begenmeyn arkadaslar olabılır ama elştirme hakkına sahip degilller en buyuk yapabılecekleri sey dinlememek olur

teşekkurler ..!
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dar dusunen kucuk kafaların bu takımın buyuklugune yakısmadıgını uzulerek bildirmek isterim kımse kusura bakmasın kımseye karsı nıyetım assagılamak kucuk gormek degildir ama bukadarınada pes ..! yapılan seyleri elestirmek yada kucuk gormek yerine daha ıyısını yapıp ortaya koydugumuzda kımse bıze hayır demez ayrıca bu takım buyuk bır takımsa herseyi kemenceden, tulumdan vs olusacak dıye bır kaide yok ıstanbulda yasayan bır ınsan kemence sevmeybılır yani trabzonsporu tutan herkez kemence sevmek zorundadır dıye bir kaide olamaz.

ayrıca geceyolcuları gurubunda fanatik trabzonsporlu arkadaslarımız var bu ınsanların yaptıgı muzık budur ve hıslerınıde bu sekılde dile getirmişlerdir begenmeyen arkadaslar veya renkdaşların eleştirmek yerine dinlememeleri ve susmaları yeterlı bır eylem olacakdır.

ayrıca ben şahsım adına yıllardır ses, seslendirme, production işleri ile ugraşan bir insan olarak yapılmış bu çalışmalarıda cok begndım bu sacma yorumlardan yola cıkarak birileride - eyy kazım koyuncu ve volkan konak sizler bazı sarkılarınızda kemence tulum vs kullanmıyorsunuz sızın yaptıgınızda muzıkmı dıyormusunuz ???? hayır demıyorsunuzdur dıyorsanız zaaten soylenecek soz yok demekdir uzun lafın kısası marş guzel begenmeyn arkadaslar olabılır ama elştirme hakkına sahip degilller en buyuk yapabılecekleri sey dinlememek olur

teşekkurler ..!

Yorum

• Gece yolcuları bir radyo programında konuktu bende SMS yoluyla neden daha güzel bir marş yapmadınız tarzında bir soru sordum.
            Sunucu soruyu yayında okumadı ama cevap olarak tamamen duygusal tarzında bir cevap verdiler.

Marşı eleştirmek herkesin hakkı.Güzel bir eser olabilir ama kesinlikle bir MARŞ değil.

Yorum

• marş böyle olur işte

enstrümental

[/B]

sözlü

[/B]

KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Trabzonspor evrensel diyoruz,Trabzonspor sadece Trabzonluların değil diyoruz,Dunya Takımı olma yonundeyiz diyoruz..
                halen daha vay efendim neden yoresel çalgılar yok,yorsel çalgılar Trabzonun içinde kalmadı zaten popüler kultur koylere kadar girmişken...Trabzonspor marşlarında bi ibrahim can fuat saka birde Rahmetli kazım koyuncunun marşı hariç diğerleri baştan aşağıya zaten saçma sapan...
                neyse demek istediğim dünya takımı evrensel takım olucam diyorsann senin marşın jazz lada olur house müziklede olur pop müzklede rock muzklede olur.. He ben karadenizden dışarı çıkmıyacam diyorsan vur kemençenin dibine ozaman...

bence guzel marş yakışmıştı...

saygılar
                Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• trabzonspor için küçükte olsa bişeyler yapan insanlara helal olsun. bizim karadenizli hemşehrilerimizde gider istanbul takımlarına şarkı yazar. örnek davut güloğlu
                  YA SEV YA TERKET

Yorum

• Milli takım için Ülkerin ve garanti bankasının yaptığı marşları gördükten sonra Gece yolcuları bize koca bir kazık atmış diye düşünmeden geçemedim.

Telif hakkı ödenip Ülkerin marşı gibi bir marş satın almalıyız.Marş işi bizim işimiz değil.
                    En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 13:12.

Yorum

• gelecek sezon sonuna kadar kazım koyuncu nun yaptığı marşlar idare eder. sonrasında şampiyonluk için özel birkaç marş hazırlatılır
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• tebrik ediyorum seni arkadaşım

İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

teşekkurler ..!

bence çok güzel olmuş ve ben bu marş'ı telefonumda çalıyor ve hemde fanatik gs.fb.bjk.arkadaşlarıma müzik sesi yapdım bu arada birşey söyleyim türkiye için ülker in yaptırdığı marş da çok güzel olmuş bizim bu sene kendimiz bir marş bulmamız lazım bu sene çoşma senesi herkes stat doldurmalı ve hep bir ağızdan söylenmeli taraftar çoşmalı takım çoşturması lazım
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Gece Yolcuları'nın yapmış olduğu parça bence hem güzel hem de çok kaliteli. Bu bakımdan onları tebrik etmek lazım.
                          Parça marş mıdır? Bilemiyorum. Olabilirde, olmayabilirde.
                          Lakin KazımKoyuncu'nun parçasının marş olup, olmadığı da kesin değildir.
                          Bunun kriteri nedir ki?
                          Zira burada ilginç olan bir kıyaslama yapmaya kalkmamız.
                          Ek olarak belirtmem gerekir ki; Kazım Koyuncu'nun genç yaşta hayatını kaybemesi nedeniyle duygusal olarak parçaları diğer sanatçıların parçalarına göre üstün görülüyor. Fakat bu sadece duygusal yaklaşımın bir sonucu.

Sonuç olarak hala bir marşımız yok.
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Çok açık söyleyeceğim şu ana kadar bize yapılmış marşların içinde bence en iyisi..Şu anda dinliyorum...Bence insanı çoşturuyor...Gece yolcularına teşekkür ediyorum....Hiç olmazsa başka marşlardan çalıntı değil...

Yorum

• Tabi Gece Yolcuları'nı tebrik etmek lazım...

Bence bunlarla sınırlı kalmamk lazım..yeni marşlar,parçalar da üretmek lazım.Bu görevi gruplar ve Karadeniz'e gönül vermiş Volkan Konak,Fuat Saka gibi başarılı sanatçılarımızın da üstlenmesi grekmektedir.
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Volkan Konak abimizin bir marşı var ama bence pek başarılı değil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim