ne olursa olsun arkadaşlar biraz saygı göstermek lazım ve biraz gerçekci olmak lazım bu zamana kadar Kazım abinin parcaşarı haricindeki Trabzonspor marşlarını hiçbiyerde dinleyemiyodum açıkcası bi kere birini arkadaşlara açmıştım 1 hafta gülmüştüler haa umrumda değil amaa sonuçta gercekten de çok basit parçalar yapıldı...bunların arasında en marşa benzeyeni kesinlikle Gece Yolcularınınki!!! tabi Kazım abininkine ekstra yorum yapmaya bile gerek yok O Baş Tacımızzzz
ben gece yolcularinin bize yapmis oldugu marsi fanatik fenerli bir arkadasima dinlettim ilk dinleyisinde carpildi super birsey bu marş gibi marş demisdi. marş turkuye benzemez benzerse marş olmaz. marşin sozleri sade olur herkesin kullandigi gunluk kelimelerden olur. ben gece yolcularinin bize yapmis oldugu marsi sevdim benimsedim. kazim koyuncunun bize yaptigi mars degil sarkisindan uyarlama otekilerde marş degil. kazim koyuncuyu bir sanatci olarak cok seviyorum. konserlerine gitmis bir kisiyim. ama onun yaptigi mars degil trabzona yapilan yoresel sanatcilardan sarkilar sadece turkü. türküden marş olmaz..
Dün Akçaabat Kültür ve Halk Oyunları Festivalinin son gecesnde sahnede Gece Yolcuları vardı.Açıkça söylüyorumki benim sinirlerimi alt üst ettiler fakat bilinçli yapıldığını sanmıyorum.Tam karşı tarafında balkonuma kameramı ayarlamış iki buçuk saat süren konser boyunca Trabzonspor marşını söylemelerini bekledim.
Ortaya atacağım iddia kesinkle iyice araşatırmalıdır.
Dün daha iyi anladımki Gece Yolcuları grubu bu marşa klip yapmadıkça kendilerinin söylediğine İ-NAN-MA-YA-CA-ĞIM.Zira bu marşın büyük cefakar (!) başkan Nuri Albayrak döneminde yapıldığını düşününce aklıma binbir türlü hile geldi kimse kusura bakmasın.Konser boyunca festival alanındaki binlerce genç yürek Trabzonspor Marşı diye alanı inleterek gruba gaz vermeye çalıştı,fakat grup bunu sinir bozarcasına görmezden geldi.Yetmedi;marşın başlangıç nakaratı olan ''lay layla lay lay'' bölümünü marşımızı söyleyin artık dercesine o alandaki binlerce insan her şarkı arasında haykırırken sayın Gece Yolcuları üyeleri bu sesi stadımızda söylediğimiz ''laylaylay aaaa Trabzoooon'' şeklinde algılaması milletin sinirlerini dahada bozdu.İşin içinde bir bit yeniği sezdim açıkça söylüyorum.Adamların sanki marştan haberi bile yok.Grup üyelerinin yanlış anlamadıysam 2si veya 3ü Trabzon menşeiliyken halkın ne demek istediğini anlamamaları acayip zoruma gitti.
Araştırılsın.Bu marşın grup elemanlarından belkide birinin sesiyle bilgisayar ortamında yapıldığını bile düşünüyorum artık.Yok hayır eğer herşey yolunda ise ve marş gerçekten bu grup tarafından bizzat yapıldıysa Trabzon sınırları içinde söyledikleri şarkılardan çok bizim marşımızı söylemek zorunda oldukları da hemen kendilerine bildirilmelidir.Bütün taraftarın sinirlerini bozmadan!.
En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 21.07.2008, 15:58.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
ya Kazım Koyuncunun '' Oy Trabzon Trabzon Yaşa Şanınla Yaşa '' Çok güzeldi duyunca benim bilesahaya atlıyasım geliyodu
ritim bizden bir ritim, sözler gaz verici, ama en önemlisi tribünde söylenebilecek cinsten, kazım koyuncudan olması ise ayrı bir değer
(kale arkası) oy trabzon trabzon yaşa şanınla yaşa
(maraton) şampiyon yazacaksın yeniden dağa taşa
not: yine de sahaya atlamamakta fayda var
En son arifemre tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 09:08.
Dün Akçaabat Kültür ve Halk Oyunları Festivalinin son gecesnde sahnede Gece Yolcuları vardı.Açıkça söylüyorumki benim sinirlerimi alt üst ettiler fakat bilinçli yapıldığını sanmıyorum.Tam karşı tarafında balkonuma kameramı ayarlamış iki buçuk saat süren konser boyunca Trabzonspor marşını söylemelerini bekledim.
Ortaya atacağım iddia kesinkle iyice araşatırmalıdır.
Dün daha iyi anladımki Gece Yolcuları grubu bu marşa klip yapmadıkça kendilerinin söylediğine İ-NAN-MA-YA-CA-ĞIM.Zira bu marşın büyük cefakar (!) başkan Nuri Albayrak döneminde yapıldığını düşününce aklıma binbir türlü hile geldi kimse kusura bakmasın.Konser boyunca festival alanındaki binlerce genç yürek Trabzonspor Marşı diye alanı inleterek gruba gaz vermeye çalıştı,fakat grup bunu sinir bozarcasına görmezden geldi.Yetmedi;marşın başlangıç nakaratı olan ''lay layla lay lay'' bölümünü marşımızı söyleyin artık dercesine o alandaki binlerce insan her şarkı arasında haykırırken sayın Gece Yolcuları üyeleri bu sesi stadımızda söylediğimiz ''laylaylay aaaa Trabzoooon'' şeklinde algılaması milletin sinirlerini dahada bozdu.İşin içinde bir bit yeniği sezdim açıkça söylüyorum.Adamların sanki marştan haberi bile yok.Grup üyelerinin yanlış anlamadıysam 2si veya 3ü Trabzon menşeiliyken halkın ne demek istediğini anlamamaları acayip zoruma gitti.
Araştırılsın.Bu marşın grup elemanlarından belkide birinin sesiyle bilgisayar ortamında yapıldığını bile düşünüyorum artık.Yok hayır eğer herşey yolunda ise ve marş gerçekten bu grup tarafından bizzat yapıldıysa Trabzon sınırları içinde söyledikleri şarkılardan çok bizim marşımızı söylemek zorunda oldukları da hemen kendilerine bildirilmelidir.Bütün taraftarın sinirlerini bozmadan!.
abi kesinlikle cok haklısın..bizde o kadar hazırlık yaptık,meşale falan aldık ama söylemediler..belki görmüşsündür lay lay trabzon söylenirken yanan bi meşale vardı,onu yakan bendim..oysa sarkıyı söyleseler bir sürü daha vardı hepsini yakacaktık muazzam olacaktı..
İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON
abiler ayıp oluyo ama..
bahsettiğiniz grubun 3 tane elemanı trabzon-çaykaralı..ve bu şarkı maddi bi karşılık talep edilmeden yapıldı..bilen bilmeyen herkez atıp tutmuş..sizin burda sahip çıktığınız onca sanatçı bu takım için bişe yapmazken bu adamlar çıktı yaptı..kaç rock grubu,piyasada popüler müzik yapan kaç insan tanıyonuz takımları için tarzının dışına çıkan.. bahsettiğiniz adamlardan daha çok değer vermiş bu insanlar size..uğraşıp emek verip parça yapmışlar..
rafet el roman denmiş..o adam paralarla oynarken aklına trabzonspormu gelir..neden gelsinki
gelenlere böyle haksızlık etmeyelim bari..
bide fener marşı yapılan gruptan trabzon marşı çıktı diye eleştirmişsiniz..adamların mesleği bu..kaç kişi burda ekmeğinden fedakarlık yaparki..ve grupta sadece solist fenerbahçeli
yenliğe açık değiliz..kemencesiz,tulumsuz marş olmaz demişler..sarkının sonarını bi daha dinleyin tulum var..ve bi rock grubundan daha fazlasını beklemeyin..biz bi çoğumuz maç izleyip gol kacınca küfretmekten başka bişe yapmıyoruz..bide yapanları eleştiriyoruz
Yorum