Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rezillik!Gerçekten rezil olduk!Bu olay da tuzu biberi olur(eğer doğruysa)!Trabzonda kümeye düşer böyle giderse!!!

Yorum

• İstanbul Ts Club

Yorum

• Ajan değilsiniz, di mi?

stichus, rica edeceğim artık Akbayrak'ı ve onun yaptıklarını savunmayın.Albayrak ve icraatları hakkındaki yazılarınızdan dolayı sizin iyi niyetli olduğunuzdan şüpheliydim, son olarak TS Clup'ların kapanması ile alakalı yaptığınız savunmalar ve yorumlardan sonra şüphe yerini kati bir düşünceye bıraktı.Halâ Albayrak'ı ve icraatlarını savunarak burada neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz?Bizde Albayrak başkan olduğunda ona destek olduk ama Trabzonspor'lular olarak; önceliğimiz, sevdamız Bordo Mavi renkler olduğu için yaptığı yanlışlardan sonra yanında olmadık, olamazdık, çünkü biz sadece Trabzonspor'luyuz, başkaca çıkarımız yok, TS bizim için ''karşılıksız bir sevda''...

Siz neden hala yanlışı savunuyorsunuz, nereye kadar Albayrak'ı savunacaksınız?Bu korumaların kollamaların karşılığı, sadece kendisine yakın olduğunuz için vefa duygusundan mıdır, nedir?

Yorum

• stichus uzun bir cevap yazıyor galiba.

Yorum

• YAPILAN HATALAR...

1-) Ts CLUb bakkal dükkanı gibi yönetiliyor...

2-) PUMA ile anlaşarak satışları % 85 oranında düşürdüler üstelik pumanın sadece formaları satışa sunuldu...

3-) Kurumsallaşmaya önem veren ÖZKAN SÜMER VE ATAY AKTUĞ un arkasından gelen bu yönetim hiç bir şekilde yapılan işerin üstüne bir iş yapmadı kurumsallaşmanın başına ne idüğü belirsiz bir insan atandı

4-) Zarar veren Clup LAR DEĞİL sadece orada ürün yaptıramayıp sadece koltukta oturan basiretsiz yönetimdir

5-) Bir futbol takımı için forması ULUSAL BAYRAĞI gibidir ama şu anda ki formalar bizim trabzonsporumuzun bayrağına olan hakarettir...

Yorum

• Bu arada istem dışı bir şekilde Akbayrak yazmışım, az daha dikkat etmesem Ak'la başlayan bir parti ismini yazacaktım.Bu ne tasadüftür bea?

Yorum

• 40 Yillik Efsane Rezİl Oldu Sİzİnle!!!
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• aramızda bir fark var..
                  ben zarar eden ve trabzona layık olmayan bu sistemin bazı dükkanları kapatılsın ve dar çerçevede yeniden yapılanmayı gerçekleştirsin diyorum.
                  bazı arkadaşlar ise itibar olarak trabzonun kan kussa kızılcık şerbeti içmesi gerektiğini ve dışarıya herhangi bir meselede yenik düşmek yerine zararı sineye çekmesini söylüyor.. bazıları daha farklı bir boyutta iyi yönetilmeli ve kara geçirilmelidir diyor.
                  kulüp henüz açıklama yapmadı.
                  yaptıysa da bana ulaşmadı.
                  dün bugün neyi tartışıyoruz?
                  albayrak veyahut trabzonsporu nereye kadar savunacağıma nasıl geldi konu?
                  her yaptıklarına destek olmam söz konusu değil.
                  her yaptığına bağırıp çağırmak kadar yanlış olurdu bu..

Yorum

• @stichus

önceki dönemlerde tsclub ların çok ii satışlar yaptığı söylenirdi. birden bire ne oldu acaba. ki ortada sorun varsa bu sorunların çözüm yoluna gidilir. bu mağazaları açmak 2 günde olmadı.!
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İyi bir manevra değildi Sn. stichus, sizden çok daha reel bir yanıt beklerdim, ki yapabilirsiniz aslında, nedense bir türlü yazmıyorsunuz, takip mi ediliyorsunuz burada, bence düşünceleriniz bu yazdıklarınız değil.Hala bana şaka gibi geliyor bu savunmalarınız, TS Clup'lar kapatılmış ve siz bir puntuna getirip bununda doğru birşey olduğunu iddia edebiliyorsunuz ve şunu diyorsunuz;

stichus;
                      ''aramızda bir fark var..
                      ben zarar eden ve trabzona layık olmayan bu sistemin bazı dükkanları kapatılsın ve dar çerçevede yeniden yapılanmayı gerçekleştirsin diyorum.''

Kapatmak, dar çerçevede yeniden yapılanmak, ... bu mudur aramızdaki fark?Varsın bu farkımız baki kalsın

Ama emin olun siz farkın bu tarafındaysanız yalnız başınasınız demektir.Albayrak'ın şirketlerinden biri zarar ettiğinde, kapısına kilit vurulmayıp o şirketin kârlı bir hale getirilmesi için neler yaptığını ona yakınlığınız hasebiyle bizen daha iyi biliyor olmalısınız.Aslında Albayrak'ta bizim düşündüğümüzü hayata geçiriyor ama kendi işlerinde.Ne de olsa Trabzonspor onun kendi işlerinden biri değil, batsa ne fark eder kâr etse ne fark eder di mi?

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aramızda bir fark var..
                        ben zarar eden ve trabzona layık olmayan bu sistemin bazı dükkanları kapatılsın ve dar çerçevede yeniden yapılanmayı gerçekleştirsin diyorum.
                        bazı arkadaşlar ise itibar olarak trabzonun kan kussa kızılcık şerbeti içmesi gerektiğini ve dışarıya herhangi bir meselede yenik düşmek yerine zararı sineye çekmesini söylüyor.. bazıları daha farklı bir boyutta iyi yönetilmeli ve kara geçirilmelidir diyor.
                        kulüp henüz açıklama yapmadı.
                        yaptıysa da bana ulaşmadı.
                        dün bugün neyi tartışıyoruz?
                        albayrak veyahut trabzonsporu nereye kadar savunacağıma nasıl geldi konu?
                        her yaptıklarına destek olmam söz konusu değil.
                        her yaptığına bağırıp çağırmak kadar yanlış olurdu bu..

Ya arkadaşım biz burada bir kurumdan bash ediyoruz bakkal dükkanından değil Ts CLUb lara zarar ettiren yönetimin kendisidir daha üç aya kadar forma değil çorap bile bulunmuyordu mağzalarda işi safsataya aldılar gittiler ASALAK bir firmayla anlaştılar ve sonuç ortada...oraları kapatmak yerine yaptıkları pislikleri temizlesinler yeniden nasıl canlandırırız diye düşünsünler iyi o zaman TRABZONSPOR DA ZARAR DA OLDUĞUNDA KAPATILSIN HATTA LİGDEN ÇEKİLSİN...laf mı senin ki burası TRABZONSPOR A.Ş işletme okuyanlar bilir ki zarar sırasında en son şey zarar eden kurumu kapatmaktır ilk önce nasıl kurtarabilirim formülünü düşüneceksin...

Yorum

• "Dar bir çerçeve" ne demek şimdi bu? Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Yönetemiyecekler ise b.b yeterince dar bir çerçeveye sahip öyle değil mi? Stichus bunca zamandır yönetim neden önlem almadı tsclub'e onu söyle bana. Böyle yöneticiği dedem de yapar afedersin ama?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O kadar da degil eger dogruysa kulubü de kilit vursunlar

Yorum

• Tsclub ların inanılmaz bir potansyeli var ama kullanamıyorlar daha geçen yaz Trabzonda gittim tscluba doğru dürüst bir tane forma yok eski formaları koymuşlar birde istediğin bedenden yok hep large, satıcıda diyorki napalım gelmiyor ürün, günde kaç kişi geliyor ama istediğini bulamayıp dönüyor

Yorum

• sayın stichus peki sence ts club olmayınca taraftara bu hizmetleri götürecek nasıl bir sistem düşünüyorlardır? ya da derginin de tirajının çok kötü olduğunu ve zarar ettiğini cümle alem biliyor. onu da yayından kaldırabilirler mi? trabzona layık olan sistem konusunda yönetimden yana hala umudun var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim