Yönetim yine kendinden beklenen davranışı yaptı. Bu Trapzonspor taraftarlarını cezalandırmaktan başka bişey değildir. Bu kadar da olmaz YÖNETİM İSTİFA !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı
Daraltma
X
-
Kyanak istiyousn. Çokm samimi arkadaşım TS CLUPTE çalışıyo.ama hangi mağaza demeyimde. o kendi ağzı ile akşam söyleid bana.İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu topici baştan sona okuyamadım, zamanım yok. ama bu haberin kesin olduğu yönünde resmi bir açıklama vs. olduğunu zannetmiyorum.nerden çıktığı belli olmayan bir dedikoduyla bu derece feveran etmek yanlış.
ama eğer doğruysa da bu, yönetimin yeni ve vahim yanlışlarından biri olur. kurumsallaşma yönünde önemli bir adım olan TS Clup'lar zarar ediyorsa, kâr ettirmenin hal çaresine bakacağına kapatılmasına karar verilmesi, bana "okullar olmasaydı ne güzel milli eğitim bakanlığı yapardım" mealindeki sözü hatırlatıyor.böyle birşey olamaz.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
En sıcak haber şimdi arkadaşımla telefonda görüştüm.
1-Merkez kapanmış.
2- cevahir bugün yarın kapanıyo. sadece orası kalmış ürünler için açık.
3- Bizin nasıl duyduğumuz konusunda şoktalar sadece personele söylenmiş.
4-İşçilerin çıkışı verilmiş ama ne zaman bırakacakları konusund abir bilgi verilmemiş.
İşte size çalışanlardan bizzat ağızlarından son dk. haberi. idda edidyprm ki bunlar degiyide yayından kaldırırlar.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde bu sezon oldukça kötü bir performans sergileyen ve üst üste aldıgı kötü sonuçlarla küme düşme hattına kadar gerileyen Trabzonsporda YÖNETİM şok bir karara imza attı!! Trabzonspor yönetim kurulu,aldıgı kararla bordo mavi kulübün lisanslı ürünlerinin satıldıgı TS clup magazalarının trabzon şubesi hariç tüm şubelerinin kapatılacagını açıkladı!!kaynak...hürriyet... .......Evet yönetimin son içraatı hayırlı olsun...!!!
bu adam ne yaptıgını zannediyor ya....bu kadar da olmaz....adam Trabzonspor'u satın ALMIş sanki
bu kadar da olmaz be kardeşim..
şanssızlıgıma yanayım....tam da forma almaya karar vermişken....
Yorum
-
"Köye dönüş projesi"
Ne işiniz var İstanbul'da? Haydi bakalım köyünüze?... Bu yol yanlış bir yol. Öze dönelim lafını da bir kişi doğru anlasa...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu kadarı da fazla...koltuk sevdalıları bırakın artık Allah rızası için BIRAKIN
Yorum
-
Sanırım yöneticilerimiz kendileri bu işi halledecekler. Satılan ürünlerden elde edilen zararıda(!) kendiler üstlenecek heralde.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...ts club olmayınca taraftara bu hizmetleri götürecek nasıl bir sistem düşünüyorlardır?..."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
arkadaşlar cuma günü forma almaı düşünüyordum.....cuma gününe kadar kaldırırlar mı malları sizce?
Yorum
-
Bakın bir şeyi iyi anlamak lazım...Cevahir dediğiniz yer; dünyanın en büyük kapalı ikinci alışveriş merkezidir.Yani burası bir nevi bir vizyon yeridir.Buraya her parayı bastıran adama mağaza açtırmazlar haberiniz ola...Burası, dünyanın en büyük marka olan firmaların bir arada olduğu büyük bir mekandır.Olayı iyi bellememiz gerekmektedir.Bu mağazayı hergün binlerce insan gezmektedir.Tabi dünyanın çeşitli yerlerinden gelen yabancılarda dahildir...Şimdi düşünün bir Drogheda Unıted'li bir adam İstanbul'da Cevahirde dolaşırken Ts club mağazasını görüyor,sizce ne hisseder?Bizim burada olma zorunluluğumuz vardır.Sadece olaya ürün satışlarını düşünerek bakmayın.Nice insanlar tanırım sırf Cevahir'i görmek için oraya gittiler.Elimizde imkan olsa da; oradan kulübümüze bir mülk edinebilsek...Buna kafa yorsunlar.Eğer Trabzonspor bu ts club mağazalarını marka yapmayacaksa Cevahir değil tüm mağazalarını kapatsın...Biz pazardan bulup alırız bordo-mavi renklerde bişeyler..İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAylık 20 bin YTL Mağaza acacağına cevahirden daha işlek bir yerde daha uygun bir mağaza açabilridin.
Buradaki asıl mesele kulübün böyle bir mekanı işletememesi sorunudur.Takımın içinde bulunduğu başarısız durumda satışları etkilemiştir tabiki ama asıl mesele kulübün ileri değilde, geriye doğru hızla gitmesi çabalarıdır...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ne yapmaya çalısıyor bunlar anlam veremıyorum
Yorum