Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ikiside harika

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Çubuklu her zaman beyaz şortla giyilmeli.Daha şık duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Kronolojik sıra ;

- Formaların herzaman ki gibi berbat çıkması
          - Adidas-Nike kapışması
          - Neyse seneye özel formalarımız hazırlanıyor muhabbetleri
          - İyi dilek ve temenniler
          - Kapanış
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yıllardır takipteyim forumu hep böyle☺

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Renktaşım bu paylaşımı twitter da esvaphane sayfasında gördüm öğrenmek istediğim şu senmi çizdin bu tasarımları yoksa sitenin kendisimi? Şimdi hem sende hem orada görünce muallakta kaldım bide bu iki forma hakkında bir dünya paylaşım yapmış site bilgilendirirsen sevinirim...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kronolojik sıra ;

- Formaların herzaman ki gibi berbat çıkması
                - Adidas-Nike kapışması
                - Neyse seneye özel formalarımız hazırlanıyor muhabbetleri
                - İyi dilek ve temenniler
                - Kapanış
                Formaları gördüm diyenler böyle olmayacağını söylüyor.İnşallah sen haksız çıkarsın[emoji1].

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renktaşım bu paylaşımı twitter da esvaphane sayfasında gördüm öğrenmek istediğim şu senmi çizdin bu tasarımları yoksa sitenin kendisimi? Şimdi hem sende hem orada görünce muallakta kaldım bide bu iki forma hakkında bir dünya paylaşım yapmış site bilgilendirirsen sevinirim...
                  bunlar bizim duyumlarımızdı tasarım bana ait değil o sayfa ise duyumları sağlam olan sayfalardan orasıda paylaşınca paylaşayım dedim hemde güzel uygulamışlar tasarımı

Yorum

• umarım denk gelmeyiz

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formaları gördüm diyenler böyle olmayacağını söylüyor.İnşallah sen haksız çıkarsın[emoji1].

Formalar istediği kadar güzel,Kral gibi olsun içinde 50. Yıl motifleri barındırmayacaksa benim için hiç bir kıymeti yok normal sıradan bir sezon formasından öteye geçmeyecektir.Ya hiç bir şey yapamıyorsan arma altına 1967-2017 yazarsın buna bile tav oluruz.Beyaz forma da bunu göremedik son lig maçında satışa çıkacak formalarda görecek miyiz muamma bir kaç kere farklı yerlerdeki ts clublara telefon edip sordum tatmin edici cevaplar alamadım ya da bilmiyorlar.Parçalı ve çubuklu da nasıl olacak hep beraber görecez.Bjk 100. Yılında sezon formaları bide o zamana kadar ki oynayan futbolcularının isminin yazdığı 100. Yıl forması çıkarmıştı.Bizde 50. Yıl forması diye şimdiye kadar hiç bir şey konuşulmadı.Beyaz,Parçalı ve Çubuklu. Bütün bu olanların ışığında dediklerimin hiç birisi olmazsa 160-170 liradan aşağıya da çıkmayacağına göre formalar almayacağım gibi alehtede her türlü propagandayı yapicam.Geçenler de kaleci formalarını satışa çıkarmışlar 229 TL den önünde sponsor yok ulan bu kadar mı zor QNB basmak.Dünyanın da parasını çekiyorsun.Neyine yandığımın Trabzonunda hiç mi bir şey düzgün gitmez.Biz İHO yu yerden yere vururken Usta nın vaadlerine kandık.Hiç birisi babamın oğlu değil olsada eleştiririm.Şu formaları bekliyorm bir adam gibi çıkmasın kıyameti koparacam.

Yorum

tasarım çok güzel olmuş. Özellikle parçalıya bayıldım ama omrsntrk61 kardeşiminde dediği gibi elit fiyatına katalog forması giyince hoş olmuyor.

Yorum

• İnce çubuklu olursa da yaklaşık böyle görünecek

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İnce çubuklu Eskişehir kalıbına çok benziyor o yüzden biraz sogdum

Yorum

• Bence bu sefer kalin cubuklu olacak icime doguyor😊

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Fontta çok önemli.En azından bir kontür atabilirler.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Çalışıyor...
                                X