Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Çubuklu forma aynen kalıyor." sözünden kasıt bu sene de çubuklu forma olacağıdır bence. Aynı çubuklu forma olmasına imkan yok. Bir de koskoca kulübün Nike'tan beyaz forma alıp kendi tasarımını yapması kusura bakmayın ama rezalettir.
    Aynı model olur aradaki beyaz ince çubuklar olmaz en fazla 😊

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Gercekten pes tamam bize deger veren bir sponsor bulalimda nike mi dedi bu sene de aynisini giyin diye hayir ozel bir forma olsa neyse rizespor un giydigi forma afs abi yalan de lutfen

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Umarım dili sürçmüştür yoksa bir rezalet daha

Yorum

• Sakin olun beyler. "Beğenmeyeceğiniz bir şey görmeyeceksiniz" de dedi o kısmı da göz önüne alın.
          Yeni sezonda yeni forma satmak isteyen biri iki sezon üst üste aynı modeli satar mı?
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sakin olun beyler. "Beğenmeyeceğiniz bir şey görmeyeceksiniz" de dedi o kısmı da göz önüne alın.
            Yeni sezonda yeni forma satmak isteyen biri iki sezon üst üste aynı modeli satar mı?
            Beyaz forma hazır değilse nasıl mayıs sonu sunulacak ?

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, 2016-2017 çubuklu formasının 2017-2018 sezonunda da giyileceğini açıkladı. (Haber61)

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde Haber61’e açıklamalarda bulundu. Mehmet Yiğit Alp, “Trabzon günleri hayırlı olsun. İnsanın Ankara’da kendi şehrinde gibi hissetmesi çok güzel. Çubuklu formamız aynen devam ediyor. Diğerleri içinde demolar hazır. Seçimimizi yapıp hazırlanmaya vereceğiz. Hatalarımız olacaktır. Her türlü eleştirileri dikkate alıyoruz. Onların eleştirileri konusunda yeni ürünleri ekleriz. Beğenmedikleri bir şey görmeyecekler.” dedi.

HABER 61
              Türkiye'de habercilik yapılmadığının bir örneği. Böyle anladıysan bir soru daha sorar netleştirirsin. Ama yok
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyaz formayla ilgili olarak demolar üzerinde son aşamaya gelindiği söyleniyor? Daha üretime geçilmemişse formalar haziran ayına nasıl yetişecek. Ne olursunuz artık bize değer veren bir sponsorla yola devam edelim. Tüm işlerimizi sponsor halletsin, beyaz formaya demo uygulama işiyle falan uğraşmayalım.
                formalar hazir geliyor, sen sadece deseni üzerine basiyorsun
                bunu demek istedi

arkaya numaralari basmak gibi

ayrica bu isler her sirkette ayni

özel ilgi isteyen önce 150bin forma satar her yil
                her sezon forma almazsaniz o ilgiyi kimse size sunmaz
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.05.2017, 15:53.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beyaz formanın hazırlanmasında bir şey yok. Diğer formalar da hazır gelecek zaten. Herhalükarda sponsor uygulamalarını zaten kulüp yapıyordu. Geciken veya panik yapmayı gerektirecek bir durum yok ortada. Sponsor hangi marka olursa olsun önemli olan işin bu tarafında süreçleri kurumsal ve istikrarlı bir şekilde yönetmek. İşin bize bakan yönüyle ne maddi kısmında ne de yönetim anlamında bir istikrar olmamış bugüne kadar.

Nike satış gücü ve maliyet avantajları yönünden en avantajlı marka. Yeni sezon formalarını merak etmeniz doğal ama görmediğiniz ve bilgi sahibi olmadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sağlıklı değil.
                  Sabredin azıcık daha şunun şurasında ne kaldı.

Yorum

• Arkadaşlar gelecek sezon giyecek olacağımız forma sıradan bir forma değil,olmamalı.50.yılımız şerefine giyeceğimiz bir formamız olduğunun başta yönetim herkes farkında olmalı.Yönetim,ne yapıp edip güzel bir ürün ortaya koymalı.Bunu bu taraftar fazlasıyla hakediyor.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz formanın hazırlanmasında bir şey yok. Diğer formalar da hazır gelecek zaten. Herhalükarda sponsor uygulamalarını zaten kulüp yapıyordu. Geciken veya panik yapmayı gerektirecek bir durum yok ortada. Sponsor hangi marka olursa olsun önemli olan işin bu tarafında süreçleri kurumsal ve istikrarlı bir şekilde yönetmek. İşin bize bakan yönüyle ne maddi kısmında ne de yönetim anlamında bir istikrar olmamış bugüne kadar.

Nike satış gücü ve maliyet avantajları yönünden en avantajlı marka. Yeni sezon formalarını merak etmeniz doğal ama görmediğiniz ve bilgi sahibi olmadığınız şeyler hakkında yorum yapmak sağlıklı değil.
                      Sabredin azıcık daha şunun şurasında ne kaldı.
                      Ne kaldı Abi ?
                      Tanıtım için tarih belli mi ?
                      Hamiş

Yorum

• Mehmet Yiğit Alp'in açıklamasından bunu çıkartan bir yerel medya var.Okuduğunu anlayamayan ya da anlamak istemeyen çakma gazeteciler.Nevzat Aydın'ın dediği gibi Trabzonspor olmasa başka bir kazançları olamayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ay sonu gibi forma tanıtılması planlanıyor demiştim.

Yorum

• En buyuk rezalet formanin ayni kalmasi olsun ki öyle bir sey olmaz kanimca. Olursa da uzulmem, hic fena degil bu seneki forma. Onceliklerimiz kurumsallasma vs. disinda allah askina kupa kazanmak olsun. yemisim diger her seyi.

Yorum

• Arkadaşlar bugünden beri gündemi takip ediyorum.Ts Club yöneticisi öyle bürokratik konuşmuşki cidden heryere çekilecek laf Çubuklu formamız aynen kalıyor diyor.Çubuklu forma modelinden bahsediyor olabilir.Geçen senekinin aynısı anlamında olmayabilir.Zaten Afs abi konuya açıklık getirdi.Kendisi tasarımları görmemiş birisi olsa taraftara neden şöyle veya böyle desin.Ama kendi adıma konişiyim hergün meraktan elinden telefonu düşürmeyen ben gerçekten sıkıldım.Biz aşırı beklenti içindeyiz San Lorenzo çubuklusu bekliyoruz bakalım bize sunulan ne olacak

Yorum

• Schalke de önümüzdeki sezon yine bu sezon giydiği formayı giyecek
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X