Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayatimda hatirladigim en güzel gs formasi yukardaki

bu formayi yine 400k satarlar
    begenmeyenlerin ne beklediklerini anlamak zor

özellikle milli takimin gögüs bandini kendilerine parcali uyarlalari yüz yilin fikri, sadece bu fikir rekor sattirir
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.05.2017, 14:48.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gs'nin o formasına "haçlı" diyecek büyük bir kitle biliyorum bu ülkede. Kolay kolay da üstlerine giymez insanlar...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gs'nin o formasına "haçlı" diyecek büyük bir kitle biliyorum bu ülkede. Kolay kolay da üstlerine giymez insanlar...
        enteresan yaklasim
        aklima hic gelmedi

band cok yukarda degil mi hac icin?

parcali olusu andirmiyor degil simdi sen yazdiktan sonra
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gs'nin o formasına "haçlı" diyecek büyük bir kitle biliyorum bu ülkede. Kolay kolay da üstlerine giymez insanlar...
          forma uzaktan yakından haçı andırmıyor da velev ki andırıyor olsun.
          büyük bir kitleden kastınızı merak ettim.
          insanların böyle bir hassasiyet gösterecek olması rahatsızlık verici bir şey olmasa gerek ?

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her zaman Adidas'tan yanayım.Bordo-Mavi renklere en çok Adidas yakışıyor.Ayrıca Türkiye'nin her yerinde mağazaları var satış konusunda da avantajlı.[/IMG]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam yangında afette ilk kurtarılacak eşyalar arasına Trabzonspor formasını koymuş ) Helal olsun
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Bordo ve Turuncunun uyumu harbiden efsane olmuş biz de şöyle Roma tarzı bi forma yapabilsek keşke.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Nike ve müthiş (!) forma tasarımları

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordo ve Turuncunun uyumu harbiden efsane olmuş biz de şöyle Roma tarzı bi forma yapabilsek keşke.
                  defalarca söyledim burada, romanın geçen seneki formasının üstüne amblemimizi koyup satsak rekor kırar diye. inşallah bu barça bordosu gibi bir bordo forma görmek nasip olur bir gün...

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    defalarca söyledim burada, romanın geçen seneki formasının üstüne amblemimizi koyup satsak rekor kırar diye. inşallah bu barça bordosu gibi bir bordo forma görmek nasip olur bir gün...
                    Bu sene bordo giydik o yuzden seneye cok guzel bir mavi forma giyecek olmanin keyfiyle bekliyorum😀

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ec-bahia-17-18-home-away-kits-3.jpgec-bahia-17-18-home-away-kits-6.jpg
                      Bahia formaları çok hoş olmuş. Özellikle Beyaz modelinden bize yapısa çok güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike ve müthiş (!) forma tasarımları

Psg'nin forması bence muazzam.

Yorum

• Trabzonspor formalarını acil bir şekilde güzel bir görsel eşliğinde duyurup ön siparişe normal fiyatının 10 15 tl altında açmalı bu kampanya çok büyük gelir ve önceden gelen paralar ile siparişin önünü açacaktır (bence)

Yorum

• Biraz diğer takımlarım forumlarında dolaştım ve farkettimki galatasaray dışında diğer takımlar özellikle beşiktaş forma konusunda bizim kadar hararetli tartışmaları yok sanırım başarıyla gerçekten pararalel bu iş taraftarın kafası başarı gelince formadan çok formanın içindekine kayıyo hangi tasarım çıkarsa çıksın az çok beğenip alıyo

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biraz diğer takımlarım forumlarında dolaştım ve farkettimki galatasaray dışında diğer takımlar özellikle beşiktaş forma konusunda bizim kadar hararetli tartışmaları yok sanırım başarıyla gerçekten pararalel bu iş taraftarın kafası başarı gelince formadan çok formanın içindekine kayıyo hangi tasarım çıkarsa çıksın az çok beğenip alıyo
                              Şikecilere geçişli bir çubuklu yapmışlardı Ersun Yanal'ın olduğu sene.O sene çok az forma sattılar taraftar tepki gösterdi.Beşiktaş'ta fazla tartışma olmamasının sebebi bence renkleri çok basit ve forma gelenekleri yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Keşke üçüncü forma turkuaz renginde olsa

Yorum

Yükleniyor...
                                X