Arkadaş çok kötü tamam, ama madem başka sebeplerden kötü şunu futbolcuların üstünde çek birde konseptli yayınla satışı olsun formanın arkadaş sen askıda forma tanıtımı yaparsan her türlü eleştiriyi yemeye mahkumsun..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş çok kötü tamam, ama madem başka sebeplerden kötü şunu futbolcuların üstünde çek birde konseptli yayınla satışı olsun formanın arkadaş sen askıda forma tanıtımı yaparsan her türlü eleştiriyi yemeye mahkumsun..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtımlar iptal hiçbir şey yok-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nedemek
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi tanıtım felan diyorlardı satışdan önce lansman o iptal oldu-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFootyheadlines a ben attım formaları dedim sızdı formalar felan bunlar resim 2 tane daha gelicek felan dedim az araştırayım 2 gün içerisinde paylaşırım demişti paylaşmış
sanki kulübün yeterince derdi yok, birde siz ekleyin
sizin taraftarliginizin..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu yapmaya neden gerek duyuyosunuzki
sanki kulübün yeterince derdi yok, birde siz ekleyin
sizin taraftarliginizin...
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten formalar burda paylaşıldı bir kişinin bile beğendiğini görmedim adamlar bizim yaptığımız şeyin kalıp halini paylaşmışlar bu forumdan arkadaşlarda aynı şeyi yaptı
hicbiryerdede dogrulanmadi
sizse bütün dünyada resmi sizdirma kanali olan sitede bunlari paylastiniz
+ bu formalarin gercek formalar olduguna adamlari inanadirdiginiz
onlar emin olmadiklarini yayinlamaz, emin olabilirsinki tvitterdakileride görmüsdürler
zaten formalari bizim insanimiz nasil olursa olsun resim olarak begenmiyor
anca eline alinca bebegimis gibi ask duygularina kapiliyor
trabzonspor hep böyleydi ve hep böyle olacak
ondanda bizim formalarin sizdirilmamasi digerlerine göre daha önemli, insanlar cirkin duygusunu icine hapsedince gercekden formalardan uzak duruyorlar ve almiyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada paylasilanlar twitterda paylasildiktan sonra burada paylasildi
hicbiryerdede dogrulanmadi
sizse bütün dünyada resmi sizdirma kanali olan sitede bunlari paylastiniz
+ bu formalarin gercek formalar olduguna adamlari inanadirdiginiz
onlar emin olmadiklarini yayinlamaz, emin olabilirsinki tvitterdakileride görmüsdürler
zaten formalari bizim insanimiz nasil olursa olsun resim olarak begenmiyor
anca eline alinca bebegimis gibi ask duygularina kapiliyor
trabzonspor hep böyleydi ve hep böyle olacak
ondanda bizim formalarin sizdirilmamasi digerlerine göre daha önemli, insanlar cirkin duygusunu icine hapsedince gercekden formalardan uzak duruyorlar ve almiyorlar
Yorum
-
[QUOTE=trabzonsporkits;1920127364]ADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE
editEn son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 15:00.
Yorum
-
[QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE
saçma falan değil.
Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
Bunu bilmiyor musunuz ?
Yorum
-
[QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE
saçma falan değil.
Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
Bunu bilmiyor musunuz ?
Yorum
Yorum