Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş çok kötü tamam, ama madem başka sebeplerden kötü şunu futbolcuların üstünde çek birde konseptli yayınla satışı olsun formanın arkadaş sen askıda forma tanıtımı yaparsan her türlü eleştiriyi yemeye mahkumsun..
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaş çok kötü tamam, ama madem başka sebeplerden kötü şunu futbolcuların üstünde çek birde konseptli yayınla satışı olsun formanın arkadaş sen askıda forma tanıtımı yaparsan her türlü eleştiriyi yemeye mahkumsun..
      Tanıtımlar iptal hiçbir şey yok

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tanıtımlar iptal hiçbir şey yok
        O nedemek
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Yahu ordaki gazeteciler çeksin şöyle 4'ünü 5'şini yanyana ben söz veriyorum photosohpda bu şekilde yapıcam bukadar da vizyonsuzluk olamaz yahuu..!!

-JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O nedemek
            Bi tanıtım felan diyorlardı satışdan önce lansman o iptal oldu

Yorum

Bi tanıtım felan diyorlardı satışdan önce lansman o iptal oldu
              Neyimiz normalki bu olsun.!
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Footyheadlines a ben attım formaları dedim sızdı formalar felan bunlar resim 2 tane daha gelicek felan dedim az araştırayım 2 gün içerisinde paylaşırım demişti paylaşmış
                bunu yapmaya neden gerek duyuyosunuzki

sanki kulübün yeterince derdi yok, birde siz ekleyin

sizin taraftarliginizin...
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunu yapmaya neden gerek duyuyosunuzki

sanki kulübün yeterince derdi yok, birde siz ekleyin

sizin taraftarliginizin...
                  Zaten formalar burda paylaşıldı bir kişinin bile beğendiğini görmedim adamlar bizim yaptığımız şeyin kalıp halini paylaşmışlar bu forumdan arkadaşlarda aynı şeyi yaptı

Yorum

Zaten formalar burda paylaşıldı bir kişinin bile beğendiğini görmedim adamlar bizim yaptığımız şeyin kalıp halini paylaşmışlar bu forumdan arkadaşlarda aynı şeyi yaptı
                    burada paylasilanlar twitterda paylasildiktan sonra burada paylasildi

hicbiryerdede dogrulanmadi

sizse bütün dünyada resmi sizdirma kanali olan sitede bunlari paylastiniz
                    + bu formalarin gercek formalar olduguna adamlari inanadirdiginiz

onlar emin olmadiklarini yayinlamaz, emin olabilirsinki tvitterdakileride görmüsdürler

zaten formalari bizim insanimiz nasil olursa olsun resim olarak begenmiyor
                    anca eline alinca bebegimis gibi ask duygularina kapiliyor

trabzonspor hep böyleydi ve hep böyle olacak
                    ondanda bizim formalarin sizdirilmamasi digerlerine göre daha önemli, insanlar cirkin duygusunu icine hapsedince gercekden formalardan uzak duruyorlar ve almiyorlar
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada paylasilanlar twitterda paylasildiktan sonra burada paylasildi

hicbiryerdede dogrulanmadi

sizse bütün dünyada resmi sizdirma kanali olan sitede bunlari paylastiniz
                      + bu formalarin gercek formalar olduguna adamlari inanadirdiginiz

onlar emin olmadiklarini yayinlamaz, emin olabilirsinki tvitterdakileride görmüsdürler

zaten formalari bizim insanimiz nasil olursa olsun resim olarak begenmiyor
                      anca eline alinca bebegimis gibi ask duygularina kapiliyor

trabzonspor hep böyleydi ve hep böyle olacak
                      ondanda bizim formalarin sizdirilmamasi digerlerine göre daha önemli, insanlar cirkin duygusunu icine hapsedince gercekden formalardan uzak duruyorlar ve almiyorlar
                      Formalar ilk Burda paylaşıldı saatlere zaman dilimlerine tarihe bakabilirsin

Yorum

• ADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE

Yorum

• Fenevbahçe direk forma önü sponsoru olarak alsaydı bari adidası

Yorum

• [QUOTE=trabzonsporkits;1920127364]ADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE

edit
                            En son BunyaminEraslan tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 15:00.

Yorum

• [QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]
                              İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE

saçma falan değil.
                              Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
                              Bunu bilmiyor musunuz ?
                              Neden gelsin birşey kazanmadılar ki

Yorum

• [QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]
                                İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE

saçma falan değil.
                                Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
                                Bunu bilmiyor musunuz ?
                                Türk bayrağı olmayacak, öyle hazırlık yapmışlar belli ki ancak orası boş kalacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X