Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neden olmasın...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden olmasın...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milan 2017-2018 sezonu çubuklu forması.Nike sever birisi olarak diyorum ki Adisas ın fenerle sözleşmesinin bitiş tarihini bekleyip Adidasla anlaşabiliriz.Tabi çar çaput üretmeyecekse..Adidas in kitleri hariç takımlara ürettiği formaları hep beğenmişimdir..Özelikle fb ye her sezon farklı tonlarda çubuklu üretiyorlar.Yalnız kitleri aşırı pahalı bir o kadar da kötü.Bu forma işinde Nike açık ara Dünyanın en iyisi ama Elit katagorisi formaları yaptıramadıktan sonra hiçbir kıymeti yok 5 liralık atlete nike swooshunu basıp satıyorlar..50. Yılımıızı merakla bekliyorum nasıl formalar çıkacak diye eğer gerçekten bu senede fiyasko olursa Allah göstermesin Nike zırvalığına bir son demenin vakti olduğunu düşünüyorum..
        Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olursa ne güzel olur geçen mehmet yılmazın bir videosuna denk geldim kolları bordo olan mavi formamız ne kadar güzel duruyodu. Kaç sezondur bekliyorum inşallah böyle bir mavi forma çıkar

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neden olmasın...
            Keşke olsa.

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Milan 2017-2018 sezonu çubuklu forması.Nike sever birisi olarak diyorum ki Adisas ın fenerle sözleşmesinin bitiş tarihini bekleyip Adidasla anlaşabiliriz.Tabi çar çaput üretmeyecekse..Adidas in kitleri hariç takımlara ürettiği formaları hep beğenmişimdir..Özelikle fb ye her sezon farklı tonlarda çubuklu üretiyorlar.Yalnız kitleri aşırı pahalı bir o kadar da kötü.Bu forma işinde Nike açık ara Dünyanın en iyisi ama Elit katagorisi formaları yaptıramadıktan sonra hiçbir kıymeti yok 5 liralık atlete nike swooshunu basıp satıyorlar..50. Yılımıızı merakla bekliyorum nasıl formalar çıkacak diye eğer gerçekten bu senede fiyasko olursa Allah göstermesin Nike zırvalığına bir son demenin vakti olduğunu düşünüyorum..
              Müthiş bir forma olmuş gerçekten.
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeş adidas candır

Yorum

• Adidas, Nike ve Puma olmasın bu 3ünden uzak duralım farklılık iyidir UA ya da NB sevenler derneği kuracağım yakında bu 2 firmadan biri olsun pls.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Farklılık olsun deyip UA ve NB istiyorsunuz fakat merak ediyorum şuana kadae bu iki üreticinin beğendiğiz formalarından örnek gösterebilir misinizbiz mi yanlış görüyoruz bu tottenham,liverpool vs formaları birçoğu bize yapılmış olsa nike tarafından taraftar ts clubları yakar isyan eder bu nedu diye NB nin bir tek 2017-2018 Liverpool forması güzel oda ManU 2015-2016 formasına benziyor bayağı o yüzden fazlada farklı olcaz diye tutturmaya gerek yok ya nike dan adam akıllı forma seçersin yada kendini adidasın kollarına bırakırsın en azından elit vs diye ayırmıyor çok alt bir takım değilsen

Yorum

• Her zaman Adidas'tan yanayım.Bordo-Mavi renklere en çok Adidas yakışıyor.Ayrıca Türkiye'nin her yerinde mağazaları var satış konusunda da avantajlı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Farklılık olsun deyip UA ve NB istiyorsunuz fakat merak ediyorum şuana kadae bu iki üreticinin beğendiğiz formalarından örnek gösterebilir misinizbiz mi yanlış görüyoruz bu tottenham,liverpool vs formaları birçoğu bize yapılmış olsa nike tarafından taraftar ts clubları yakar isyan eder bu nedu diye NB nin bir tek 2017-2018 Liverpool forması güzel oda ManU 2015-2016 formasına benziyor bayağı o yüzden fazlada farklı olcaz diye tutturmaya gerek yok ya nike dan adam akıllı forma seçersin yada kendini adidasın kollarına bırakırsın en azından elit vs diye ayırmıyor çok alt bir takım değilsen
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Celtic dışında hepsi kötü.Porto'nun nike formalarına bir bak istersen.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Celtic dışında hepsi kötü.Porto'nun nike formalarına bir bak istersen.

Adidas ve Nike'ın katalog formalarından iyidir. Adidasın bize yapacağı forma en fazla Kayseri forması olur.

Yorum

• Adidas asla olmayacak, Adidas'ın daha öncesinde bizi zaten istememelerinin üzerine Hacıosmanoğlu dönemindeki ilişkiler sonrası asla bizimle çalışmak istemiyorlar. Under Amor fiyatları bizim taraftar profiline uygun değil. Döviz kurları, yurtdışı tekstil kotaları bu işi en ekonomik yapan Nike. Kulüp bu işten para kazanıyor. Forma modellerinin seçimi markalarla ilgili değil, kulüp kültürü ve yönetim istikrarı ile ilgili. Kimse zorla size ürün yollamıyor. Böyle büyük bir sisteme dahil olduğunuzda o sistemin kuralları işliyor. O formaları güzelleştiren seçilen modeller kadar o formayı ve ruhu taşıyacak futbolcular.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION] formalar hakkında belki de forumdaki en bilgili kişi sensin, senden bilgi bekliyoruz, en azından merakımızı gidermek açısından genel bilgiler verebilirsin abi. mayıs sonu beyaz çıkacak diyordun, lütfen boş yere seni eleştirenlere kırılıp bizi madur etme...

Yorum

Yükleniyor...
                                X