İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Villanın formaları müthişBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Besiktasin formalari sacma sapan bi beyazlari idare eder diger takimlarin da hic guzel oldugunu dusunmuyorum
Su aston villa nin formasi cikinca imrenmistim acaba alabilir miyim diye under-armour-aston-villa-17-18-home-kit-2.jpg under-armour-aston-villa-17-18-home-kit-3.jpg 😊
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle160 lira diyorlar forma için.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Ts club'dan açıklama gelmiş, yeni sezon parçalı formamız tüm tsclub'larda diye...
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hep Hirvat tarzi forma istedim.
Beyazin iki tonu gogus ve sirt bolgesinde. Kollarda bordo ve mavimiz.
Bu formasina denk geldim
Screenshot_2017-07-13-15-11-23.jpgEn son Devran Saka tarafından düzenlendi; 13.07.2017, 15:11.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. forma bordo ağırlıklıyken cubuklunun da bordo olması imkansız, ev-dep mantığı sonuçta.
İnşallah cubuklu katalog forması olmaz, bi tane de olsa özgün olması harika olur
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
O ince çubuklu Kayserinin, Eskişehirin, Antalyanın giydiği katalog formasını kimse almaz beyler herkes Villa modelinden alacak ben de öyle yapacağım zaten.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Parçalı formamız satışa sunuldu
Yeni sezon parçalı formamız www.trabzonspor.com.tr ve TS Club Mağazalarında satışa sunuldu.
Formalarımız ilk etapta Forum Trabzon TS Club, Of TS Club, Akçaabat TS Club, Pazarkapı TS Club, Trabzon Havalimanı TS Club ve Sabiha Gökçen Havalimanı TS Club bayilerinde satışa çıktı. Diğer bayilerde ise önümüzdeki günlerde satışlara başlanacaktır.
Yeni sezon parçalı formamız ayrıca kulübümüze ait aşağıdaki mağazalarda satılmaktadır.
TS CLUB SADRİ ŞENER MERKEZ MAĞAZA
KEMERKAYA MAH. HALKEVİ SOK.NO:14 ORTAHİSAR/TRABZON
TS CLUB MEYDAN
ATATÜRK ALANI GAZETECİLERCEMİYETİ ALTI NO:27-1 ORTAHİSAR/TRABZON
TS CLUB STADYUM
H.AVNİ AKER STADYUMU YOLTARAFI TRİBÜN ALTI ORTAHİSAR/TRABZON
TS CLUB BAKIRKÖY
CEVİZLİK MAH. EBU ZİYA CD. NO: 65/B BAKIRKÖY / İSTANBUL
TS CLUB MALL OF İSTANBUL AVM
ZİYA GÖKALP MH. SÜLEYMAN DEMİREL BULV. NO:7 KAT 2 430 NUMARALI MAĞAZA BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
TS CLUB MALTEPE PARK AVM
MALTEPE PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ CEVİZLİ MAH. TUGAY YOLU NO:67 34846 MALTEPE/İSTANBUL/TÜRKİYE
TS CLUB ANKAMALL
KONYA DEVLET YOLU MEVLANA BULVARI NO: 2 AKKÖPRÜ YENİMAHALLE - ANKARA 06330
En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2017, 13:33.
Yorum
Yorum