Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayfaci refresh yapiyorum yine ayni resimler

Gercekten bumuymus tanitim

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Grafikerlik 0,bizim takımda hiçbir şey belli değil ki lansmana falan çıkmadılar büyük ihtimal Trabzonda olucak tanıtım öyle umuyorum
      ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• formalar cuval gibi dar kesim olsa yine bişeye benzeyebilir tanıtım berbat renklerde garip
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• yuhhhh ganzilisin formalar neymiş öyle harika
          tekstille uğraşan biri bastırsa da onları alsak

Yorum

• Bu nedir arkadaş ? Biz günlerdir hatta aylardır tanıtımı bekleyelim gelen tanıtıma bak. Bir de dün öyle bir hava verildi ki resmi hesaplardan hepimiz baya büyük bir şey bekledik. Rezillik valla şu görsel.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• eee bu kadar mı?

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yazı fontu, oyuncu ve rakamda da kullanılması ihtimal, bu kadar üstünde durduklarına göre
                Onlar sabit kafananıza göre kullanamıyorsunuz TFF izin vermiyor...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yuh be hala yok bir resim insan bir animasyon birkaç futbolcunun üstünde gösterirdi.
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Berbat çekim yapmışlar.

Yahu bu adamlar vallahi de billahi de bizimle dalga geçiyor.

Bu nasıl bir çekimdir böyle, çamur gibi görüntü ile forma tanıtıyorlar.
                    çekim yok ki paint
                    Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Tanıtımın bu olmasına imkan yok uşaklar. Biraz daha beklşemek lazım. Bir iki saat sonra detaylar düşmeye başlar muhakkak.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ben hala beklemedeyim. Bu değildir, ne olur olmasın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsınn bu kadar acemi olunur mu? şurada ts yönetimi oluştursak yemin ediyorum şampiyon yaparız avrupa ilerleriz bize gelen başkanların hepsi cahil vizyonsuz işi bilmez.

Yorum

• Tanıtım buymuş gerçekten.
                            Pes doğrusu.
                            Resmen taraftarla dalga geçiliyor. Bir de tanıtım öncesi gaz veriyorlar. Ayıptır be.
                            Şu taraftara her zaman hayal kırıklığı yaratın durun. Tebrik ederim.

Yorum

• Hala şoktayım
                              BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ganzilis bunlardan 5 kat daha güzel tanıtım yapmıştı.
                                Enis Çınar'ın formaları çok güzel. Tanıtım böyle olur işte klip hazırlarsın canlı yayın yaparsın futbolcular gelir başkan gelir
                                yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                                ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

Yükleniyor...
                                X