Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunun bordo mavi kombini gayet güzel olur gibi.

Yorum

• Nike ile yollar kesin olarak ayrılmış. Macron konusu net değilmiş. Kulübümüz için hayırlısı olsun diyelim.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike ile yollar kesin olarak ayrılmış. Macron konusu net değilmiş. Kulübümüz için hayırlısı olsun diyelim.
        simdi ne olacak, seneye merdiven alti formalar, yani Noke giyneriz ozaman, yakisir bize zaten

Yorum

Nike ile yollar kesin olarak ayrılmış. Macron konusu net değilmiş. Kulübümüz için hayırlısı olsun diyelim.
          Abi bi parti ürünün yollanmasına az kaldığı hatta haziran'da formaların satışa sunulacağı kadar kesin bilgiler geliyordu Macron'la ilgili nasıl net değilmiş? Karmakarışık bir kulüp olduk vallaha.
          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 14:06.

Yorum

Millet yeni sezon formasını tanıtmaya hazırlanırken, bizim daha forma sponsorumuz net değil öyle mi. Ne kadar güzel yönetiliyoruz. Güya Trabzonsporu çok sever onla yatıp onla kalkarız ama yok Trabzonspor umuzun sahibi yok.

Yorum

• Macron sponsorluğumuz net.

Sadece şöyle ters bir durum olur;’beğenmedim iptal ediyorum’

Bu sıkışık zamanda yönetimde böyle bir davranış yapmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nike gitsin de atletle çıkalım mühim değil.

Yorum

• Umarım yeni bir fiyasko ile karşılaşmayız

Yorum

• Yönetimin başında binbir türlü dert var forma konusunu da çözerler inşallah. Resmi imzalar atılınca duyulur nasıl olsa.
                    Trabzonsporumuz için en iyisi en güzeli olsun.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike gitsin de atletle çıkalım mühim değil.
                      aynen kardeşim bizi bunu konuşmaya mecbur ettiler

Yorum

• Anlaşma çok önceden kemençe eşliğinde imzalandı.Macron çeşitli forma tasarımları sundu ve seçimide eski başkan Usta yaptı.Seçilen tasarımlar üretildi ve Coşkun Bülbül bu formaları giydi.

Yeni yönetimin artı olarak yapması gereken birşey yok.Sadece satış planlaması ve tanıtım yapılacak.

TS Club bayiileri Macron ürünleri için siparişleri bile verdi.Bir takım ürünler şu an merkez depoda mevcut.

Benim tahminim son maç yeni formayı giyemeyeceğiz.Sezon sonunda Nike anlaşması opsiyona gireceği için tazminat sıkıntısı yaşamayacağız ve buna bağlı olarak Macron duyurusu sezonun bittiği hafta yapılır diye tahmin ediyorum.

Belki de Macron formaları ilk kez Gökdeniz’in jübile maçında giyeriz?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlaşma çok önceden kemençe eşliğinde imzalandı.Macron çeşitli forma tasarımları sundu ve seçimide eski başkan Usta yaptı.Seçilen tasarımlar üretildi ve Coşkun Bülbül bu formaları giydi.

Yeni yönetimin artı olarak yapması gereken birşey yok.Sadece satış planlaması ve tanıtım yapılacak.

TS Club bayiileri Macron ürünleri için siparişleri bile verdi.Bir takım ürünler şu an merkez depoda mevcut.

Benim tahminim son maç yeni formayı giyemeyeceğiz.Sezon sonunda Nike anlaşması opsiyona gireceği için tazminat sıkıntısı yaşamayacağız ve buna bağlı olarak Macron duyurusu sezonun bittiği hafta yapılır diye tahmin ediyorum.

Belki de Macron formaları ilk kez Gökdeniz’in jübile maçında giyeriz?

Hocam baya bilgin var, duyumun var mı nasıllar diye?

Yorum

Macron konusu net değilse peki net olan nedir söyleyinde bilelim.Bu kadar kesin bir yorum yaptığınıza göre bilgi sahibisinizdir..

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam baya bilgin var, duyumun var mı nasıllar diye?
                              Duyumum var ama %100 doğrulatmadan söylemek yanlış olur.Sadece alternatif formada monokrom logosu olan ve siyah renk içeren bir forma var deniyor.Aldığım duyumlardan bu bilgi güçlü.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• TS Club bayii müdürü ile konuşmalarım.Kendisi bu ay müze görevlisi oldu.

Umarım boş bilgi kirliliğinden kurtulmanıza yardımcı olurum.Birinci kaynaktan bilgi aktarıyorum.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Yükleniyor...
                                X