İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike ile yollar kesin olarak ayrılmış. Macron konusu net değilmiş. Kulübümüz için hayırlısı olsun diyelim.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile yollar kesin olarak ayrılmış. Macron konusu net değilmiş. Kulübümüz için hayırlısı olsun diyelim.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile yollar kesin olarak ayrılmış. Macron konusu net değilmiş. Kulübümüz için hayırlısı olsun diyelim.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 14:06.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile yollar kesin olarak ayrılmış. Macron konusu net değilmiş. Kulübümüz için hayırlısı olsun diyelim.
Yorum
-
Yönetimin başında binbir türlü dert var forma konusunu da çözerler inşallah. Resmi imzalar atılınca duyulur nasıl olsa.
Trabzonsporumuz için en iyisi en güzeli olsun.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike gitsin de atletle çıkalım mühim değil.
Yorum
-
Anlaşma çok önceden kemençe eşliğinde imzalandı.Macron çeşitli forma tasarımları sundu ve seçimide eski başkan Usta yaptı.Seçilen tasarımlar üretildi ve Coşkun Bülbül bu formaları giydi.
Yeni yönetimin artı olarak yapması gereken birşey yok.Sadece satış planlaması ve tanıtım yapılacak.
TS Club bayiileri Macron ürünleri için siparişleri bile verdi.Bir takım ürünler şu an merkez depoda mevcut.
Benim tahminim son maç yeni formayı giyemeyeceğiz.Sezon sonunda Nike anlaşması opsiyona gireceği için tazminat sıkıntısı yaşamayacağız ve buna bağlı olarak Macron duyurusu sezonun bittiği hafta yapılır diye tahmin ediyorum.
Belki de Macron formaları ilk kez Gökdeniz’in jübile maçında giyeriz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaşma çok önceden kemençe eşliğinde imzalandı.Macron çeşitli forma tasarımları sundu ve seçimide eski başkan Usta yaptı.Seçilen tasarımlar üretildi ve Coşkun Bülbül bu formaları giydi.
Yeni yönetimin artı olarak yapması gereken birşey yok.Sadece satış planlaması ve tanıtım yapılacak.
TS Club bayiileri Macron ürünleri için siparişleri bile verdi.Bir takım ürünler şu an merkez depoda mevcut.
Benim tahminim son maç yeni formayı giyemeyeceğiz.Sezon sonunda Nike anlaşması opsiyona gireceği için tazminat sıkıntısı yaşamayacağız ve buna bağlı olarak Macron duyurusu sezonun bittiği hafta yapılır diye tahmin ediyorum.
Belki de Macron formaları ilk kez Gökdeniz’in jübile maçında giyeriz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam baya bilgin var, duyumun var mı nasıllar diye?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
Yorum