Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar çok güzel ama benim içim ısınmadı formalara.
    Biz dar sokaklarında
    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Of be tanıtıma bak günlerdir bunu bekliyordum teşekkürler kulübümüze.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Pazarlama işini Nike'a verelim TS Club'u filan kapatalım.. Formadan başka zaten ürün gördüğümüz yok.. Böyle rezil bir tanıtım olamaz..

Görsellere bak kaç yıl önce göbekli mankende çekilen forma aklıma geldi aynı zihniyet hala TS Club'ta demek..

Yorum

• şaka gibi tanıtım, şaka gibi görseller. özer'de formayı giymese demek hiçbir futbolcunun üzerinde göremeyecektik formayı.

neyse bekleyelim belki ilerleyen dakikalarda çıkar
          Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Trabzonspor 2014 - 2015 Formalari

Bence, Formalar cok guzel. Futbolcularin ustunde gordugunuzde daha da iyi olacak.

Sadece tanitimi biraz daha iyi yapabilirlerdi. Yoksa, formalar COK GUZEL.

Yorum

• Ben bu isbilmezlerden dusunmeye zahmet etmeyenlerden sıkıldım gercekten artik. Trabzonspor kimlere kalmis ya bu Nike ne is yapar

Yorum

• bu yazı fontu, oyuncu ve rakamda da kullanılması ihtimal, bu kadar üstünde durduklarına göre
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• Cubuklunun mavisi ne Allah askina yaa !! Yaa bukadar beceriksiz olunmaz ya ! Mahsustan yapiyorlar sanki !

Yorum

• Açıkça söyleyeyim şu fotoğrafta formaların üçü de birbirinden rezalet duruyor.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Şampiyonluğa oynayacak kadro kuruyorum = Forma tanıtımı
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hay sizin yapacağınız tanıtıma tüküreyim

Ganzilis bunlardan 5 kat daha güzel tanıtım yapmıştı.

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Berbat çekim yapmışlar.

Yahu bu adamlar vallahi de billahi de bizimle dalga geçiyor.

Bu nasıl bir çekimdir böyle, çamur gibi görüntü ile forma tanıtıyorlar.
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 14:17.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu yazı fontu, oyuncu ve rakamda da kullanılması ihtimal, bu kadar üstünde durduklarına göre

yok be onlar öyle ince şeyleri akıl edemezler

Yorum

• çok amatörce..
                              Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• la bırakın maviyi yeşili....

bu mu tanıtım dedikleri...

siz mevcut rezilliğin farkında mısınız????

Yorum

Yükleniyor...
                                X