formalar çok güzel ama benim içim ısınmadı formalara.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Of be tanıtıma bak günlerdir bunu bekliyordum teşekkürler kulübümüze.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Pazarlama işini Nike'a verelim TS Club'u filan kapatalım.. Formadan başka zaten ürün gördüğümüz yok.. Böyle rezil bir tanıtım olamaz..
Görsellere bak kaç yıl önce göbekli mankende çekilen forma aklıma geldi aynı zihniyet hala TS Club'ta demek..
Yorum
-
Şampiyonluğa oynayacak kadro kuruyorum = Forma tanıtımıForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehay sizin yapacağınız tanıtıma tüküreyim
Ganzilis bunlardan 5 kat daha güzel tanıtım yapmıştı.
Yorum
-
İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yahu bu adamlar vallahi de billahi de bizimle dalga geçiyor.
Bu nasıl bir çekimdir böyle, çamur gibi görüntü ile forma tanıtıyorlar.En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 14:17.
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yazı fontu, oyuncu ve rakamda da kullanılması ihtimal, bu kadar üstünde durduklarına göre
yok be onlar öyle ince şeyleri akıl edemezler
Yorum
Yorum