Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar almanyadan 3 adet forma siparis etmek istiyorum..yalniz alman vatandasiyim ve siparis islemi sirasinda benden TC kimlik no. mi istiyor..
    oraya kafadan atip bir numaraya yazabilirmiyim?
    Hayır.Sipariş ettiğiniz kredi kartı kime aitse onun T.C kimliğini girmek zorundasınız diye biliyorum...
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bugün akhisarin formasi basit beyaz nike formasi ama benim hosuma gitti hele modeli güzeldi. temiz futbol simgesi icin daha uygundu

Yorum

• Forma kitlerimiz..
        En son Sefa tarafından düzenlendi; 18.08.2012, 23:50.

Yorum

• Bu Victory forma olmamış. Forman'ın ortasındaki, Bordo tamam o aradaki Beyaz rengini beğenemedim bir türlü .

Ama en sol ve en sağ, gayet güzel gibi görünüyorlar. Ancak, isim yazdırmakla beraber servis yaptırmak çok pahalı görünüyor.
          En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 18.08.2012, 06:59.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kasımpaşa SK
            Yalnız işin ilginç tarafı lotto'nun Nike kataloğundaki victory formanın birebir aynısını çıkarmış olması.İlerde nike ile lotto arasında bir kriz çıkarsa şaşırmayın

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma kitlerimiz..
              Değişik bir şey mi var görseli göremiyorum. yasak uyarısı alıyorum.

Yorum

• Kasımpaşa ile Trabzonspor arasındaki farkı gören tek ben miyim acaba?

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Değişik bir şey mi var görseli göremiyorum. yasak uyarısı alıyorum.
                  Link uçmuş.. Düzelttim..

Ama o kitlerin önemi yok sanırım orada Bordo altına Bordo şort yok bugün öyle giydik..

Yorum

• Bordo formanın armasını büyüteçle buldum.

Yorum

• TS Club Pazarkapı Şubesi

Kurumsallıktan uzak bir görüntü. Nike Ürünlerin bulunduğu mağazadaki görsele Adidas ürün damga vuruyor.

Daha önce benzer olayı TS Club Resmi Satış Sitesindeki bir görselde de yaşamıştık yanlış hatırlamıyorsam..

Yorum

• West Ham United:

Aston Villa:

link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama West Ham United ve Aston Villa formaları çok şık olmuş. Birilerinin artık bu nike saçmalığından vazgeçmesi lazım, çünkü Hollanda serisi formalarımız hiç olmayacak.
                        Burak Yılmaz: "Delil Yok :):):):):):):):):)"

Yorum

• neyimiz düzgün ki formamız düzgün olsun
                          Together We Stand, Divided We Fall

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma kitlerimiz..
                            Ben şimdi hangi formayı alayım diye düşünüyorum. Ne yalan söyleyeyim hiçbirini beğenmedim ya bu sene. Bordosu karizma olurdu o bile olmamış. Neye göre olmamış diyeceksiniz kendi beğenim işte. Tertemiz formadan alacağız artık.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben beyaz aldım çizgili de aldım aslında ama onu geri vermeyi düşünüyorum

Yorum

• Eyüpspor ile aynı formayı giyiyorsam demek ki Trabzonspor amatörce yönetiliyor.
                                Hiçbir işimiz doğru değil, bütün çıkarcı hortumcular Trabzonspor'un başına duruyor.

Lisanslı ürünlerin de senin gibi amatör..

Yorum

Çalışıyor...
                                X