Üstteki güya Nike ama adidas 3 çizgisi var. Taraftar çalışması belli ki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız turuncu forma gerçekten çok güzel olmuş. Yapılsa hiç düşünmeden alırım.
ne giderdi
yokmu burada bunu yapacak fotosokcu arkadas"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo formayı beğeneceğinizi düşünüyorum...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülederken ?
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle beğenirsiniz yani hoş forma eğer düşündüğümle duyduklarım örtüşürse iyi seçim yapılmış.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle beğenirsiniz yani hoş forma eğer düşündüğümle duyduklarım örtüşürse iyi seçim yapılmış.
Haklı
Yorum
-
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem
Her şey iyi olacak...ciddi bir sorun çıkmaz ise göğüs reklamı için dev bir markayla imzaya hazırlanıyoruz.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar hakkında bilgin var yani nasıl olacak açabilirmisin
Yorum
Yorum