Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üstteki güya Nike ama adidas 3 çizgisi var. Taraftar çalışması belli ki.

Yorum

• Zaten tweet'lerinde yazmış tasarımım diye

Yorum

• E biz de iyi çalışmış diyelim ne yapacağız?

Yorum

• Yalnız turuncu forma gerçekten çok güzel olmuş. Yapılsa hiç düşünmeden alırım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız turuncu forma gerçekten çok güzel olmuş. Yapılsa hiç düşünmeden alırım.
            o formayi sampiyonlukdan sonra yaptiracan, ortaya ay yildizi konduracan
            ne giderdi

yokmu burada bunu yapacak fotosokcu arkadas
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bordo formayı beğeneceğinizi düşünüyorum...
              derken ?
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                derken ?
                Öyle beğenirsiniz yani hoş forma eğer düşündüğümle duyduklarım örtüşürse iyi seçim yapılmış.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Öyle beğenirsiniz yani hoş forma eğer düşündüğümle duyduklarım örtüşürse iyi seçim yapılmış.

Yorum

Haklı

Yorum

• BMN Ankara olarak forma yaptırmak istiyoruz, aramızda bu işlere ilgi duyan ve bize tasarım konusunda yardımcı olacak bir renktaş var mı acaba ? (Detayları özelden konuşuruz).

Hazır formalardan bahsediyorken
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem
                        Her şey iyi olacak...ciddi bir sorun çıkmaz ise göğüs reklamı için dev bir markayla imzaya hazırlanıyoruz.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yorum

• O ciddi sorun da büyük ihtimal uefadan gelecek cezadır

Yorum

Formalar hakkında bilgin var yani nasıl olacak açabilirmisin
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalar hakkında bilgin var yani nasıl olacak açabilirmisin
                                Daha fazla açamam şuanlık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X