Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yukarıdaki görseldeki formalar olduğuna ihtimal vermiyorum ama eğer onlarsa 50 lira vermem.Geçen senekiler daha güzel.

119 veren 129'da verir, 129 veren 139'da verir. Bu mu mantık yani ?

Yorum

• Arma dikişli olsun, çubuklu olsun, güzel olsun, ucuz olsun ..

119 lira verilir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bizim taraftar harbi cok komik. forma dedigin begenip begenilmedi halde bile alinir. takima katki diyorsan taraftarim diyorsan forma isterse pembe olsun, üstünde o arma oldukca alinir.
        forma almaya maddi gücün yetmez filan anlarim ona lafim yok, ama begenmedim almiyorum nedir arkadas. 3 tane forma secenegi var zaten. en kötü ihtimal birtaneyi begenir insan.
        resmen almamak icin bahane üretmekde bir numarayiz.
        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Şuan piyasada dolanan formalar ise garanti 2 forma benden, zaman göre olur belki.
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• "Forma güzelse alırım" mantığına ben "mantıklı" bir açıklama getiremiyorum.

Trabzonspor dese ki: "Bu sene çuval çıkarıp, bordomaviye boyuyoruz. Forma bu." , gidip alacaksın arkadaş.

(Örnek biraz uç olmuş olabilir )
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Takımına sahip çıkmak ile takımından uzunca bir kazık yemenin arasındaki ince fark.

Trabzonspor taraftarının ekonomik durumu ortadayken,insanlar stadyumlara bedava girerken 119 lira her açıdan kazık. Yiyenlere yine de afiyet olsun.

O kadar büyük forma gelirimiz var ki zaten ...
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 22.07.2014, 21:16.

Yorum

• önemli olan iyi yada kötü olmasımı. ne olursa olsun gerçek taraftar bir tane forma almalı heleki formalar herkez tarafından beğenilmişken güzel değil diyip bahane bulmak çok saçma
                Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takımına sahip çıkmak ile takımından uzunca bir kazık yemenin arasındaki ince fark.

Trabzonspor taraftarının ekonomik durumu ortadayken,insanlar stadyumlara bedava girerken 119 lira her açıdan kazık. Yiyenlere yine de afiyet olsun.

O kadar büyük forma gelirimiz var ki zaten ...
                  1.formaları Trabzonspor kendisi yapmıyor
                  2.eğer dikişli armalı büyükce yıldızlı özel bir forma istiyosun önce istenilen satış rakamlarına ulaşman gerek
                  3.o rakama ulaşamamıza rağmen bu sane bize özel bir formamız var ve gerçekten bu sene formalar çok iyi sen buna kazık yemek diyosan git sam..nsporu tut böyle bahaneler onlarda daha çok
                  Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Ya hu bırakın arkadaşlar. Stadyuma bakın,en büyük örnek. Gelenlerin %80'inde çakma forma var ve bunlar stadyumun dibine satılıyor. Forma satışı Trabzonspor'a kesinilkle kayda değer bir mali getiri sağlamıyor. Milleti kandırmasınlar. Onun için zaten az satılanları güzel yapmaya dikkat etsinler.

Tekrar diyorum,yukarıda paintle yapılmış çalışmadan bahsediyorum

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımına sahip çıkmak ile takımından uzunca bir kazık yemenin arasındaki ince fark.

...
                      Ne kazigi bu..... silah zoruylami satiyorlar sana?
                      Takima peki nasil sahip çikacaz. Istanbul takimlari ilen nasil mücadele edecez?Stadyumdaki kuruyemisciyi zengin ederekmi?
                      Ayni kisiler sonra transfer neden yapilmiyor diye ahkam kesemez, kusura bakma.
                      Adamlar ilk defa adam akilli forma cikariyor.... Yapmayin beyler.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

Ya hu bırakın arkadaşlar. Stadyuma bakın,en büyük örnek. Gelenlerin %80'inde çakma forma var ve bunlar stadyumun dibine satılıyor. Forma satışı Trabzonspor'a kesinilkle kayda değer bir mali getiri sağlamıyor. Milleti kandırmasınlar. Onun için zaten az satılanları güzel yapmaya dikkat etsinler.

Tekrar diyorum,yukarıda paintle yapılmış çalışmadan bahsediyorum

Kardesim ne alaka Avni Akerde su anda yüzde 90 orjinal forma giyiliyor sen baska takımla karistirdin heralde. Forma almak kulübe katkı demektir iyi veya kötü olmasina bakmicaksin eger takimdan biseyler bekliyosan katlanicaksin
                        Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Takıma 100 lira faydası olmayıp eleştiri yapan arkadaşlar kusura bakmayın da payın olmayan katkı saglamadigin hiç bir şeyi elestirmek haddinize değil takımın hiç maça dahi çıkmadığı bi sürü ilde ülkede insanlar nedensiz sebepsiz forma alıyor ise sizde buna kazık yemek diyorsanız kusura bakmayın kendinizide trabzonsporu tutuyorum diye kandirmayin trabzonsporu tutana kadar aklinizdan bir sayı tutun daha masrafsiz olur understand me ?
                          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Galatasarayda iki cesit forma cikariyor. Biri 139 tl biri 99 tl.
                            Aradaki fark : detaylar ve kumas kalitesi

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galatasarayda iki cesit forma cikariyor. Biri 139 tl biri 99 tl.
                              Aradaki fark : detaylar ve kumas kalitesi

Arada gerçekten çok büyük fark var, ben taraftar olsam düz polyester kumaştan yapılan taraftar formasını almam.

Yorum

Yukarıdaki görseldeki formalar olduğuna ihtimal vermiyorum ama eğer onlarsa 50 lira vermem.Geçen senekiler daha güzel.

119 veren 129'da verir, 129 veren 139'da verir. Bu mu mantık yani ?
                                trabzonspor almıyacağın formayla batmaz merak etme.

Yorum

Yükleniyor...
                                X