Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim taraftarın kafadan istiyorum temsili çizimleri görünce vay tarihimizin en iyi formaları ama formaları görünce leş,iğrenç,yazıklar olsun la aynı formalar tek fark amatör çekim..!

Birde ciddi,ciddi reklam isteyen var

Şikeciler reklamsız forma çıkarttı diye o forma en az 1 milyon satacak görürsünüz..
    En son Muhteva tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 20:10.
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Yorum

• İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok bu degil, daha önce Santosun formasini paysaltim onun gibi
      http://footballfashion.org/wordpress...e-away-jersey/
      tüh bari o yeni moda olaydı 13-14 santos yaka

neyse bordo bi düğme diktiririz artık oraya
      En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 20:17.

Yorum

• Eğer ki bu sene sponsor bulamayacak durumdaysak, hiç düşünmeden "Lösev" ile anlaşma yapılmalı. Bir kez daha Trabzonspor'lu olduğumdan gurur duyarım...
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tüh bari o yeni moda olaydı 13-14 santos yaka
          Forma kisin tanitilmis ve brezilya liginde daha 11. hafta oynaniyo
          En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 20:20.
          “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Arkadaşlar gördüğünüz gibi her sezon elimden geldiğince çok forma almaya çalıştım geçen sene bazı sorunlardan dolayı alamadım neyseki o sorunları bu sene atlattık ve beğensemde beğenmesemde almak zorunda hissediyorum kendimi fakat rahatsız olduğum bi durum var ki umarım bu sene bu tekrarlanmaz.Şu kadar forma içinde kendimi içinde rahat hissettiğim 2 3 tane forma var kesimler çok bol boyum 1.76 kilom 60 ve s bedende alsam çok bol oluyor malesef.Çocuk forması alsak desek arma zaten iyice küçülüyor ve yıldızda aynı şekilde.Dar kesim forma yapması çok mu zor her kesime hitap etmek bunları düşünmek çok mu zor bi türlü anlayamıyorum.Bu sezonki formalarda dar kesim lazer delikler olacak mı bilgisi olan falan varsa lütfen bizi aydınlatsın 1 forma yerine 3 forma parası ayarlayalım (3.fotoğrafta sağ üstte olan malesef ki no 8 in imzalı forması.Üzerindeki armaya saygımdan dolayı atamıyorum )
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forma kisin tanitilmis ve brezilya liginde daha 11. hafta oynaniyo
              yenimi yani olsun düğmeli olaydı daha iyiydi

neyse zaten her sene formalar bi terzinin elinden geçiyo kollar kısalıo filan bide

düğme diktiriveririz

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar gördüğünüz gibi her sezon elimden geldiğince çok forma almaya çalıştım geçen sene bazı sorunlardan dolayı alamadım neyseki o sorunları bu sene atlattık ve beğensemde beğenmesemde almak zorunda hissediyorum kendimi fakat rahatsız olduğum bi durum var ki umarım bu sene bu tekrarlanmaz.Şu kadar forma içinde kendimi içinde rahat hissettiğim 2 3 tane forma var kesimler çok bol boyum 1.76 kilom 60 ve s bedende alsam çok bol oluyor malesef.Çocuk forması alsak desek arma zaten iyice küçülüyor ve yıldızda aynı şekilde.Dar kesim forma yapması çok mu zor her kesime hitap etmek bunları düşünmek çok mu zor bi türlü anlayamıyorum.Bu sezonki formalarda dar kesim lazer delikler olacak mı bilgisi olan falan varsa lütfen bizi aydınlatsın 1 forma yerine 3 forma parası ayarlayalım (3.fotoğrafta sağ üstte olan malesef ki no 8 in imzalı forması.Üzerindeki armaya saygımdan dolayı atamıyorum )
                koleksiyonundan faydalanarak bi kere daha farkettim ki bizimkiler beyaz forma yapmayı seçmeyi bilmiyor bir bakın Allah aşkına

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  koleksiyonundan faydalanarak bi kere daha farkettim ki bizimkiler beyaz forma yapmayı seçmeyi bilmiyor bir bakın Allah aşkına
                  Haklısın malesef öyle..
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Nike giydik giyeli ilk defa forma gibi formamız oldu şükürler olsun.Ben formaları çok beğendim.Hepsinden almakta şart oldu artık.
                    Beğenmeyenleri de ilk defa anlayamadım.Bu yılki formalar önceki yıllara 1000 basar.Bu yılki en iyi forma seti bizde. Gsliler bile bizimkileri gördüğünden beri ağlıyorlar..Adidasçıları da anlayamıyorum.Yani gidip çuha gibi kumaşlı formalardan mı giyelim..
                    İçimdeki tek ukte antreman kitleridir.Keşke onları da güncel takip edebilseydik.Neyse o da başka bahara artık..
                    yAlCiN

Yorum

• Formaları n hemen açıklanmaması kulübe hangi zarari verir diye sormuştim ki anladım.

Fotoğraflari ekleyen arkadaşı "bir formadan nasıl nefret ettirilir" alanında verdiği dersten dolayi tebrik ederim. Özellikle yapsam bu kadar berbat gösteremezdim.

Şu yapılanı anlamak mümkün değil.
                      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 20:34.

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu formaların armaları dikme değil yine yapışkanlı
                        şu işi artık bir çözseler be

Geçen sene psg formasinin mavisi yani iç saha olani yapiskanligydi, beyazi yani dis saha olani dikisliydi
                        Arkadas beyazini aldi çok iyiydi, biz en son bunu markasiz senemizde Tsclub formalarimizda yapmistik, en azindan kaliteli ve uzun ömürlü oluyor,, haa o sene formamiz diger açilardan kötüydü bol kesimdi falan o ayri mesele, ama yanilmiyorsam ona göre de 50tl fiyati vardi...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen sene psg formasinin mavisi yani iç saha olani yapiskanligydi, beyazi yani dis saha olani dikisliydi

Arkadas beyazini aldi çok iyiydi, biz en son bunu markasiz senemizde Tsclub formalarimizda yapmistik, en azindan kaliteli ve uzun ömürlü oluyor,, haa o sene formamiz diger açilardan kötüydü bol kesimdi falan o ayri mesele, ama yanilmiyorsam ona göre de 50tl fiyati vardi...
                          2013/14 sezonundan bahsediyorsan....yanlisin var. Hepsi dikisli.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu formaların armaları dikme değil yine yapışkanlı
                            şu işi artık bir çözseler be
                            Bunu TS Club'a gittiğiminde yetkili bir kişiye sordum neden formadaki arma dikiş değil de yapışkan yapılıyor? Aldığım cevap şuydu

"Futbolcuları maç içinde kaşındırıyor"

Dünya üzerindeki sayısız kulüp formalarına armayı dikiş olarak yaptırıyor ve futbolcuları kaşınmıyordu oysa.
                            .

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2013/14 sezonundan bahsediyorsan....yanlisin var. Hepsi dikisli.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                              Dogru evet atladim onlari, ama iste 10 yilda 2 kere dikisli, iyi bir sey mi ?
                              Bence geçen seneki formalar bu seneninkinden daha iyi, kalite anlaminda da asagi degiller, simdi bir de 120tl fiyattan bahsediliyor yok artik
                              Neyse bir bakalim tanitimda nasil duruyor formalar, 1 2 ayrinti ek bilgi de aliriz bakariz harbiden elestiriyi hak ediyor mu yoksa abartiyor muyuz...
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Cubuklu formanin altina mutlaka beyaz sort tercih etmeliyiz.

O formanin altina bordo veya mavi sort olmaz.

Ayrica Ozer'li fotolara fazla takinti yaptiniz dikkat ederseniz fotonun cekildigi ortam karamlik saglikli bi goruntu yok.

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Arada baya fark var.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X